Jeg skriver sjældent anmeldelser, men min oplevelse med dette værksted har været så utilfredsstillende, at jeg finder det nødvendigt på det kraftigste at fraråde andre at benytte sig af deres... Se mere
Købte en 108 ved Henrik Christensen peugeot Fredericia. Ingen service udført, det kunne vi få engang hen på efteråret, og idag modtog vi så en synsindkaldelse. Hvilket vil sige at knap 2 måneder eft... Se mere
Jeg har efterhånden købt to biler hos Henrik Christensen, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Hver gang har jeg oplevet en venlig og professionel service, hvor de virkelig har taget... Se mere
Hos denne bilforhandler i Vejle tager de pænt hånd om en fra start til slut. De var super nede på jorden, imødekommende, smilende og hjælpsomme. Specielt tak til Nicki og hans kollega på værkstedet.... Se mere
Elendig service - høje priser
Jeg skriver sjældent anmeldelser, men min oplevelse med dette værksted har været så utilfredsstillende, at jeg finder det nødvendigt på det kraftigste at fraråde andre at benytte sig af deres service.
Forløbet begyndte med en aftale om, at værkstedet i Vejle skulle gennemgå min bil og fremsende en rapport over nødvendige reparationer. Denne rapport modtog jeg aldrig. Trods gentagne forsøg på at komme i kontakt med dem – både telefonisk og skriftligt – var det umuligt at få svar. Efter to uger mødte jeg personligt op for overhovedet at få en reaktion. Her gjorde jeg det klart, at jeg oplevede behandlingen som stærkt kritisabel. Det blev hverken mødt med forståelse eller så meget som en undskyldning.
På den baggrund valgte jeg naturligvis at afbryde samarbejdet. Beslutningen blev kun bekræftet af, at værkstedet samtidig opererede med en pris for syn af bilen, der lå omkring fire gange højere end et sammenligneligt værksted.
Havde sagen sluttet der, ville det “blot” have været en dårlig kundeoplevelse. Men forløbet fortsatte.
Efterfølgende opsagde jeg det abonnement, jeg gennem længere tid har haft hos dem – en ordning jeg i sin tid indgik for at opnå rabat. Først i den forbindelse blev det klart, at de indbetalinger, jeg har foretaget det seneste år, ikke refunderes under nogen omstændigheder. Dette var ikke gjort tydeligt ved oprettelsen. Resultatet er i praksis, at værkstedet har beholdt mine penge uden at levere en tilsvarende værdi.
Samlet set fremstår forløbet som uprofessionelt, uigennemsigtigt og uden reel respekt for kunden. Jeg kan derfor ikke anbefale dette værksted til andre.
Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Henrik Christensen i Fredericia i forbindelse med køb af vores nye bil.
Vi blev hjulpet af Baqir, som var utrolig imødekommende, ærlig og professionel hele vejen igennem processen. Handlen føltes tryg fra start til slut, og vi oplevede en fair dialog både omkring prisen på bilen og vores byttebil.
Baqir var god til at forklare tingene, svarede hurtigt på spørgsmål og sørgede for, at alt var klar, da vi hentede bilen. Det hele gik meget glat, og vi følte os virkelig godt behandlet.
Stor anbefaling herfra – og en særlig tak til Baqir for en rigtig god handel!
Ubehagelig kommunikation ved spørgsmål om regning
Jeg er meget utilfreds med kommunikationen med værkføreren Svend Erik ved Peugeot Vejle.
Jeg ringede for at gøre opmærksom på, at jeg havde haft en lånebil i 4 dage, og at selvrisikoen var 75 kr. pr. dag. Efter min opfattelse burde beløbet derfor have været 300 kr., men jeg modtog en faktura på 450 kr.
Under samtalen oplevede jeg, at kommunikationen hurtigt blev konfronterende. Jeg fik bl.a. at vide, at hvis man “gik i små sko”, kunne regningen have været langt højere, samt at der var lagt gratis arbejdstid i min bil.
Jeg gjorde opmærksom på, at jeg ikke ringede for at diskutere, men for at få afklaret differencen på fakturaen. Jeg oplevede dog, at der blev gået hurtigt i forsvarsposition, hvilket gjorde samtalen ubehagelig.
Jeg har betalt regningen, men jeg savner en mere imødekommende og anerkendende kommunikation, når man som kunde henvender sig med spørgsmål til en regning.
Skræmmende lavt niveau i service, skyhøje priser!
