Gisteren naar Vanomobil geweest om het…
Gisteren naar Vanomobil geweest om het beetje lekkende badkamerkraantje te laten vervangen van mijn Chausson 640. Zat met het idee het zelf te doen, maar beetje last van knieën deed me anders besluiten . Naar Vanomobil dan maar. Na een afspraak werd er aan begonnen, en kreeg ik het faktuurtje. Kraantje+plaatsing : €453 !?!
Bij mijn opmerking dat het een gouden kraantje was kwam de opmerking ‘dat die kraantjes zo duur zijn!’ My ass. Nooit meer. Dit noemen ze gewoon bedrog.
Een paar dagen na deze review een telefoontje gekregen van Vanomobil. Excuses over de mis-communicatie (geen) over de prijs van de ingreep. De kostprijs van de installatie wordt terugbetaald, met verontschuldigingen over de drukte, het niet vermelden van de kostprijs op voorhand. Waarvoor dank.
Waarom ik niet enthousiaster ben? Mocht het onder garantie zijn geweest mogen ze van mij gouden kraantjes erin monteren, maar als ik gelijkaardige kranen bekijk van grohe of hansgrohe dan blijken die 1/3 te kosten. En dat is al met een winstmarge. Wat wel ok is, is de beschikbaarheid van de reparatiedienst die zelfs telefonisch vlot bereikbaar en hulpvaardig is: Daarvoor vier sterren!

Besvarelse fra Vanomobil