Gangster metoder
Vi har haft leaset en robot plæneklipper igennem Vemas, hvilket vi har været super tilfreds med, både med service og vinteropbevaring. Vi havde sagt at vi gerne ville købe robotten ud da leasing var slut. Det tog rigtig lang tid at få en pris, og maskinen blev hentet. Så bliver den pludselig leveret og så har den stået vinteren over i vores skur. Vi har intet hørt og i dag står der en herre i indkørslen med en faktura. Min mand oplever ham som meget ubehagelig, han er meget høj rystet og råber at enten skal han fa… have robotten og ellers skal vi betale fakturaen og det er inden for tre dage. Da min mand spørger til hvorfor de ikke har skrevet, eller sendt en mail, siger han at de har skrevet 100 gange på mail og ringet, men vi har aldrig nogensinde modtaget en mail eller et opkald fra dem, det er ligesom om at man bliver udstillet som en bandit, og man skal da ikke være i tvivl om at naboerne også vidste hvad der foregik. Denne anmeldelse ville aldrig være kommet hvis manden bare havde henvendt sig på en normal måde og talt ordentligt i stedet for at stå og råbe og være truende. Fakturaen bliver selvfølgelig betalt, men vil absolut ikke anbefale at handle med vemas på grund af deres gangster metoder. Det næste bliver vel et tæskehold 😅