Ulla Popken Anmeldelser

25.185

4,4

Første gang jeg handler hos Ulla Popken og jeg blevet vildt overrasket over hvor god kvalitet var på de ting jeg bestilte. En vatteret frakke, tunika og 2 par joggingbukser. Virke god kvalitetsniveau... Se mere

God oplevelse Bestilte for nyligt noget tøj hos Ulla Popken. Jeg var i tvivl om hvilken str jeg skulle vælge så brugte deres størrelsesberegner. Alt sidder rart og behageligt. Ikke for stramt,... Se mere

1. Tøjbutik med store størrelser
  6. Tøjbutik

Om Ulla Popken

ULLA POPKEN

Ulla Popken – aus Plus Size wird True Size Fashion

Ulla Popken ist Europas führende Marke für Mode ab Größe 42. Angefangen mit den ersten Geschäften im Jahr 1987 ist Ulla Popken heute in über 16 Ländern vertreten und bietet ein besonders umfangreiches Sortiment. Von Casual Looks über anspruchsvolle und luxuriöse Kollektionen bis hin zu Landhausmode, Sportkollektionen, atemberaubender Wäsche und Anlassmode.

Unser klarer Fokus liegt auf der Qualität unserer Kollektionen, perfekten Schnitten und erstklassiger Verarbeitung – und nicht auf der Größe. Denn wenn wir eine Sache in unserer knapp vierzigjährigen Geschichte gelernt haben, dann diese: keine Frau sucht ein schönes Plus Size Teil zum Anziehen – sie sucht einfach ein schönes Teil zum Anziehen.

Inspiriert vom Mindset moderner Frauen

Die Themen Körpermaße und Kleidergröße sind nichts, womit sich Frauen heutzutage aufhalten möchten oder aufgehalten werden wollen. Teil des Selbstverständnis ist einfach, dass der eigene Körper nur einem selbst gehört – und keine Projektionsfläche für die Meinungen anderer ist.

Aus diesem Grund haben wir uns von dem Begriff Plus Size Fashion verabschiedet. Weil er neben dem Wort Normalgrößen steht, außerhalb davon. Er bezieht sich darauf und grenzt sich davon ab. Das ist vom Mindset her von gestern und faktisch falsch. Denn knapp 50 %* der Frauen in Deutschland tragen Größe 42 und größer. *Laut Statista: Verteilung der Konfektionsgrößen bei Frauen in Deutschland im Jahr 2012

Natürlich haben wir im dafür einen neuen Begriff im Gepäck. Einen Begriff, der jeden Unterschied neutralisiert und für den die Marke Ulla Popken und unsere Mode ab Größe 42 in Zukunft steht:

TRUE SIZE FASHION

• Lieferung an deine Wunschadresse
  • Kostenlose Filiallieferung
  • Größenberatung und personalisierte Empfehlungen

25 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(25.185)

11.614 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fake firma!

Kontakter firmaet under 24 timer efter bestilling på baggrund af anmeldelser her på trust pilot. Jeg oplyser at ordren skal annulleres og herefter får jeg et næstvist svar om at pakken er sendt og derfor kan jeg ikke annullere. Her ser jeg at de skriver til dårlige anmeldelser at man blot skal kontakte kundeservice for hjælp og det var selv samme kundeservice der sendte mig et flabet svar!

Jeg har heldigvis købt via Klarna og kontakter dem og beder dem stoppe betalingen!

5. november 2025

Besvarelse fra Ulla Popken

Hej og tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at din ordre ikke kunne stoppes. Vær opmærksom på, at onlineordrer overføres ret hurtigt til bestillingssystemet og ikke længere kan påvirkes af servicecentret under viderebehandlingen. Vi beklager ulejligheden og håber på din forståelse. Med venlig hilsen - Marina fra kundeservice

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle - både i de fysiske butikker og i webshoppen. Der er et virkelig stort udvalg, og kvaliteten er i top. Der er styr på tingene både ved betaling og returnering. Et lille minus er jeres danske app - den kører ikke optimalt. Jeg fik god hjælp af kundeservice - der retter jeg især en tak til Jens, som kom lidt på arbejde.

2. juli 2025

God oplevelse

God oplevelse

Alt sidder rart og behageligt. Ikke for stramt, ikke for løst, lige tilpas.
Både tøj og undertøj passede som det skulle. Det er sjældent jeg ikke oplever at noget skulle ha været en anden str.
Tøjet er både fint og i god kvalitet. Her handler jeg helt sikkert igen

28. april 2025

Dette er et firma

Dette er et firma, du trygt kan bruge til at bestille dine varer. Fin betjening, god kundeservice og kontakt med små beskeder om dine varer. Størrelserne passer, og varen er den, som du har set på nettet og bestilt. Ingen snyd eller dårlige produkter. Jeg er blevet så glad for at handle med dette firma. Derfor giver jeg 5 stjerner.

