Der er kun godt at sige om USGDanmark de er hurtige og der er ingen slinger i valsen som man siger de kan varmt anbefaldes til alle forsat god dag

Usgdanmark (mobilforsikring.dk) har overrasket mig helt utroligt positivt. Havde forsikringen i 3 dage da jeg smadrede skærmen på min Samsung S3. Og ingen problemer overhovedet. På daværende tidspunkt... Se mere

Jeg kan klart anbefale mobilforsikring.dk!! Jeg købte en Samsung Galaxy S6 Edge hos computercity. De tilbyder ikke forsikring på smartphones. Efter lidt research på nettet fandt jeg mobilforsikri... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

USG Danmark er et dansk forsikringsagentur, etableret i 1995. Vores kompetenceområde er udvikling, salg og administration af service- og forsikringsydelser til kapitalvarer. Vi driver bl.a. disse sites: Edbforsikring.dk, Totalforsikring.dk og Mobilforsikring.dk. Vi bestræber os konstant på at tilbyde markedets bedste elektronik forsikringer til lavest mulig pris.

4,8

5 stjerner - UDEN TVIVL!!

Jeg er så imponeret over servicen fra USGdanmark (Edbforsikring.dk).
Jeg kom til at skade mit samsung PS50B855, og anmeldte dette.
TV'et røg til rep. og kort tid efter blev det erklæret totalskadet.
Dagen efter modtager jeg et "tilbud" fra usgdanmark om at jeg kan købe det billigste samsung tv. Dette havde dog overhovedet ikke samme specifikationer som mit "gamle" og dette skrev jeg ind til dem, med mit bud på hvad der skulle erstatte mit gamle tv (de kan jo heller ikke vide alt om alt elektronik - så det bebrejder jeg dem ikke).
Dagen efter fik jeg endnu en mail med deres accept.
Nu venter jeg på at pengene går ind på kontoen.
Et mere stabilt/effektivt forsikringsselskab tror jeg man skal lede længe efter.
Uden tvivl 5 stjerner herfra!!
/Den glade forsikringstager :)

23. september 2011

Jeg skulle male vores lejlighed og havde taget vores TV ned fra væggen. Under selve arbejdet brugte jeg en stige som pludselig faldt sammen og jeg væltede ned og ramte TV'et med stige og maling. Ups!

Jeg anmeldte skaden til USG Danmark og fortalte at skærmen var revnet. Dagen efter sendte de en servicemand, der konstaterede skade og sagde at TV'et var totalskadet. 2 dage senere modtog jeg en e-mail fra USG Danmark der beskrev min erstatning - og at jeg blot skulle sende dem en kopi af regningen for det nye TV jeg valgte at købe som erstatning.

Jeg føler mig super heldig fordi vi valgte at tegne en totalforsikring hos USG Danmark. Vi fik et nyt TV og hele forløbet var hurtigt og enkelt. God service jeg gerne vil anbefale andre.

18. juni 2011

overflødigt produkt

Læs det med småt og ikke kun løfterne på sælgers hjemmeside. Troede jeg forsikrede mig fra reklamtionsret til garanti, men dummede mig og betalte for ingenting, fordi

- indboforsikringen dækker uheld.
- første 2 år henviser edbforsikring til reklamationsretten.

Så kr. 1400 i forsikringspræmie + kr. 500 i selvrisiko + fragt for teknisk uheld i produktets tredje leveår er i min verden overflødigt.

28. april 2011

Syltede min sag og betalte næsten ingen ting!

Min bærbar gik i stykker
Da den var mere end 2 år gammel skulle det gennem forsikringsselskabet USG.

De nægtede promte at have noget med min sag at gøre og kom med en masse grunde til at den ikke skulle dækkes af dem.

Fint nok, så brugte jeg mere end et år på sagen og med ankenævn for forsikrings hjælp, blev de tvunget til er dække bræbaren!! hurra tænkte jeg!!

Men det var alt for tidligt for de sendte mig en check på sølle 2500 kr ??

Da den var totalt skadet havde jeg regnet med fuld dækning men de havde valgt at dække hvad de lige mente at den var værd her og nu?

Kigger min police igennem og kan godt se at den måske kan tydes sådan selvom det ikke var hvad jeg havde fået forklaret da jeg købte den forsikring. Der gjorde de det tydeligt at hvis den blev totalt skadet ville jeg få købssummen tilbage, jeg var meget sikker på dette da jeg netop havde spurgt ind til hvordan det skulle forstås.

Men ikke nok med at de nu selv ændrede opfattelse af hvordan de læste deres egen tekst, så havde de også valgt at dække, hvad de mente den var værd nu og ikke på skadestridspunktet.

