Säg hej till VD på Vattenfall Du betalar via skatten VD månadslön på drygt 1,5miljoner. VD grundlön är 18 846 800/år. (Inkl alla ersättningar 24 020 000 miljoner kronor om året. Något är ruttet i... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Så fruktansvärd dålig kundbemötning. Har försökt att få mina fakturor i över 2 år men de vägrar skicka dom till mig. Har kämpat med detta utan framgång. Hatar dom.
Sämst i allt!!! Är ett av dom hushåll som blivit testpersoner för effektavgift Blir mer än 500kr dyrare per månad och man har ingen aning om när dom mäter dom sk topparna! Och när man vet att Vd... Se mere
Vi upplät mark till Vattenfall i Kode, Kungälvs kommun, när de skulle göra elarbeten på kringliggande ledningar. Som kompensation bad vi att de skulle hjälpa oss att forsla bort en gammal bod som stod... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Energiforsyningsselskab
- Elselskab
- Leverandør af grøn energi
- Leverandør af udstyr til solenergi
- Solenergientreprenør
- Solenergiselskab
Skrevet af virksomheden
Vattenfall erbjuder tjänster inom el och fjärrvärme.
Kontaktoplysninger
Sverige
- www.vattenfall.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fy F*N vilket dåligt bolag
Fy F*N vilket dåligt bolag, massa löften som bara lett till sjukt dyra räkningar, BLUFFAR!!! Riktigt less på timvis med krångel där dom slingrar sig ur allt! Fortfarande inte fått kompensation jag blivit LOVAD 19/12-2023
Blir ett ärende för ARN...
Jag anmälde byte av elbolag i juni 2023…
Jag anmälde byte av elbolag i juni 2023 och än idag är jag kvar hos vattenfall. Jag avbröt mitt ettårs avtal med Vattenfall för att de har höjt mitt elpris med 500%. Jag fick betala 14000kr för att avbryta avtalet.
Februari 1 2024 skulle mitt avtal börja men idag fick en faktura för elkonsumtionen ändå. Jag ringer till Vattenfall för att fråga om fakturan och varför har jag fortfarande elvatal med dem. Jag fick svar att mitt avtal med Fortum inte gick igenom och fick då råd att lägga upp ett nytt avtal med Fortum. Jag berättade att det att jag redan har ett avtal med Fortum att det är dem som har gjort fel och ska inte förhala mer. Kvinnan jag pratade med lade på luren och jag sattes på väntelistan igen. Jag väntade i 25min innan jag kopplades bort helt.
Jag hatar Vattenfall!!! Någon borde syna dem. Det dem gör är ju helt oetisk. Och den ska vara statsägt. Politiker vakna!!
Tack Isa för hjälpen!
Tack så jättemycket Isa på Vattenfalls akutserviceavdelning då min sons el hade stängts av idag trots att han tecknat ett nytt avtal i god tid innan flytten, men tydligen hade det blivit något fel. Du fixade så att han fick tillbaka strömmen direkt efter samtalet!🙏Du är guld värd!
Företaget ringde upp igår och jag…
Företaget ringde upp igår och jag lyssnade noga igenom vad som försäljaren hade att säga. Förklarade sen att jag inte var intresserad, önskade försäljaren en bra dag och lade på luren.
Ring ring... då ringer den lilla råttan upp igen och kommer med nåt argument till varför jag ska byta elavtal. Jag säger nej några gånger och får till slut lägga luren i rummet bredvid och återgå till det jag höll på med.
Sen idag: ring ring...... nån kollega till råttan som säger att dem varit i kontakt med mig igår och sen kommer nåt argument om varför jag ska byta elavtal.
Så bittert att jag har vattenfall som elnätleverantör och inte kan byta till något där. Får sikta på att gå off grid så småningom :)
När man försöker att kontakta Vattenfall
När man ringer och mailar, får man inget svar, trots att man redan är kund så tog det 6 månader för vattenfall att ens orka svara, därefter tog det ytterligare 3 månader för återkoppling till mitt svar! Och det utan att Vattenfall ens har svarat på ursprungsfrågan, det har tagit 9 månader med nonsens!
Ett hyckleri är vad Vattenfall är och feta bonusar får de i ledningen, monopol och vidrigt!
Ni behöver bli bättre
Vi fortsätter få en extra avgift varje månad för tillfällig anslutning trots att det är 1 år och 3 månader sedan den nya elanläggningen sattes igång. När vi ringer får vi information om att vi ska få en kreditfaktura och att det inte är okej att vi ska behöva betala extra men inget händer. Vi har snart tillbringat en hel arbetsvecka med att stå i telefonkö, prata i telefon med dem och kommunicera via Vattenfalls meddelandefunktion. Vi får aldrig tala med de personer som kan göra något åt saken. Vi är väldigt besvikna på Vattenfall.
