Valbykollegiet Anmeldelser 10

3,2

1. Ejendomsudlejning
  2. Boligudlejningskontor
  3. Boligmægler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Valbykollegiet

3,2

Middel

Har boet på stedet i en længere…

Har boet på stedet i en længere periode. Altid pænt og rent i fællesmiljøerne. Venlige naboer der smiler når man møder dem. Lejligheden er lille, men indebærer det man skal bruge og prisen er til at betale. Jeg har været i kontakt med administrationen flere gange og er hvert eneste gang mødt med venlighed og hjælp til det der var brug for. Viceværten er ofte på stedet og hjælper også smilende hvis jeg har brug for det ene eller andet. Alt i alt et super sted at bo, for en studerende.

20. marts 2025

Sur vicevært, billigt materiale

Lejligheden er lavet af billigt materiale som ved naturlig brug går i stykker og det koster en bondegård når man udflytter, Derudover er internettet ustabilt og de har måske verdens mest sure of ubehagelige vicevært.

1. august 2024

Stedet var som et fælde

Stedet var som et fælde. Vi troede at sted skulle være ro. Men NEJ, vi har boet der i ca.10 måneder. det sker tit brand alarm, tøj stjålet, nogen der ødelagt min tørrestativ. Vi fortryde at valgte sted. Ejer henvender sig ikke rigtigt tilbage man skal KÆMpe rigtigt meget for at får fat i dem. Det går hurtig når det Handle om penge.
Da vi flytte ind som ny, var værelse ikke 100% til stand, men det står på seddel selvfølgelig at det er. efter et par dag opdage vi nogle fejl, så som sorttrælister ved komfur var kun lime tynd fast, så vi kontakte dem mange gange før det kunne komme forbi. Toilette døre lyder når man åbne og lukke. Nuværrende vicevært er ikke så venlig, den dage hvor vi skulle flytte ud spurgte vi om vi må lån ud en skrue trække, måtte så vi ikke og så virke ham sur. Når man tage kontakt til Admin så svare de ikke rigtig endte med at jeg vare sender masser mail, spildte min tid men fint nok man kæmpe bare videre indtil de svare tilbage.

vindue var dårlig og ikke helt 100% lavet, hvor luften kom ignnem. det kom en regning, hvor vi alle sammen skal betale for el og varmregning og vi skrive så til admin at det er ikke vores fejl, da vi var nødt til at skrue radiator op pga luft kom i gennem vindue som ikke er lavet ordentlig. Vi blev syg og forkølet. De kom forbi og kik, et par dage sendte de vicevært for at lavet. Det blevet bedre men stadig ikke lavet pænt, så det ser gammelt ud. Der ud på toilet, som engang kan holder til et halvt år, det gået ca på et havlt år begyner det aller mug og lister falder lidt af.

Emhætter filter koste så 500kr. Så skrev jeg til Admin om det er kun til mit værelse eller også til de andre der flytte ud, Admin svare så, 'Det koster de desværre'.

Malling er ca 7300kr (26m2) og andet mere som vi skulle betale for. Vi har forladt værelse (stuen) med lidt ridse gulv, lofte har vi intet rørt, væggen som sagt kun nogle pletter. I køkkenet er det lidt at rengør på væggen ved komfur og ud på toilet er lidt mere til at lavet pga man bruger meget plus de billig kvalitet de er blevet lavet af, det var heller ikke 100% pænt ved ny flytning.

En dag kom vicevært og bange på vores værelse og fortælle os at ikke skal smide pap (cykelkasse) ved kontainer, hvis vi gør skal det være i små stykke eller ved affald sted som ikke er langt væk fra lejlighed. Han sige at han har smidt ud for os, men da min kæreste vare ned om aften, så han at pap stadig ligge ved kontainer. :/ ??

Til regning vi har fået fraflytning så vi at det tog 3-4gange for rengøring. Så vi spurgte mange gange hvorfor det er blevet trukket 3-4gange for rengøring, svaret de ikke. Men nogle gang svare de om andet i stedet for.

det kræve også mange penge som kan være almulig som du ikke være forberede på.
We er så glad at vi FLYTTE UD FRa stedet.

15. november 2019

Bestemt ikke det værd

Jeg nåede at bo dette sted et år. Det var et fint midlertidigt sted, men ikke længere i det ene år. Jeg oplevede, at jeg aldrig kunne lufte ud, fordi det stank fra underboen og ellers var det fordi dine naboer røg hash ud af vinduet. Lejligheden er super lille og væggene meget tynde. Jeg kunne i en lang periode flere gange om dagen høre min nabos toiletdør åbne og lukke, som knirkede helt sindssygt. Så højt, at jeg blev vækket af det hver morgen. Kvaliteten på materialerne var virkelig heller ikke af god kvalitet. Der var flere steder malefejl og diverse ting, der virkelig gav et rodet indtryk. Administrationen var elendige til at kommunikere ud til beborerne, og tog det virkelig let på henvendelserne. Bestemt ikke anbefalelsesværdigt.

