Bedrövlig kvalitet. Köpte Pedalen för drygt två år sedan. Först var det appen som inte fungerade, tog över ett år innan Vässla tog bort app funktionen. Inte långt därefter pajade batteriet. Har bara k... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ni borde be alla era kunder om ursäkt! Det enda ni är bra på är att skicka nyhetsbrev, men att svara på kundmejl eller att göra er kontaktbara överhuvudtaget är tydligen för svårt. Efter ARN-anmälan... Se mere
Virksomheden har svaret
Så nöjd med att pendla inom Stockholm med min Vässla Bike. Att den nu är klassad som moped klass 2 gör den till det perfekta cykelbanefordonet, alltså att kunna köra i Stockholm lagligt 25km/h på cyke... Se mere
Köpte en fabriksny vässla 2 som rostade väldigt mycket första året. Det är helt omöjligt att få kontakt med företaget gällande detta då det endast finns en chattfunktion och ingen återkommer där. Hade... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi utvecklar fantastiska tvåhjuliga eldrivna fordon för att spara massor av tid för massor av folk.
Kontaktoplysninger
Katarinavägen 15, 11645, Stockholm, Sverige
- hi@vassla.com
- www.vassla.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Insurance Misinformation
Hi all. Great bike but it unfortunately it turns out this bike requires Moped Klass II insurance.
I'm stuck in a situation where my insurance company won't cover damage under home insurance (as stated on the Vässla site).
Still waiting to hear back from them so will update you once I know more.
Varning - Vässa är bedragare
Har betalat 13.000 kr för en månad sedan och fått ett ordernummer sedan går det inte få tag på företaget.
Betalde 5000 kr i förskottsbetalning…
Betalde 5000 kr i förskottsbetalning (pre order).
Köpet gjordes via Klarna. Har blivit hänvisad mellan Vässla och Klarna. Inga pengar har jag fått tillbaka.
Kommer aldrig att köpa något via Klarna!
Hoppas att Vässla tar sitt ansvar och betalar tillbaka mina 5000 kr enligt överenskommelse.
Kommer att uppdatera er om hur det har gått med utbetalning ifrån Vässla.
Hälsningar ifrån en kund till Vässla som är besviken på hanteringen av återbetalningen.
Undvik på alla sätt.
Undvik på alla sätt.
Synd jag köpte Bike utan att läsa omdömena först.
Dåligt kvalitet går inte att montera , support som "svarar " inom "rimligt " tid.
Får magkatarr när jag tänker vad sja jag skriva här .appen funkar dessutom inte.
Bortkastad tid o pengar o myycket irritation
👍🏽👍🏽😃😃
Luras
Hej, jag beställde en Vässla och när den blev stulen trots att den var låst och på cykelställe(dagtid(götgatan), rapporterade till både Vässla och polis ASAP och blev lovad att inga påföljder kommer hända mig. Jag får veta nästa dag att de inte kunde GPS spåra den och de ville inte meddela mig ifall de försökt spåra den eller kommunicera med mig överhuvudtaget. Detta sker på dagen en vardag. Nu måste jag då betala minst 5000kr inte nog med det så återbetalde de inte mina 799kr ( två första månaderna gratis). Trodde Vässla skulle vara legit då de är dyrast/snygga men de vinner på folks förlust och har inget avtal med de dessutom 🤷🏼♂️
Fortfarande inte löst sig och de förstör ens sommar Thanks.
Urusel service och support och väldigt…
Urusel service och support och väldigt långsamma på att svara samt hjälpa till. De har slutat erbjuda egen hemservice som de hade i början när jag köpte min bike. Min Vässla bike är väldigt skön att åka men den går sönder hela tiden, får justera bromsarna minst 2 gånger i månaden och den rostar lite överallt. Så nej jag kan inte rekommendera Vässla till andra, snarare varna. De gör snygga produkter som är sköna att åka men där tar det slut. De är bra på reklam och spam dock som de flesta av er redan märkt. Mekaniker har berättat skräckhistorier om kunder som fått vänta 12 månader på att få sina mopeder och bikes lagade. Jag är inne på månad 2.
Fantastisk produkt och service
Jag har min Vässla Bike där batteriet inte riktigt höll vad det lovade. Kontaktade SuperStar Irene på Vässla som 2 dagar senare såg till att jag kunde komma förbi kontoret och hämta ett nytt. Proffsiga från start till mål. Vässla Bike har förändrat mitt liv till det positiva och körglädjen är 10/10.
Väldigt väldigt bra
Väldigt väldigt bra, beställde en vässla 2 och fick dem den 2 dagar efter. Väldigt fin och väldigt skön att åka på. Åker ca 4 mil på en laddning, tar lite tid för att ladda men det är det absolut värt det!!
Undermålig service
Köpte en Vässla till dottern i 15-års present. Fantastiskt fin moped och älskar att den är eldriven MEN det har varit OTROLIGT mycket problem!! Framför allt är det oerhört dåligt att man inte kan få prata med någon direkt på företaget utan allt sker via mail. Vi väntar fortfarande på en ny laddarsladd eftersom den första gick sönder nästan direkt och det är en sannerligen undermålig service man får när man försöker komma i kontakt med dom. Mopeden har således stått still i flera veckor vilket känns som dåligt spenderade 27 000 kr....
Tack Vässla
Tack Vässla
Önskar er all lycka till och önskar er det bästa av allt!!!!
Mvh Keyvan
Obefintlig service och framljus
Min vässla 2 är estetiskt väldigt snygg och mycket på den är av hög kvalitet. Dock är belysningen närmast obefintlig så vid mörkerkörning är den livsfarlig. Hel/halvljus verkar ej fungera då jag inte ser någon som helst reaktion i lampan när jag skiftar däremellan. Vad som är än värre är att jag ej får något svar från ”Hi vässla” som ska vara behjälpliga med servicen. Detta sänker tyvärr betyget
Vässla
Jag gillar inte att man inte kan köpa en Scooter klass 2 och det fick jag S K I T för att jag inte gillade. Men om jag tycker så är det upp till mig? Jag gillar inte att få kränkande kommentarer i min Messenger. Jag har sett hur illa de har behandlat andra människor som har haft otur med detta bolag. Undrar om även dessa människor har fått kränkande kommentarer i deras Messenger? De verkar mycket oseriösa. Och dessutom så säljer de kick scootrar vilket borde förbjudas när så många skador som människor har råkat så illa ut som faktiskt inte kör dessa fordon som de borde betraktas. Jag kommer inte att läsa svar då jag redan har blivit kränkt en gång så vill jag inte bli det igen.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.