Henrik Christensen A/S Anmeldelser 42

2,8

Jeg skriver sjældent anmeldelser, men min oplevelse med dette værksted har været så utilfredsstillende, at jeg finder det nødvendigt på det kraftigste at fraråde andre at benytte sig af deres... Se mere

Købte en 108 ved Henrik Christensen peugeot Fredericia. Ingen service udført, det kunne vi få engang hen på efteråret, og idag modtog vi så en synsindkaldelse. Hvilket vil sige at knap 2 måneder eft... Se mere

Jeg har efterhånden købt to biler hos Henrik Christensen, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Hver gang har jeg oplevet en venlig og professionel service, hvor de virkelig har taget... Se mere

Hos denne bilforhandler i Vejle tager de pænt hånd om en fra start til slut. De var super nede på jorden, imødekommende, smilende og hjælpsomme. Specielt tak til Nicki og hans kollega på værkstedet.... Se mere

2,8

Middel

Citroën i Vejle har et super godt…

Citroën i Vejle har et super godt værksted. Især deres meget kompetente og super dygtige værkfører Nicki er meget behjælpelig og giver så god service. Han har overgået alle de forventninger man kan have. Det kan varmt anbefales at få lavet bilen der. Vi kommer her igen og igen.

27. juni 2023

Bevidst snyd?

24 FEB 2023 afleverede jeg min Peugeot 2008 til 2 års eftersyn(40.000 km) ved Peugeot i Fredericia
Jeg blev meget overrasket da de kort efter ringede og fortalte at der skulle nye bremseskiver og bremseklodser da de var meget slidte. Det undrede mig meget da bilen ikke havde kørt mere en 40.000 km. De ville så sende en video som så kom ca 1 time senere, her forklarede mekanikeren at skiverne så lidt trætte ud og en digital skydelære viste (på videoen) at skiverne havde en tykkelse på 24,5 mm, herudover var bremseklodserne ifølge mekanikeren meget slidte. Jeg besluttede at gå op på værkstedet for ved selvsyn at se skiver og bremsers tilstand. Det mærkelige var at nu var det ikke bare mekanikeren der var tilstede men også værksteds chefen og en mere. Det var tydeligt for mig at det mekanikeren prøvede at forklare ikke havde hold i virkeligheden, så jeg sagde med det samme, at det her tror jeg ikke på og, at jeg vil have bilen til FDM hvor jeg er medlem.
Dagen efter kørte jeg bilen til FDM for at få kontrolleret deres påstande, FDM kontrollerede skivernes tykkelse og de var 25,3 mm og ikke 24,5 som Peugeot påstod, skiverne fejlede heller ikke noget og man havde hos FDM kun hovedrysten til overs for påstandene.
Efterfølgende påstod Peugeot at mekanikeren måtte have glemt at nulstille den digitale skydelære, men kunne ikke give nogen forklaring på at bremseklodserne i følge mekanikeren var meget slidt hvilket ikke var tilfældet.
For mig virker det som bevidst snyd og jeg kommer aldrig til at købe eller få serviceret min bil hos Peugeot i Fredericia

24. februar 2023

Virksomheden udsender spam

Et ellers udemærket værksted har en virkelig irriterende strategi omkring tilfredshedsundersøgelser. Hvis du får lavet selv det mindste, modtager du en mail om at udfylde spørgeskemaer, og hvis du ignorerer mailen bliver de bare ved og ved og ved at spamme dig for at få svar. Jeg har bedt dem stoppe, men det lytter de ikke til.
Hvis du ikke ønsker at modtage spam i din mailboks, så vælg et andet værksted.

21. februar 2023

Hold jer langt væk, hvis ikke i ønsker jeres bil skal ødelægges

3 gange har min bil været til reparation hos Henrik Christensen i Vejle, ingen af gangene har de formået at levere et tilfredsstillende resultat. 8000 kr for 2 mindre reparationer, som jeg endte med at måtte kører til en anden mekaniker og få laver om, da de ikke havde gjort det ordentligt. De havde en forsikrings sag, med en lille bule i min fordør. Det blev lavet, men der var efterfølgende ekstrem meget vindstøj ved døren, men dette nægtede de var deres problem, det var jo en gammel bil, og jeg kunne ikke forvente at bilen blev god som ny! (Bilen er fra 2017!) den havde ikke vindstøj inden den blev afleveret til reparation. Og servicen, er usmagelig, de er så uforskammet!

22. december 2022

Jeg havde fået en advarsel om "engine…

Jeg havde fået en advarsel om "engine failure-repair needed" på min Peugeot 308 SW. Kører straks ind forbi Peugeot Vejle for at de kan se om det er en alvorlig fejl som gør at jeg ikke fortsat kan køre. Står og venter 10 min mens personalet hygger sig ved deres PC'er og snakker i telefon. langt om længe bliver jeg ekspederet. Jeg forelægger personalet mit problem og hører om de har tid til at tage en udskrift for at se hvor alvorligt problemet er. Det har de desværre ikke tid til fordi de har såååååå mange biler inde lige nu der skal laves.
Det er hvad man kan kalde god service eller ?????