USG valgte at sylte min sag et år så den var mindre værd mens de håbede jeg gav op, da de endeligt var tvunget til at dække, betalte de, hvad de lige skønnede den var værd et år efter skaden. Nægte at udlavere regnestykket på hvordan de havde regnet denne pris ud og nu nægter at svare mine mails.

Agter at gøre en sag ud af det "igen" de skal ikke slippe afsted med at, forringe min bærbars værdi og så betale det, den er værd nu og ikke udlavere regnestykket på dette!

Jeg vil på de kraftigste fraråde alle at have noget med dette firma at gøre og når i køber en forsikring så spørg indtil hvem det endelige forsikringsfirma er! for som relg har computerfirmaer købt deres forsikring andet sted!

4. marts 2011

Rigtig god forsikring

Jeg købte en MacBook for cirka 3 år siden og havde for omkring 3 uger siden en vandskabe på computeren. Skaden forårsagede at computeren ikke kunne starte.

Efter at have besøgt Edbforsikring.dk for her at anmelde skaden, modtog jeg 2 dage efter en e-mail som informerede mig om at udstyret skulle indleveres til reparation hos Service Partner Danmark A/S i enten Hørsholm eller Vejle. Jeg kørte derfor min MacBook til Vejle og indleverede den hos værkstedet.

Et par dage efter fik jeg en e-mail som informerede om at mit produkt var totalskadet og at jeg skulle vente på at få besked fra USG Danmark mht. erstatning. Et par dage efter fik jeg så en e-mail fra USG Danmark hvori der stod at jeg skulle tage kontakt til Eplehuset for her at få at vide hvilket produkt der i dag svarer til det forsikrede produkt.

Det hele endte med at jeg fik det fulde beløb som fremgik af den oprindelige faktura i erstatning. Derudover blev jeg tilbudt at jeg selv kunne spæde flere penge til for på denne måde at få et bedre produkt end det forsikrede, hvis jeg skulle have lyst. Alternativt kunne jeg vælge at få den nyeste MacBook uden omkostninger.

Jeg har nu fået en splinterny MacBook Pro ved selv at spæde et par tusind til.

Jeg vil på baggrund af denne gode oplevelse klart anbefale Edbforsikring.dk til alle, da det virker nemt og hurtigt!

9. september 2010

Nemt og hurtigt

Jeg tabte min computer på gulvet og skærmen gik i stykker.
Ringede til edbforsikring og de bad mig oprette en skadeanmeldelse på hjemmesiden. Her stod der så hvor computeren skulle til reparation. Ugen efter fik jeg den igen med ny skærm. Det gik meget hurtigere end forventet og uden nogen problemer.

6. februar 2010

Muligt og komme i kontakt med

Har anmeldt en teknisk fejl på min fladskærm, men forhandlen som det skal laves ved ønsker ikke og lave før de har haft kontakt med edbforsikring, men det er totalt umuligt og komme i kontakt med (svarer ikke på mail og telefonen er optaget konstant)

1. februar 2010

kunden bliver ikke taget seriøst!

Min bærbare computer døde - oprettede sag
Ville rengøre før afsendelse til værksted - computeren gled, greb og rev derved to taster af tastaturet. Skrev til firmaet, og spurgte, om jeg skulle oprette ny sag - fik svar: Vi dækker ikke skaden. Skrev igen - spurgte igen, om jeg skulle oprette ny sag. Svar: Henvend dig til Ankenævnet.
Anmeldte derfor skaden (ny skadesanmeldelse). Fik svar fra firmaet, at de allerede havde skrevet, at de ikke dækkede.
Ringede til sidst for at forsøge at indlede en dialog, talte med direktøren, som sagde: "Jeg gider ikke høre mere på dig". Jeg sagde pænt farvel, og har nu anmeldt sagen til Ankenævnet.

Vandt sagen og edbforsikring måtte betale :-)

21. januar 2010

5 Hurtig service

Min bærbar PC gik pludselig i stykker. Jeg anmeldte det på USG Danmarks hjemmeside og indleverede computeren til reparation. 4 dage senere ringede værkstedet og fortalte at computeren var klar og ville blive sendt næste dage. Super service jeg giver dem 5 stjerner.

7. april 2009

Vildledning

USGs forsikringsbetingelser er fyldt med tvetydige undtagelser der gør det umuligt af få penge ud af dem. Min computer gik i stykker i stikket, og til trods for at jeg har brugt PCen nænsomt i al den tid jeg har haft den, så dækkede de det ikke.

Deres rådgivning i deres egne forsikringsbetingelser er desuden mangelfuld idet de ikke oplyste om muligheden for at opsige forsikringen efter en skade, til trods for at jeg spurgte dem direkte. Deres afvisning af mit forsikringskrav skete ikke direkte til mig, men derimod til det værksted der havde min computer hvilket naturligvis sløvede processen kraftigt.

25. juli 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (73 anmeldelser)