Så fruktansvärt dåligt
Så fruktansvärt dåligt! Skickar inte fakturorna i tid, inga påminnelser lämnas ut och på mina sidor står det att alla inbetalningar är i sin ordning. Sedan får man en smocka från inkasso med tusentals kr pga av ränta för en försent inbetald faktura. Jag hatar dem!
Very bad service and crazy expensive…
Very bad service and crazy expensive they charge us a lot of money it s a shame
Känns som kundservicen behöver…
Känns som kundservicen behöver förbättras. Fått väldigt dålig hjälp när jag kontaktat Vattenfall.
Vattenfall - helt inkompetent bolag!
Vattenfall ville byta elmätare, - ngt som sedan inte gick att göra. Vi uppmanades själva läsa av förbrukningen och registrera hos Vattenfall varje månad. Ett katastrofalt system där bolaget kräver vi ska laborera med 7 heltal och diverse decimaler vid inskick till dem. Försök med ett otal kombinationer av bla nollor innan heltalen av förbrukade kWh. Efter ngn timmes försök accepterade systemet plötsligt en registrering på 1,7 milj kWh (!) i stället för 1700 vid vårt test att fylla i siffrorna.
Vid försök att ringa Vattenfall, -lång väntan. Människan som till sist svarade var inte på rätt avdelning och kunde inte heller lotsa oss vidare "då man just fått problem med datorerna". Löfte att höra av sig via telefon och mail har inte infrias.
Således:
1) kan inte byta elmätare
2) begär att vi varje månad själva ska läsa av förbrukningen
3) har ett totalt genomidiotiskt system för självregistrering
4) går inte att få svar vid påringning
5) löften att ta reda på o återkomma infrias inte
Går inta att komma fram på telefon
Går inta att komma fram på telefon. Fick en räkning för december för 284 förbrukade kWh en avgift på 416 kr. En månad senare förbrukning 324 kWh avgift 656 kr. Skillnaden på 40 kWh kostar 240 kr extra alltså 6 kr för en kWh. Det här måste vara mer än den aviserade höjningen på 20 procent. Skulle vara fint med en förklaring!!!!!!!
Sämsta upplevelsen
Strömavbrott dagligen , höga priser och otrevlig personal. 🤮
Vi har haft den sämsta upplevelse man…
Vi har haft den sämsta upplevelse man kan tänka sig. Vi har haft solceller installerade sedan oktober och det har tagit sjukt lång tid för Vattenfall att komma ut till oss för godkänna installationen. Första gången fick vi vänta 5 veckor och nu har vi väntat sedan 8 januari! Helt galet! Fruktansvärt dåligt! Om ni inte hade haft monopol på vissa tjänster hade ni gått i konkurs, bedrövligt!!!
Max Kundtjänst Gävle perfekt i…
Max Kundtjänst Gävle perfekt i kundtjänst.
Kunnig och trevligt bemötande. Vissa andra borde skärpa sig eller byta jobb. Fakturahanteringen värdelös
Har försökt vid flera tillfällen att få…
Har försökt vid flera tillfällen att få fram min årsförbrukning på mina sidor för flera år, de står bara och tuggar och sen -det blev nåt fel försök igen. Går aldrig.
Otroligt dåligt
Otroligt dåligt ! Två olika försäljare ger två helt olika priser inom loppet av 3 min . Blir dessutom fruktansvärt otrevliga när man påpekar att de gett olika prisförslag. Nej tack vattenfall Emma och Julia , här behöva både erfarenhet , utbildning och charmkurs .
Sämsta j*vla skiten jag varit med om
Sämsta j*vla skiten jag varit med om. Mejlat och ringt flera gånger om angående ett ärende. Tillslut säger de att de inte kan åtgärda det för att det gått för lång tid. Klart som f*n de inte kan åtgärda ärendet när de själva tagit för lång tid på sog att hantera det 😡
Vet!!!!
Vet!!!!
Många vill skylla på el-näts/el-leverantören på el-priserna.
Har själv min egen uppfattning (om man nu får ha det i dagens Sverige)🙄
Enkla att ha att göra med, bra kundsevice och inga konstigheter🤷♂️
Enkelt och bra avtal
Kan med handen på hjärtat säga att jag är mycket nöjd med vattenfall som elhandelsbolag.
Fick ett bra avtal i elkrisen i 3 år och allt har fungerat jättebra. Fakturor har kommit som dem ska och är enkla att förstå.
Haft Vattenfall i över 10 år på en…
Haft Vattenfall i över 10 år på en större fastighet. I mars slutade fakturorna att komma och efter tre felanmälningar tvingades jag nu byta bolag.
Ohållbart att inte få fakturor när man gör av med ca 45000 kwh / år. Har en skuld nu på ca 80000-130000:- De vet inte när fakturan för det kommer.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.