Jeg har flere gange haft bilen til reparation af flere omgange. Den brugte olie. Peugeot 3008. Den skulle bare have noget tykkere olie, sagde de første gang, så vi købte det mærke, som de anbefalede.
Så viste den i november motorfejl - og vi sendte den troligt afsted igen. Vi har købt bilen hos dem, og vi har overholdt alle services, og fulgt alle vejledninger, da jeg netop intet ved om biler, og vi var derfor sikre på at vi fik en god service, da vi har været trofaste kunder gennem flere år.
De fik den ind - de kiggede på den, den fik en motorrens, og ny olie, og så kiggede de på et par tændrør. Jeg fik den tilbage. Brug kun 100 blyfri brændstof var meldingen - så det gjorde jeg. Kort tid efter viste den motorfejl igen. De fik bilen ind igen. Nu skulle den have en hel ny underdel af motoren - tilbuddet lød på 52.000kr. Penge jeg ikke havde, og jeg var derfor nødt til at få en anden mekanikers vurdering. Jeg var ærlig overfor dem.
Jeg kontaktede et helt almindeligt automester værksted. De fik den ind - meldingen var dårlig. 30.000-35.000 kr. Det var væsentligt mindre, end hos Henrik Christensen, så jeg sagde ja tak. Jeg ringede til Henrik Christensen og fortalte dem, at jeg takkede nej til deres tilbud på 52.000kr, da jeg havde fået et bedre tilbud.
Da jeg fik bilen tilbage fortalte mekanikeren mig, at det ene stempel var sat i forkert, hvilket havde været med til at skade motoren - jeg havde indtil da kun brugt ét værksted - nemlig Henrik Christensen - og da jeg ikke selv har forstand på biler, og jeg slet ikke aner, hvordan man kommer "ind" i motoren, så er det jo næppe mig selv, som har vendt et stempel forkert.
Mekanikeren fra automester har renoveret topstykket, sat ny tandrem på, nyt stempel på, ny bundpakning, tre nye tændrør - det blev 35.000kr. Det er 17.000kr til forskel !!!! Altså ikke samme diagnose, som Henrik Christensen.
Så jeg ringede til Henrik Christensen og fortalte dem det, som den anden mekaniker havde sagt om bilen. Jeg tænkte, at de måske ville være interesseret i at vide, at en af deres mekanikere havde lavet en større fejl.
Da jeg ringede op, oplevede jeg, deres kontoransatte, Michael, som jeg snakkede med, som temmelig ligeglad, og ansvarsfralæggende - "det var i hvert fald ikke dem, som havde sat stemplet forkert i", mente han. Men jeg har aldrig brugt andre mekanikere end dem, så hvem skulle det så være?
Det var meget ucharmerende at blive løjet direkte ind i øregangen (det tænkte jeg bare - jeg ville ikke gå ind i en diskussion med ham). Hans ligegyldighed var så overvældende, at jeg fortalte ham, at jeg ikke ønskede at være kunde hos dem længere.
Jeg er chokeret over, hvor forskellig de var i prisen, hvor mange gange de har haft den inde, og at de slet ikke formåede at stille en korrekt "diagnose", da bilen meldte motorfejl. At de skulle være autoriseret, det forstår jeg ikke.
Lad være med at bruge dem. De er ikke pengene værd. Øv, hvor er jeg skuffet over, at have brugt dem i så mange år, troligt fulgt alle deres anbefalinger og vejledninger.
Nu sidder jeg og tænker, dengang de sagde at en "forarm" skulle laves, var det så overhovedet korrekt? Hvad med dengang de skulle fikse bremserne, hvor meget i overpris har jeg så betalt?
17.000kr er mange penge mine damer og herre! Tænk jer om en ekstra gang.
Super god oplevelse hos Henrik…
Super god oplevelse hos Henrik Christensen i Fredericia. Jeg blev serviceret af Baqir, som var meget professionel og imødekommende. Han var rigtig god til at forklare tingene på en forståelig måde, da jeg ikke ved ret meget om biler. Jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
God service, flinke og nede på jorden
Specielt tak til Nicki og hans kollega på værkstedet. Dem kan jeg kun varmt anbefale.
