Uggerhøj - Brønderslev Anmeldelser

Østergade 64, 9700 Brønderslev, DK

Købte relativ ny BMW iX1 for nylig i en problemfri handel med Claus Kammer. Jeg havde brug for lidt ekstra hjælp (transport af bilen) + et par småting der manglede i bilen. Alt blev løst fleksibelt og... Se mere

Jeg havde min bil inde for at få ordnet kofanger og bagende pga. skade. Jeg fik en rigtig fin lånebil (ID4) imens skaden blev udbedret indenfor lovet tid, og det er umuligt at se at der nogensinde har... Se mere

Vi købte i november 2024 en ID.4 importeret fra Sverige ved Uggerhøj i Brønderslev. Det viste sig at håndtaget på højre bagdør ikke virkede efter intentionen - så døren ville lejlighedsvist ikke åbne.... Se mere

Jeg kontaktede Claus ved Uggerhøj i Brønderslev med mine behov for en bil og han fandt en helt anden end jeg havde forestillet mig. Efter god vejledning blev bilen købt og de sørgede for både at få... Se mere

1. nr. 32 af de 37 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 12 af de 12 bedste virksomheder i Bilsalg
  3. nr. 54 af de 60 bedste virksomheder i Autoværksted
  4. nr. 15 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing
  5. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Citroen-forhandler
  6. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Opel-forhandler

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

4,6

Der spurgte efter min behov såsom en lånt bil.

8. november 2022

Kære Patrick.
Tak for din anmeldelse - håber I sammen fandt en løsning på lånebil, vi gør os altid umage for, at hjælpe vores værkstedskunder ift. at kunne komme videre ifm. servicering..

De bedste hilsner
Flemming : Uggerhøj

Fik skiftet pære

Fik skiftet pære men et par dage efter var den gal igen med samme lygte. De tog den ind med det samme begge gange og fixede problemet. Og bagefter forklarede de også hvad der kunne være årsag til problemet.

4. november 2022

Hej Mai.
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kom igen, så vi kunne fikse problemet.

Var godt tilfreds.

Var godt tilfreds.
Fik en fin betjening som altid.

27. oktober 2022

Hej Lis.
Tak fordi du brugte tid på at anmelde os. Vi er glade for at din oplevelse var tilfredsstillende.

God og venlig service.

Fik basis service med + 10 til min gamle Picasso C3 og endda med video optagelse/oversigt over bilens tilstand. Også olieskift /filter blev lavet i samme omgang.

Meget fin oplevelse.

25. oktober 2022

Hej Poul Erik.
Vi er glade for, at du får din bil serviceret hos os, og at oplevelsen fortjente 5 stjerner.

Rigtig dårlig værksted

Rigtig dårlig værksted.
Ubehøvlet betjening, hvor vi ikke kunne få af vide hvornår vi kunne få bilen efter forsikringsskade.
Kan ikke anbefale værkstedet til andre.

20. september 2022

Kære Christine
Vi er meget kede af at høre om din oplevelse på vores værksted, - det er ikke normen hos os, det kan jeg garantere..
Jeg undersøger hvad der er op og ned i sagen med vores værksted.

Med venlig hilsne
Flemming : Uggerhøj

Altid venlig og hurtig betjening.

Altid venlig og hurtig betjening.
God information og service.

14. september 2022

Hej Susanne

Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er virkelig glade for, at du ville tage dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Julie | Uggerhøj

Vis anmeldelser på alle sprog. (78 anmeldelser)