少し前に、間違えてメーラーの受信拒否リストにValued Opinionsのアドレスを入れてしまい、削除しようとしたのですが見つからず、そのままにしていました。アンケートへの回答も自分で思いついた時にサイトにアクセスして回答可能か確認していました。そんな状況のまま報酬を申請してしまい、その後これでは報酬のコード番号を掲載したメールが届かないことに気づき、改めて探したところ、今度は無事に見つかり... Se mere
Selvom vi ikke verificerer specifikke påstande, fordi anmeldernes meninger er deres egne, kan vi godt betegne anmeldelser som "Verificerede", når vi kan bekræfte, at der har fundet en forretningsinteraktion sted. Læs mere
Af hensyn til platformsintegriteten scannes alle anmeldelser på vores platform – verificerede eller ej – af vores automatiserede software døgnet rundt. Denne teknologi er designet til at identificere og fjerne indhold, der overtræder vores retningslinjer, herunder anmeldelser, som ikke er baseret på en reel oplevelse. Vi er klar over, at vi måske ikke fanger alle problemer, og du er velkommen til at gøre os opmærksom på det, hvis vi har overset noget. Læs mere
Se, hvad kunderne siger
自分は多くのアンケートサイトに登録していますが、このサイトを高評価とする理由の一つはアンケート1回あたりのインセンティブの高さにあります。日本企業の運営するアンケートサイトが1回のアンケートが数円から十数円程度と非常に低額なのと比べ、ここのアンケートは1回あたり100円から数百円と高価なのが魅力的です。一番高いもので、1回あたり2500円のアンケートがあったことも驚きでした。 デメリットとして... Se mere
長くお世話になっております。 適度にアンケートが受けられて、報酬のポイントも他のアンケートサイトに比べて高め。 個人情報を過度に求められることもないので、満足しています。 他のアンケートサイトを利用しても、すぐに面倒になって続けられなかった私が、唯一続けられているのがValued Opinionsです。 報酬が高めである分ポイントの交換先は限られていて、以前は実用的な交換先はAmaz... Se mere
アンケート頻度がそこそこあり、貰えるポイント数も他社より多く、1000円分単位でAmazonギフト券に交換し、欲しいものを購入する小遣い稼ぎになっていて利用していて損はありません。 その他、海外アンケートサイトだとTolunaとLifePoints、OpinionWorldを利用していますが、特にOpinionWorldとアンケート先が被るので、どちらかに統一した方が良さそうです。貰えるポイント... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Valued Opinionsでは調査にご協力いただくと商品券、割引券、謝礼金を進呈いたします。オンライン調査に無料登録して在宅収入を得ることができます。
Kontaktoplysninger
Queen Victoria Street 160, EC4V, Storbritannien
- www.valuedopinions.jp
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Denne virksomhed har ikke inviteret kunder til at skrive anmeldelser for nylig, så anmeldelserne er muligvis ikke repræsentative
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
途中で終わることについて
途中で非対象とのことで終わったり,最後まで答えたのにカウントされないことがある。時間が無駄になるのでやめてほしい。もっとシンプルに数分で終わるような構成にしてほしい。
報酬が良いので頑張って回答しようと感じます
報酬が素早くもらえたので
ポイントがどんどん貯まる
1つのアンケートがそれ程長くないのに、ポイントの率が良いのでポイントがどんどん貯まる。たまに難しくて答えにくいアンケートがあるけど、ポイントを稼ぐにはお勧めのサイトです。
私のプロフィール写真の名前を見て助けを求めてください
比較的報酬率の高い調査作業が多く興味を持って取り組めます。
比較的報酬率の高い調査作業が多く、興味深く、集中して取り組めます。しかし、ときどき回答中に資格を有しない(この条件でこの属性の人の場合その回答は求めていない)という判断で調査が停止されることがあり、回答に相応の時間を費やした場合でも、一切ポイントが支払われないことが残念です。経過報酬として本来の報酬の5%程度でも付されれば、満足度は星5つになります。
広範な知識を獲得
様々なテーマのアンケートに参加できていて、内容がより深いものになっているのが最近多いような気がする。そのことにより、自分自身も考えさせられ、さらに広範な知識が増えていっているので、素晴らしい経験をさせてもらっている。
しかし、中には最後まで答えているのに、ダメになる調査も時々あって、ダメであれば途中で対象外にすることができないものか。
アンケートが途中で終わることも多いが
アンケートが途中で終わることも多いが、最後まで到達すれば、ほかよりも多くのポイントがもらえる。
もう少し多くのアンケートがあるとよい。
QuoカードPay
Quoカードでの報酬を利用していますが、以前はカードが届くのまでのプリセスに問題があり、受け取りが困難なこともあったが、電子マネー形式になってからは迅速に手続きができてよくなった。
アンケートは私のプロファイルに合わないものが多いようで回答権が与えられない場合もあるので報酬が得られにくい不便はある。
Dette er Trustpilot
Alle kan skrive en anmeldelse på Trustpilot. En anmeldelse er ejet af personen, som har skrevet den, og vedkommende kan derfor redigere eller slette den til enhver tid. En brugers anmeldelser bliver vist, så længe vedkommendes konto er aktiv.
Vi bruger en kombination af dedikerede medarbejdere og avanceret teknologi til at beskytte vores platform. Find ud af, hvordan vi bekæmper falske anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.
Verificering kan være med til at sikre, at det er rigtige mennesker, der skriver de anmeldelser, du læser på Trustpilot.
Det kan påvirke TrustScoren, når man tilbyder incitamenter i bytte for anmeldelser, eller når man kun spørger bestemte kunder, og det er imod vores retningslinjer.