Jeg syntes lige jeg vil give mit syn på…
Jeg syntes lige jeg vil give mit syn på Peugeot i Fredericia, vi har haft 4 nye Peugeot fra nye gennem årene, og vi har selvfølgelig også haft nogle problemer med bilerne, nu kører vi id4 vw, men jeg savner service n fra Peugeot, det er de mest professionelle mennesker i bilbranden der er i Fredericia, jeg har intet at kritisere og hvis de solgte vw handlede jeg ved dem, jeg købte kun en vw fordi det tog for lang tid at få den nye e 3008 på gaden, jeg er som født fredericianer i 1954 stolt af at have sådan et bilfirma i Fredericia,
Meget dårlig service og manglende kommunikation
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse hos denne forhandler. Det tog en hel måned at skifte baglygten på min bil, selvom de lovede at kontakte mig efter 14 dage – det skete aldrig, og jeg måtte selv tage kontakt. Svaret var blot, at de var travlt og undermandede.
Senere bad jeg om at bestille en vinduesvisker, men efter 4 dage har jeg stadig ikke fået nogen respons. Det er simpelthen for dårlig kundeservice, og jeg kan ikke anbefale denne forhandler til andre.
Bil til 30000 km/4 år service eftersyn
Bil til 30000 km/4 år service eftersyn.
Efter service larmede bilen og jeg kørte til eftersyn igen. Her fandt mekaniker - ikke fastspændte calibre.
Blev udbedret og jeg kørte derfra i troen, at nu var bil ok.
Dagen efter åbnede jeg motorrum. Her lå der løs bolt og dagen før havde jeg fejet fliser og der lå også bolte. På det tidspunkt var jeg ikke klar over at de måske hørte til bilen og smed dem ud. Kontaktede dog peugeot igen og nævnte fundet af bolte. De sagde at jeg skulle komme forbi igen. Ved ankomsten for anden gang gik vi ud og åbnede motorrum. Der kiggede mekaniker meget nonchalant hurtigt rundt og efterfølgende et meget kort kig under forenden af bil...hele eftersynet tog max 1 minut. Jeg fik herefter meldingen, at det intet betød og jeg roligt kunne køre videre.
Alt i alt bare ikke ok service.
En anden anke er peugeots krav til nye dele ift perkulance. Peugeot kræver f.eks udskiftning af 12v batteri ved år 4, for at bevare perkulance. Fuldstændig latterligt at skifte et helt ok batteri (havde selv checket batteri kort forinden mht modstand/kapacitet etc. Batteri fejlede intet) alligevel et krav ift perkulance. Pris 1995,- for batteri er jo egentlig også ublu...
Mit skriv stopper her, selvom der var flere kritisable forhold)
Ikke deres problem.
Ingen positive anmeldelser herfra. Jeg fik renset min aircondition og da jeg kørte hjemad og skulle køle bilen ned, for det første så kølet den langsommere end den plejer, altså tog længere tid før den bliv lidt kølig, end det plejer og den køler mere i passagersiden ind i førersiden. Jeg fik en tid til at komme derud på værkstedet. Jeg fik at vide at det de har lavet, den rensning, af aircondition var ikke det som er årsagen til mit problem. Så de ville ikke gøre noget ved.
2 gode køb
2 gode køb.
I 2021 købte vi en Peugeot 2008 og i år 2025 har vi så købt en Peugeot 5008 e
Og de fik den gamle i bytte.
Rigtige gode oplevelser begge gange. 👍🏼👍🏼👍🏼
I Vejle.
Blev ført bag lyset af sælger...
Sidder tilbage med en øv følelse.
Købte en ny bil der endte med at koste mig væsentlig mere end hvad der blev fremlagt. Havde ikke mulighed for at gennemskue det forinden, sælger oplyste ikke tingene helt korrekt. Samtidig fik jeg ikke vinterdæk/fælge med hvilket stod som en del af købet i salgsannoncen. De mente at jeg fik et andet godt tilbud. Et tilbud jeg ikke helt selv forstår, da mit køb endte med at koste mig 20.000 kr. mere end fremlagt. Havde ikke nogen god oplevelse og jeg anbefaler ikke stedet.
Ikke igen
Man levede ikke helt op til sine egne visioner om at have fuld fokus på kundeoplevelsen, kundetilfredsheden, trygheden i handlen og sikre en ekstraordinær oplevelse. Et rodet og træls forløb ved køb af bil.
Jeg har efterhånden købt to biler hos…
Hver gang har jeg oplevet en venlig og professionel service, hvor de virkelig har taget sig tid til at forstå mine behov. Udvalget af biler er topkvalitet og priserne er konkurrencedygtige.
