Ultriceslekdetectie Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf ingeschakeld na grondig speuren op internet. Er waren 2 dubieuze bedrijven die uitgebreid aandacht kregen van trosradar programma. Over dit bedrijf Ultrice kon ik niets vinden anders dan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na jaren van schimmel en vocht in onze woning, waren we opgelucht om dit bedrijf te vinden. Ze namen de tijd om alles grondig te onderzoeken en gebruikten verschillende technieken om de oorzaak te ach... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend tevreden met Ultrices Lekdetectie. Waar een ander lekdetectiebedrijf op luie wijze vertelde dat de schade "van een eerder lek" was en er niks aan de hand was, wist Ultrices wetenschappelij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanwege vochtplekken bij onze buren kwamen we in contact met dit bedrijf. Het eerste telefoontje verliep erg prettig en gaf ons direct vertrouwen. Het bezoek was informatief en hun klantgerichte aanpa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. VVS-installatør

Skrevet af virksomheden

Voor het opsporen van lekkages maakt Ultrices Lekdetectie gebruik van diverse non-destructieve technieken. Wij hebben tientallen jaren aan kennis en ervaring op het gebied van lekdetectie, wat ons in staat stelt lekkages snel en effectief op te sporen. Heeft u nu te maken heeft met een lekkende waterleiding of een daklekkage, wij helpen u graag. Ultrices Lekdetectie heeft specialisten in dienst die een volledig onderzoek uitvoeren om de lekkage nauwkeurig te lokaliseren met behulp van de nieuwste apparatuur en technieken. Ultrices Lekdetectie heeft een slagingspercentage van 99% bij het eerste onderzoek. Wij worden door klanten van Solvari met een 4,8/5 beoordeeld!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

hard en goed werk geleverd

Deze harde werkers waren lijp goed, twee gekke nederlanders kwamen huts huts tiki taka werk doen ze waren zo snel en zo perfect werkende, bijna had ik bij ze gesolliciteerd. Big shout out naar deze jongemannen voor deze harde werk!

28. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onjuiste info op website

Afspraak gemaakt voor lekdetectie, en telefonisch was dit €395; dit staat ook zo op de site. Echter ca. 1 week vooraf aan de inspectie, kreeg ik orderbevestiging en was het opeens ex BTW, en werd het bedrag dus €477,95 ipv €395. Hierover meteen gebeld, maar was accepteren of annuleren.
Toch maar door laten gaan.
En helaas de oorzaak van de lekkage niet gevonden !

En ook staat ergens op hun site: no cure, no pay. En ook hier reageren ze niet op , als je hun hierover aanspreekt (per email)

Staat toch duidelijk op de site "ALTIJD EEN VAST TARIEF, DUS GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF" Lekkage opsporen met een vast tarief van €395

Ook no cure, no pay zelfde verhaal

Kan screenshot uploaden

Dus achteraf toch 'n verrassing?

12. januar 2024
Ultriceslekdetectie-logo

Besvarelse fra Ultriceslekdetectie

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat u niet volledig tevreden bent met onze service.

Wij willen graag benadrukken dat wij altijd duidelijk vermelden dat onze prijzen exclusief BTW zijn. Dit staat ook duidelijk aangegeven op onze website en in onze communicatie met klanten. We begrijpen echter dat dit soms verwarring kan veroorzaken, en we zullen dit meenemen als verbeterpunt om in de toekomst nog duidelijker te communiceren.

Wat betreft de lekdetectie, willen we benadrukken dat onze technici met zorg en precisie te werk zijn gegaan om de locatie van het lek aan te tonen. Indien er nog onduidelijkheden zijn of als u denkt dat er een misverstand is ontstaan, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om dit verder met u te bespreken en samen tot een oplossing te komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback.

Tim Ultrices Lekdetectie

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. In eerste instantie leek het allemaal zeer goed, ze kwamen vlot, de medewerker was sympathiek en de lekkage die wij hadden had al zoveel gedoe opgeleverd dat ik de hoge kosten voor lief nam als het maar opgelost kon worden.

Het rapport dat binnen een week zou worden toegezonden kregen we pas na herhaaldelijk aandringen, bijna drie weken later. De toezegging dat ze ook een betrouwbare partner zouden noemen voor het oplossen van de lekkage werd niet nagekomen. In het rapport stond een verwijzing naar de storm van een week eerder als oorzaak van de lekkage, maar dat was onhandig, want de verzekeraar was op de hoogte dat de schade al langer speelde en wilde daarom de kosten voor het onderzoek niet vergoeden.