11. juni 2025

Totalt fup-firma!

Totalt fup-firma!! Advarsel.. Køb ikke på denne hjemmeside!! Dropshop med billigt tøj fra Kina, fyldt med giftig kemi!!!

5. juni 2025

Besvarelse fra Ulla Popken

Hej og tak for din anmeldelse. Vi kan ikke helt forstå indholdet af din besked - kontakt venligst vores kundeservice med yderligere detaljer om din ordre, så vi kan bestemme og afklare årsagen til klagen - tak. De bedste hilsner - Marina fra kundeservice

Er det et fupfirma?

Hvad foregår der, min bestilling har ligget klar til afsendelse i en uge hos Post Nord i Tyskland, fuldstændig som andre der har skrevet her. Hvorfor kommer varerne ikke afsted?
Jeg vil også gerne have mine penge retur!!

2. november 2023

Besvarelse fra Ulla Popken

Hej og tak for din feedback og tålmodighed. Forsendelsen skulle være leveret den 06. november i henhold til forsendelsesrapporten. Vi havde 2 helligdage i Tyskland - så det kan desværre tage lidt længere tid end forventet. Vi beklager dette og håber på din forståelse. Med venlig hilsen - Marina fra kundeservice

I skriver varen er på vej, og ligger klar til afhentning af Post Nord.

Min bestilling har nu ligget klar hos Jer i 9 dage. Post Nord er altså ikke så upålidelige. Jeg kontakter min bank for at få betalingen tilbageført.

26. oktober 2023

Besvarelse fra Ulla Popken

Hej og tak for din feedback. Jeg kan godt forstå din skuffelse. Send mig venligst dine kontaktoplysninger på Trustpilot-bewertung@ullapopken.de, så vi sammen kan afklare dine bekymringer.
Mange tak og de bedste hilsner
Marina fra kundeservice

tør ikke efter jeg har læst trustpilot

Jeg skulle til at bestille er par støvler, men efter jeg har læst trustpilot, tør jeg alligevel ikke lægge mine penge hos UllaPopken.dk

24. september 2023

Besvarelse fra Ulla Popken

Goddag, og mange tak for dine åbne ord. Vi ville stadig være glade, hvis du gav os chancen for at overbevise dig om vores gode service. Mange hilsner Marina

Køb aldrig fra dette firma snyd og bedrag

Til Marina

Jeg kan ikke skrive på den mail du har skrevet, I svare ikke på telefon og ej heller på e-mail . I er snyd og bedrag.

Vær sød at skrive til mig på min e-mail.

I skal frigive mine penge med det samme. I sender jo ikke min vare. I skulle skamme jer og snyde folk på den måde.

Man kan ikke skrive til eller komme i kontakt med jer på nogen måde.

Jeg har sendt beskeden med fra kundeservice men den e-mail du har skrevet kan man ikke sende til. Hold kæft det er får lig service . Jeg har ej heller fået nogle bekræftelse I tager bare pengene. Skan jer

Hej, jeg kan godt forstå din irritation, og jeg er ked af, at det er kommet så vidt. Kan du give mig flere detaljer om dette på Jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning.
Med venlig hilsen og mange tak

16. juni 2023

Besvarelse fra Ulla Popken

Hej, kontakt os venligst på Trustpilot-bewertung@ullapopken.de. Mange tak og de bedste hilsner
Marina fra kundeservice

Uha jeg skulle til at bestille nogle…

Uha jeg skulle til at bestille nogle herrebukser, men det tør jeg da ikke aligevel øv jeg vil ikke bruge energi på at skal reklamere for at få det jeg har bestilt.

26. maj 2023

Besvarelse fra Ulla Popken

Hej og tak for din feedback. Send mig venligst dine kontaktoplysninger på Trustpilot-bewertung@ullapopken.de, så vi kan afklare dine bekymringer sammen.
Mange tak og de bedste hilsner
Marina fra kundeservice

De kan ikke leverer det man bestiller

27. marts 2023

Besvarelse fra Ulla Popken

Hello and thank you for your feedback. Please send me your contact details at Trustpilot-bewertung@ullapopken.de so that we can clarify your concerns together.
Many thanks and best regards
Marina from the customer service

Vis anmeldelser på alle sprog. (25.185 anmeldelser)