Jeg har nu været hos Henrik Christensen A/S 3 gange.......... første eneste og sidste gang, men jeg vil fortsat køre Peugeot og min næste bil skal ikke handles her.

12. december 2022

rigtig dårlig oplevelse

rigtig dårlig oplevelse
min bil har kun en lille skade i venstre side, så skiftede de hele min motor og jeg fandt ud af at bilen ikke er som før efter et stykke tid, den er så langsom, og har noget støj, den er heller ikke stabil når jeg kører under alm. hastighed. Jeg gik til dem og spurgte hvorfor, mekanikeren sagde, at de havde skiftet motor, da vi har prøvet at tage bilen ud og til en test. Så da vi vendte tilbage, bad jeg dem om at skifte det tilbage, men en anden medarbejder sagde, at de ikke skiftede motoren tilbage. den anden dag sagde den samme medarbejder, som sagde, at de ikke ville skifte motoren tilbage og nu fortalte mig, at de ikke skiftede motoren.
de tog min helt nye motor for at få fortjenesten og satte en gammel motor op på bilen, det er ikke rigtigt, dette kan forårsage ulykker og folk vil blive såret, fordi de er så grådige og koldblodige forretningsmand. de er ligeglade med andre, kun ligeglade med hvor mange penge de har tjent.
Jeg vil udsætte dem for alle mennesker, jeg kender

10. juni 2022

Skuffet over autoriseret værksted

Har været oppe ved Henrik Christensen, da jeg er blevet påkørt på en p-plads. Så jeg vælger og gå til Henrik Christensen, da de havde tid og jeg ikke skulle vente flere uger som jeg skulle mange steder.

Så aflevere min bil i god tro, da det er autoriseret værksted så tænker min bil er i gode hænder. Henter så min bil og der er farve forskel, min motorhjelm er skæv, ridser på min bagkofanger som er i igennem både klarlak og lakken.

Kommer ind til dem igen og fortæller det og får bare af vide, at farve forskellen kan de ikke gøre noget ved og sådan var den før og så det også sådan jeg får den igen. Fair nok, men den er bare markant mere tydelig nu, men det kan ikke udbedres.

De ville ikke stå ved min motorhjelm er skæv, da de ikke har rørt ved den, og det kan godt passe de ikke har rørt ved den, men den flugter ingen steder, men får bare af vide at sådan er det også på nogle af de helt nye biler.

Ridserne på min bagkofanger vil de sjovt nok hellere ikke stå ved. Arbejder som klargøringsmand selv så har sans for lak og biler. Så her den 13-05-2022, fik jeg poleret hele min bil i bund så der ikke var nogle ridser og givet den lakforsegler. Har både billeder og det hele, men det er ikke nok. De 10 ridser der er så kan 4 poleres væk og resten er igennem lakken. Men det står de selvfølgelig ikke ved.

Anbefaler ikke at få lavet forsikringskader, malet eller lign ved dem. De levere sikkert flotte biler så vil ikke fraråde dem, men tænk jeg om før i vælger dem.

31. maj 2022

Ekstrem god service.

Købte for et par måneder siden en e-2008 hos Henrik Christensen i Vejle, men fandt hurtigt ud af at den ikke passede til mit kørselsmønster, hvorfor jeg tog retur til firmaet og klagede min nød. Der var forståelse for mit problem, og vi fandt en løsning for bilskift til en anden model, som jeg er meget tilfreds med. Salgsafdelingen er servicemindet og medvirker aktivt til at købsoplevelsen bliver god oplevelse.
Har yderligere aftalt servicekontrakt med firmaet, hvilket passer godt til mit temperament. Vil helt sikkert anbefale stedet til min omgangskreds.

28. november 2021

Købte en 108 ved Henrik Christensen…

Købte en 108 ved Henrik Christensen peugeot Fredericia.
Ingen service udført, det kunne vi få engang hen på efteråret, og idag modtog vi så en synsindkaldelse. Hvilket vil sige at knap 2 måneder efter køb ved jer, skal bilen synes, burde da være gjort fra jeres side.
Har aldrig oplevet en sådan handel før, derfor denne anmeldelse.

28. juli 2021

Vi har lige købt en Peugeot 208

Vi har lige købt en Peugeot 208, og vi fik en rigtig god behandling, bilen var klargjort så flot, og servicen var i top. Har ikke noget og klage over og kan varmt anbefale at handle bil ved Peugeot Fredericia.
Hilsen Lene Engdal Pedersen

27. juli 2021

Dårlig oplevelse!!!

Det er hvertfald ikke her jeg køber min næste bil..!

Blev i dag presset af en peugout boxer, med en bil på ladet på motorvejen med 130 km/t !!! - usmageligt at et firma hvis ansatte opfører sig på denne måde, når de nu lever af at sælge og servicerer biler!

26. juli 2021

Fair behandling

Købte flot klargjort bil, for 1/2 år siden.
Den har været 4x på værksted
Alle gange super behandling både af sælger Ole Christensen og af mekanikerne på værkstedet.
Kan varmt anbefalede at handle hos Peugeot Fredericia.

4. december 2020

Jeg har altid oplevet god service og aftaler holdes altid. Imødekommende personale.

12. november 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (42 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto