Fantastisk oplevelse og service i høj klasse! Vi fik foretaget både en tidlig scanning, en kønsscanning samt en 3D sacnning, som alle blev foretaget af Aisha, der gjorde det rigtig godt og fik os til... Se mere
Jeg ved ikke om jeg blot er ekstra sensitiv grundet en masse hormoner, men jeg følte ikke, at jeg havde en god oplevelse. Jeg synes desværre at jordemoderen havde en lidt grov tone generelt. Jeg fik a... Se mere
TAK til Lillian, Vibeke og Majken, som vi har været i hænderne hos. Vi har været hos jer for både 3 år siden, da vi fik vores datter på 2 år og nu 2 gange under "vores" nuværende tvillingegravidi... Se mere
Min hustru er gravid og vi besluttede at få foretaget både en tidlig scanning og en kønsscanning på klinikken. Begge scanninger forløb godt og professionelt. Der var god tid til at stille spørgsmål un... Se mere
Ultralydklinikken for Gravide udfører ultralydscanning på et professionelt niveau i hele graviditeten. Vi tilbyder gen test: Panorama, Harmony og Evita test af det kommende barn ved en blodprøve fra den gravide. 3D/4D scanning, nakkefoldsscanning, tidlig kønsbestemmelse fra uge 14, scanning for udviklingsfejl og tilvækst med doppler
Ny Østergade 5, 1101, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Super søde medarbejdere og de gør deres arbejde rigtig godt :)
Sød jordemor, god til at fortælle og forklare hvad vi kunne se og gav os plads til vores store glæde under skanningen. Rigtig god oplevelse.
Alt for mekanisk en jordemoder, men hun havde masser af erfaring tydeligvis.
Jeg er selv jordemoder men kunne aldrig drømme om at blive så robotagtig som hun var. Hun spurgte os ikke om en eneste ting og det var ikke nogen hyggelig oplevelse overhovedet, som vi havde håbet det ville blive.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Det var en tryg og behagelig oplevelse, med et omsorgsfuld personale
Virkelig sødt personale og de var meget grundige.
En ren fornøjelse, kan varmt anbefales, bestemt pengene værd. Rigtig mange billeder + video med hjem af den lille.
Fik foretaget en kønsscanning, havde den kommende storesøster med der var meget spændt og glædet sig til scanningen, desværre var det ikke en særlig god oplevelse, det virkede meget upersonligt og meget hastet som om man bare skulle hurtigt igennem, der var ingen forklaringer om hvad man så på skærmen, måtte selv bede om at høre hjertelyd og da hun scannede mig trykkede hun meget hårdt ned i min mave, sagde flere gange at det var for hårdt og gjorde ondt, men hun fortsatte bare, dette er min anden graviditet, så har været igennem scanninger før også en hvor jeg selv betalte dog et andet sted end her, så ved hvornår en scanning føles god eller dårlig og dette er helt klart en ommer, desværre.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Super god service. Vi havde de kommende storesøster og storebror med og de fik lov til at scanne lillesøster og der var god tid til os og vi fik nogle fantastisk billeder med hjem. Kan varmt anbefales.
Min kæreste og jeg havde en rigtig god oplevelse, da vi var til kønsscanning. Vores søn var meget samarbejdsvillig, så det tog ikke sonografen ret lang tid at se at det var en dreng. Derfor brugte hun resten af tiden på at tjekke om alt så ud til at være som det skulle. Vi følte os godt tilpas, og ikke blot som et nr. i rækken :-)
Dejlige rolige oplevelser - Lilian som scannede var virkelig grundig og informativ .. vi gik derfra med en tryg fornemmelse efter tryghedsscanning.
Super kompent personale, som tager sig tid til at svare på spørgsmål.
Sødeste sygeplejerske vi blev modtaget af. Hun tog sig så god tid til både scanningen af vores baby, os forældre og alle vores spørgsmål. Rent ud sagt den bedste oplevelse, kan varmt anbefalede klinikken ☺️
Virkelig god og professionel service. Som ikke boende i Danmark var det dejligt problemfrit og I gjorde et virkelig godt stykke arbejde, hvor vi fik god vejledning og hurtigt svar.
PS. vores to drenge var med og de kunne ikke være stille, men den søde dame klarede at lave sit arbejde uden at blive forstyrret og var venlig mod drengene - much appreciated 😁
De formåede at skabe et tryg miljø allerede fra det sekund jeg kom ind af dage alt personalet var super søde det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil bruge dem.