12. februar 2019

Det sidste sted du har lyst til at…

Det sidste sted du har lyst til at være. Som andre kollegier handler det kun om penge. Der brandalarmer i alle 3 rum og de går konstant af hvis du laver mad fordi der kun er et enkelt vindue og emhætten ikke er en noget værd.

Stedet er lavet af de billigste materialer du kan finde, de bruger billigt SORT linoleumsgulv som nemt for mærker og huller, som de trækker af dit depositum for at lave..

Rengøringen er forfærdelig, mit værelse var ulækkert ved indflytning, men selvom jeg forlod værelset renere, så trækker de stadigvæk af depositummet for ''rengøring''
* Bemærk det svindel på høj plan, rengøringsdamen er viceværtens kone !

Der er endda et skab i lejligheden, men den har ingen hylder. DET SKAL DU SELV BETALE FOR AT FÅ LAVET, eventuelt sort af viceværten.

Bemærk hvis du nu mister din nøgle koster det dig også 3000 kr??

badeværelset havde en billig plastik badeforhæng stang som konstant faldt af og gardinerne var total beskidte.

31. januar 2019

Ledige værelser - af en årsag

Valbykollegiet “lever” desværre af desperate studerende, og det er ikke uhørt at der bor optil flere i de små sættekasser af lejligheder. Man kan hurtigt lade sig lokke af læsesal og det “hyggelige miljø”, men sandheden er at kvm prisen er langt højere end hvad lovligt er, og at man endda kan risikere ekstraregninger for vand, varme, ect. Administrationen har en tendens til at overse mails - men ironisk nok gode til at klistre div. opslagstavler og trappeopgange til med påbud, regler og opråb.

13. september 2018

Anbefales ikke

Jeg boede her i 6 måneder... Det var simpelthen en rigtig øv oplevelse. Jeg flyttede ind i sommer 2017, og efter 3 dage på dette kollegie, ville jeg bare væk!! væggende var tynde som papir, og mine naboer tog ingen hensyn. Reglerne på kollegiet med stilhed kl 00 blev ikke overholdt. Viceværten var yderst ubehagelig, og administrationen var direkte inkompetente.. Når de handlede om at de skulle kræve penge fra os beboer, kunne de hurtig svare, men når vi skulle have penge tilbage fra dem, skulle man skrive op til 10 gange før man fik et svar. og svaret lød på at de ikke skyldte os nogle penge. De kom med efterbetalinger som var udsansynlige. Da jeg flyttede ud, var det godt at jeg havde dokumenteret at der ikke var malet osv, da jeg flyttede ind, da de startede med at kræve 8000 mere end hvad jeg havde givet i depositum, for et værelse på 12 kvm..... jeg skulle derefter disskutere med dem, og vise dem billede beviser, og efter lang disskution, kom jeg ikke til at betale for maling. Prisen for dette kollegie er helt til grin!!! Det burde ikke være lovligt at de kan kræve så høj en pris for et upassende kollegie som dette. det ligger langt ude i ingenting, og det er gammelt og slidt.

Jeg ville ikke anbefale nogen at støtte op omkring dette sted, og slet ikke støtte op omkring de mennesker som arbejder for dette sted.

24. juli 2018

På Valby Kollegiet er der altid ledige…

På Valby Kollegiet er der altid ledige værelser! Med god grund: Forfærdeligt sted at bo! Jeg boede der i 8 måneder i 2016 - længere kunne jeg ikke holde ud. Viceværten er en magtsyg, lille, vred mand, som elsker at gøre livet surt for de studerende. Han tropper op ved ens dør kl. 6 om morgenen og anklager én for ligegyldige småting, bl.a. at smide en skraldespand i den forkerte container, og ledelsen bakker op om denne mand. Ved udflytning rippes man som regel for en stor del af sit depositum, selvom man kan dokumentere at tingene var i ligeså slem forfatning da man flyttede ind. Jeg slap forholdsvis billigt, men min bror fik taget næsten hele sit depositum på ca. 12.000 kr efter at have boet der i ca. 9 måneder. Dette er mest et sted for desperate og boligløse studerende, som flytter hurtigt ud igen, når de indser at det absolut ikke er den dyre husleje værd. De 30 m2 de lover, er mere eller mindre 20 m2. max.

28. april 2018

Fin lejlighed, dårlig administration

Jeg vil ikke anbefale at bo her.
Lejligheden er fin, men det administrative er helt hen i vejret.
De kræver blandt andet ulovlige aconto beløb (og det er oven i den allerede meget høje husleje på 5500), samt dit depositum når du endelig flytter bliver smuldret op i administrationsgebyr og "reparationer" som der ikke blev nævnt/aftalt ved udflytningen.
Der er internet inkluderet i lejen, som de første 11 måneder jeg boede der virkede uendeligt ringe og trods flere 100 mails fra beboerne blev der intet gjort - det er siden hen blev i orden, men princippet i det tog 11 måneder må ikke glemmes.
Bo her hvis du er små-desperat og ikke kan finde andet, eller hvis du har penge og tålmodighed nok.

20. september 2017

Er dette din virksomhed?