Ze spammen je helemaal vol met geforceerde marketing zelfs wanneer je hen probeert te blokkeren. Ze maken continu wegwerp emails aan om zo langs je email blokkades te komen. Vandaag weer eentje... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Samenvatting bewondering vastelastenvergelijkers.nl • Alweer ruim 4 jaar voor mij de juiste contact persoon. • Uiterst vriendelijke betrouwbare benadering. • loyale servies in advies en raa... Se mere
Vriendelijk en duidelijk persoon (man) aan de telefoon. Tussen het gesprek door ruimte voor stellen van vragen. Gevoel van vrijheid en eigen keus. Advies voor de klant , goedkoper dan het huidige c... Se mere
Ondanks het feit, dat ik ben weggekaapt van Essent als klant, ben ik toch zeer tevreden met het feit in deze geopolitieke onzekere tijden, de mogelijkheid geboden te krijgen om een 3 jarig vast contra... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 28 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Belde zoals afgesproken terug. Hoorde mijn verhaal aan en wat ik precies wilde hebben en kwamen met een goed alternatief.
Prettig persoon die het aanbod goed uitlegde.
Een prettige en duidelijke medewerker. Geduldig en vriendelijk, maar toch vlot. Klonk betrouwbaar en oprecht.
Maurice heeft mij verrassend goed geholpen. Hij was attent, vriendelijk en beschikt over de juiste kennis.
Het werd goed en onderbouwd uitgelegd de adviseur was erg vriendelijk en nam de tijd om de voordelen te vertellen.
Ben erg tevreden met het gesprek.
Tenslotte scheelt het mij meer dan €500 op jaarbasis.
Ramon helped me to walk through the energy providers available currently and suggested me best possible choice. Thank you
Teun was super friendly, helpful and honest! And great timing as always! Managed to get a better deal for my next fixed gas and electricity contract.
Ik werd vandaag gebeld door een medewerker van dit bedrijf. De medewerker had een zeer inconsistent verhaal, wat continue veranderde. En zelfs als je actief mee probeert te denken, dan wordt dit niet gewaardeerd en krijg je het verwijt dat jet het gesprek niet serieus neemt. Om vervolgens het gesprek te beëindigen.
Tip voor de volgende keer. Als je belt n.a.v. een eerder contact van 8+ jaar geleden, waarbij, niet jij maar een oud-collega een mail naar een mail adres heeft gestuurd.
Geef dit dan ook gewoon op deze manier aan. En begin niet een verzonnen verhaal over hoe jij 3 jaar geleden een contract hebt meegegeven.
En ga de persoon die gebeld wordt dan geen verwijten lopen maken, op het moment dat de persoon die jij belt vervolgens probeert te achterhalen welke fysieke ontmoeting met een verkoper, dus was met een collega van uw bedrijf.
Ik kreeg bijna het vermoeden dat er hier sprake was van een bewuste tactiek om de consument bewust te verwarren en/of de indruk te weken dat de contactpoging een grove schending was van de richtlijnen van de avg.
Ben zeer te spreken over de persoon die mij telefonisch heeft geholpen met het vergelijken van contract. Meneer aaron was lekker duidelijk en erg vriendlijke.
Met vriendlijke groeten m.willemsen
Adviseur Mike heeft mij duidelijk vriendelijk en goed geholpen heeft het goed en begrijpelijk uitgelegd
Nu voor de 2e keer geholpen aan een prima energiecontract. Het eerste zeer gunstige contract van 3 jaar loopt binnenkort af en ik wordt automatisch benaderd voor een nieuw contract. Snel en goed geregeld. Blij mee.
Duidelijk aanbod, rustig en duidelijk contactpersoon en weer een mooie deal gevonden. Goede service.
Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen zonder omhaal van woorden.
Ik heb al een aantal keer gebruik gemaakt van de vastelastenvergelijkers. Het is een prettig en deskundig bedrijf dat met goede adviezen komt.
De persoon die ons heeft geholpen vriendelijk en meegaand luisterde goed en legde het goed uit
Het was een heel duidelijk gesprek waarin alle voorwaarden duidelijk werden uitgelegd.
Een vriendelijk persoon.
Ik voel mij goed geholpen.
Ik had Wessel aan de lijn die me voorrekende met alle gegevens dat mijn maandlasten vast zouden komen op €145. Nu zie ik het Greenchoice contract. €203. Ik baseerde mijn overstap in vertrouwen op de gegevens die Wessel van de kostenvergelijkers mij toonde. Dat vertrouwen was onterecht!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.