Jeg kommer helt sikkert tilbage en tredje gang.
Har aldrig været mere til grin før
Har aldrig været mere til grin før. Skulle være over imorgen søndag den 26/1/2025 og prøve køre en bil og de skulle have lavet papir og div. Ting klar til os. Han ringet fredag fik mine oplysninger cpr. Og hvad han skulle bruge lånet var godkendt. Så ringe fjolset og siger hans chef har solgt bilen. Det er et platugle Frima. Og vi kommer fra Sjælland så vi har brugt ugen på at planlægge ture der over i morgen hold jer væk fra den forhandler de er ikke til at lave en aftale med jeg brækker mig 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
Meget flinke mennesker
Jeg har ikke fået repareret min bil, så min anmeldelse går udelukkende på, at de er utrolig flinke og hjælpsomme. Min Peugeot gik i stykker ved Vejle, så jeg fik den bugseret til Henrik Christensen A/S, som fejlsøgte. Da det viste sig at være en større reparation valgte jeg at flytte den til min egen mekaniker i Silkeborg. Og hele vejen igennem var de meget hjælpsomme: der var meget bøvl, da jeg jo havde mine papirer i bilen, det hjalp de med af flere omgange, ligesom de også hjalp da bilen skulle hentes af en ny autotransporter.
Ville ikke udskifte motorhjelm til trods for fabrikationsfejl
Købte helt ny Peugeot 3008 Hybrid i november 2021 i Vejle.
Motorhjælmen begyndte at boble på kanten lige over begge forlygter sommeren 2024. Jeg kunne læse på diverse medier at det var en kendt fejl. Til trods for det ville Peugeot Henrik Christensen Vejle ikke kigge på det. Argumentet var jeg ikke havde fået serviceret bilen hos dem og der kun er lak garanti i 2 år.
Jeg henvendte mig til en anden Peugeot forhandler. De målte lakken og tog billeder der blev sendt til Peugeot Danmark. 2 dage efter havde jeg fået accept på at de skiftede motorhjelmen.
Hold op hvor er jeg skuffet over Peugeot Henrik Christensen Vejle når de ikke engang vil anmelde skade. Og de godt ved det er en fabrikationsfejl.
Skulle jeg vælge Peugeot næste gang bliver det ikke køb hos Peugeot Henrik Christensen Vejle. Og heller ikke servicering her.
Peugeot
Peugeot, Fredericias service er kritisabel!
Ikke alene er malerarbejdet af kofangeren ikke acceptabelt, tillæg dertil at venstre sidedør ikke er malet på trods af ridser fra uheldet (forsikringssag) samt deres manglende service af gratis lånebil, kan jeg på ingen måder anbefale Peugeot, Fredericia
Klog af skade, skulle man have tjekket trustpilot. Men en ting er helt sikkert; Aldrig vil jeg henvende mig til deres værksted
Dårlig service og håndværk hos autoriseret værksted
Jeg oplevede desværre en langt fra stjernestund hos Henrik Christensen, et fordelsværksted for Tryg. Efter en uheldig påkørsel, hvor Ford selv havde for lang ventetid, blev min S-Max henvist til dette værksted. Forventningen om en nydelig lak og lige motorhjelm blev knust, da jeg modtog min bil med en skævt siddende motorhjelm og en lakjob, der ikke var iorden. Trods deres erkendelse af en "menneskelig fejl" og et andet forsøg på at rette op, blev resultatet ikke bedre. Værkstedet virkede både uinteresseret og ligeglade, da de leverede bilen tilbage i samme skæve tilstand.
De hævdede at de ikke var eksperter i Ford-biler, hvilket er en undskyldning der ikke holder, da de burde have informeret mig om deres begrænsninger før de påtog sig opgaven. Efter at have reklameret, står jeg nu tilbage med en bil, der skal til Ford's ekspertise, og en regning, som værkstedet ikke ønsker at anerkende. Min anbefaling er klar: Find et andet værksted og læs tidligere anmeldelser for at undgå et lignende cirkus. Sikke en forestilling - men absolut ikke applausværdig.
Dårlig værksted
Fik smadret min siderude og har haft den på værksted 3 gange for at de skulle reparere den. De sidste 2 gange var for at de skulle få listen over vinduet til at sidde ordentligt. I dag gav de op og sagde at de ikke kunne få den til at sidde pænt, men tilgengæld havde de så også ødelagt den film der sidder op mod listen... Er bestemt ikke tilfreds.