I økonomiske problemer?
Firmaet lader til at være i økonomiske vanskeligheder.
Min datter på 17 (som er ved at spare sammen til et kørekort) arbejdede der en enkel eftermiddag hvor der var meget travlt. Det var den 20 april 2022. Nu er det den 20 Juli 2022. Så nøjagtig 3 måneder siden.
Hun fik at vide det først var en fejl at hun ikke fik løn den 1 Maj 2022, og at hun var nød til at vente til næste lønudbetaling.
Den 1 Juni kom der heller ingen penge, så jeg ringede ind og fik en flink og undskyldende mand i røret som sagde han ville sørge for en straksoverførsel. En uge efter ringede jeg igen, og hans undskyldning var at det kunne man ikke. Så vi måtte vente pænt til 1 Juli 2022.
1 Juli kom og da der om eftermiddagen stadig ikke var gået penge ind, ringede jeg og han lovede at ringe tilbage da han var ude at køre. Jeg skrev så en SMS til ham om at huske det. Han svarede at jeg skulle sende ham kontonummeret igen, så ville han sende det privat. Det gjorde jeg så straks.
10 dage senere var der stadig ingen penge gået ind, så jeg skrev igen og sendte ham en anmodning på mobilpay, men siden da har jeg ikke kunnet få fat på ham.
Tænk at man vil snyde for så lille et beløb... Men det kan jo være firmaet er i økonomiske problemer?
Måske man skulle lave en indsamling til hende hos deres medlemmer?
Nu må vi se om hendes løn går ind til den første.