Fantastisk oplevelse og service i høj klasse! Vi fik foretaget både en tidlig scanning, en kønsscanning samt en 3D sacnning, som alle blev foretaget af Aisha, der gjorde det rigtig godt og fik os til... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg ved ikke om jeg blot er ekstra sensitiv grundet en masse hormoner, men jeg følte ikke, at jeg havde en god oplevelse. Jeg synes desværre at jordemoderen havde en lidt grov tone generelt. Jeg fik a... Se mere
Virksomheden har svaret
TAK til Lillian, Vibeke og Majken, som vi har været i hænderne hos. Vi har været hos jer for både 3 år siden, da vi fik vores datter på 2 år og nu 2 gange under "vores" nuværende tvillingegravidi... Se mere
Min hustru er gravid og vi besluttede at få foretaget både en tidlig scanning og en kønsscanning på klinikken. Begge scanninger forløb godt og professionelt. Der var god tid til at stille spørgsmål un... Se mere
Virksomheden har svaret
Ultralydklinikken for Gravide udfører ultralydscanning på et professionelt niveau i hele graviditeten. Vi tilbyder gen test: Panorama, Harmony og Evita test af det kommende barn ved en blodprøve fra den gravide. 3D/4D scanning, nakkefoldsscanning, tidlig kønsbestemmelse fra uge 14, scanning for udviklingsfejl og tilvækst med doppler
Ny Østergade 5, 1101, København K, Danmark
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Det var et utroligt skønt sted, de tog sig virkelig godt af en og de brugte dobbelt op på tid for at sikre sig de kunne se kønnet

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Vi følte os meget trygge igennem hele forløbet fra første hjertelydsscanning til NIPT test. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Meget søde og professionelle, og og fleksibel tidsbestilling. Vi fik masser af gode billeder, både printet og på mobilen. Vi hørte også hjertelyd

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Denne klinik får den største anbefaling fra mig, super sødt personale fra når man træder ind af døren til man går igen.. Jeg har nu været til 3 scanninger hos forskellige på klinikken, og alle lige søde og nærværende. Har haft både min mor og min mand med, som deler samme mening. Så helt bestemt et sted jeg vil foretrække og anbefale til alle gravide :)

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Gik noget stærkt med scanningen, ved godt det var en kort scanning, men alt tiden blev ikke brugt.
Det var lidt sådan en følelse af hurtigt ind og ud.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Min mand og jeg var inde og besøge Ultralydklinikken for Gravide da vi skulle have foretaget 3D scanning og var meget tilfredse med vores oplevelse.
Man bliver mødt af et venligt personale og smukke lokaler. Det var en rigtig rar oplevelse 😊

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Vi har været til flere scanninger hos Ultralydsklikken for Gravide i perioden december 2023 - januar 2024, hvor vi har haft meget gode oplevelser, men den seneste scanning bar præg af, at der ikke var tid eller overskud til os. Vi fik ikke de fulde 15 min. Lægen sagde ikke meget under scanningen - faktisk så lidt, at både min mand og jeg blev nervøse undervejs. Der blev også fejlagtigt oplyst og skrevet i rapporten, at min moderkage er foranliggende i stedet for bagvedliggende, som vi har fået fortalt både før og efter scanningen ikke er korrekt. Det var en rigtig ærgerlig oplevelse, som bestemt ikke var de 600 kr. værd. Ærgerligt, når vi tidligere har været mere end tilfredse med kvaliteten af scanningerne hos den tidligere ejer.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Damen der scannede mig virkede meget fastlås på at hun ikke kunne lide mig.
Samtidig sagde hun “jeg har en ide om det, tillykke det en dreng”
Så vi tog faktisk til en scanning mere et andet sted for at være helt sikker

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Alt i alt en god oplevelse.
Ingen hast ved scanningen, tid til forklaring og ikke mindst venligt og nærværende personale. :)
Varme og trygge omgivelser, søde personale. Mulighed for information og vejledning på engelsk. Skøn oplevelse.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Jeg havde en tidlig scanning hos sonografen Aisha, og jeg havde en meget dårligt oplevelse. Hun scannede mig og kunne hverken se tegn på graviditet udenfor eller indenfor livmoderen. Hun sagde, at jeg ikke var gravid, og jeg ikke var den eneste - på en meget kold måde. Der var ikke nogen situationsfornemmelse overhovedet fra hendes side, når et par, som har kæmpet for det i noget tid, får disse nyheder.
Dagen efter læser jeg hendes rapport, hvor hun har skrevet, at der kunne være tale om en for tidlig scanning, og at jeg ikke var så langt henne, som vi troede - denne information glemte hun bare lige at give imens, jeg blev scannet. Hun havde mere travlt med at fortælle, at jeg ikke var gravid.
Efter scanningen var min partner og jeg ekstremt kede af det og mega frustreret - specielt når man virkelig ønsker et barn, og det er første gang. Men mest af alt var vi ekstremt frustrerede over Aisha og hendes måde at være på overfor os.
Det viser sig så, at jeg er gravid. Jeg ved godt, at man ikke skal give nogle falske forhåbninger, men der bør nok genovervejes, hvordan man snakker til klienterne og leverer en eventuel dårlig nyhed på så ømt et emne.
Jeg kan ikke anbefale en scanning hos Aisha.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Jeg følte mig i rigtig gode hænder. Der blev forklaret under hele forløbet. At jeg ikke fik de bedste billeder af min baby, er bestemt ikke deres skyld, for der blev gjort en indsats for dette.
Jeg fik færre billeder udleveret end der stod i pakken, men trøstede mig med, at jeg i stedet fik længere tid på briksen.
Efterfølgende fik jeg tilsendt det, som jeg havde glemt at få udleveret helt uden problemer.
Super god oplevelse og klart et sted jeg både vil anbefale og komme tilbage til.
Hun var godt til hurtigt at tale positivt og forsikre at alt så fint ud. Hun var grundig i sin undersøgelse
Søde mennesker der tager imod en. Man kan mærke at de tager sig god tid til undersøgelsen.
Jeg var meget tilfreds
Vi havde en rigtig god kønsscanning hos Lillian. Hun var super dygtig og meget hurtig til at finde kønnet - og så brugte hun resten af tiden på at vise os en masse skønne sider af baby og forklarede en masse undervejs. Vi kommer gerne igen til en 3D-scanning senere i graviditeten.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.