Uiteindelijk is een bedrijf aan de slag gegaan met de bevindingen in het rapport. Zij zijn inmiddels al driemaal langsgeweest maar het lekt nog steeds. Toen ik contact opnam met Ultrices met het verzoek of ze nogmaals langs wilden komen omdat de bevindingen in hun rapport niet leken te kloppen kreeg ik een heel vervelende reactie over 'gebrek aan respect', waarna ik niets meer van ze heb vernomen.

Al met al was de ervaring met dit bedrijf heel negatief. Het heeft een hoop geld gekost maar niets opgelost. Om niet in welles/nietes spelletjes terecht te komen wil ik iedereen aanraden om lekdetectie niet uit te laten voeren door dit bedrijf dat reparaties niet zelf uitvoert. Neem contact op met een lokale dakdekker en laat die de lekkage opsporen en verhelpen, dat scheelt een hoop ergernis.

--- Aanvulling ---

5 maanden later vindt de webcare van dit bedrijf het ineens nodig om te reageren met een kulverhaal over dat ik 'gekozen zou hebben voor een snellere, mogelijk minder grondige oplossing'. Dat klopt niet, ik heb een gerenommeerd bedrijf in arm genomen (met dito kostenplaatje) die de adviezen van Ultrices heeft uitgevoerd, maar daarmee was de lekkage niet opgelost. Inmiddels is het probleem verholpen door weer een andere partij, maar de lekkage bleek totaal ergens anders te zitten. Het feit dat ze op de overige punten van kritiek niet ingaan sterkt mij nog meer in het idee dat je bij deze club ver weg moet blijven.

6. marts 2024
Ultriceslekdetectie-logo

Besvarelse fra Ultriceslekdetectie

Geachte heer Kooi,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. Tijdens ons onderzoek hebben we zorgvuldig de gebreken aan uw dak geïdentificeerd die de oorzaak waren van de lekkage. We hebben u destijds duidelijk geadviseerd om deze gebreken professioneel te laten verhelpen door een gespecialiseerde partij.

Helaas begrijpen we dat er is gekozen voor een snellere, mogelijk minder grondige oplossing, waardoor de lekkage is blijven bestaan. Wij willen benadrukken dat het belangrijk is om dergelijke gebreken volledig en vakkundig aan te pakken om herhaling te voorkomen.

Aangezien wij onze verantwoordelijkheid hebben genomen door het probleem vast te stellen en duidelijk advies te geven, kunnen wij op dit moment helaas niet meer voor u betekenen.

Wij wensen u veel succes met het verdere herstel van de lekkage.

Tim Koek
Ultrices Lekdetectie

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tot nu toe goed verlopen

Het is heel goed gegaan.
Het rapport heb ik dezelfde dag gekregen.
Rapport met juiste foto's en omschrijving van de oorzaak en plek van schade.
Echte aanrader.

Ze waren enoorm behulpzaam, betrokken en meedenkend.

18. januar 2024

Opsporen lekkage

Onlangs hadden we te kampen met een hardnekkige lekkage waar we maar geen oplossing voor konden vinden. Gelukkig hebben we besloten om Ultrices Lekdetectie in te schakelen, en we zijn enorm tevreden over de geboden service.

Het team van Ultrices Lekdetectie heeft zich onderscheiden door hun professionele aanpak. Ze hebben een rooktest uitgevoerd, waardoor ze op een efficiënte en nauwkeurige manier de exacte locatie van de lekkage konden vaststellen. Dit heeft ons enorm geholpen, aangezien we zo gericht actie konden ondernemen om het probleem op te lossen.

Wat ons ook aangenaam heeft verrast, is de snelheid waarmee Ultrices Lekdetectie heeft gehandeld. Niet alleen waren ze snel ter plaatse om de test uit te voeren, maar de levering van het rapport verliep eveneens vlot. Dit gaf ons de mogelijkheid om zonder vertraging verdere stappen te ondernemen om de lekkage aan te pakken.

De communicatie met het team was helder en transparant, en ze namen de tijd om ons de resultaten van de lekdetectie uit te leggen. De professionaliteit en klantgerichtheid van Ultrices Lekdetectie hebben ons vertrouwen gewonnen, en we zouden dit bedrijf zonder aarzeling aanraden aan anderen die met lekkageproblemen kampen.

Al met al zijn we zeer tevreden over de diensten van Ultrices Lekdetectie en zijn we opgelucht dat we hun expertise hebben ingeroepen om ons lekkageprobleem op te lossen.

22. december 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.