Uggerhøj - Aarhus Anmeldelser

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg, DK

Da forhandleren vi købte vores C4 var lukket, henvendte vi os til Uggerhøj Aarhus, da vi synes vores bil brugte meget olie. Hvilken service 👍 lige fra første telefon samtale, til modtagelse, "unde... Se mere

En aftale er altså ikke en aftale. Fik lovning på kredit af manglende Del I udluftningskanal. Men det kan man ikke nu vedkende. Og det efter at måtte betale 2.000 for nøgle nummer 2,som manglede.

Et meget professionelt forløb ved køb af “ny” brugt el-bil. Sælgeren Jeppe, sporede sig meget hurtigt ind på vores behov, os svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål. Vi fik en rigtig god introduktio... Se mere

Vi har netop skiftet en dieselbil og en benzinbil ud med to nye elbiler. Vi fik meget grundig og venlig vejledning i hele processen af sælgeren. Har i forvejen været kunde hos Uggerhøj Slet i 7 år og... Se mere

1. nr. 35 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 12 af de 12 bedste virksomheder i Bilsalg
  3. nr. 55 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  4. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing
  5. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Citroen-forhandler
  6. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Opel-forhandler

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Kompetance og højt serviceniveau

Firmaets kerne er aldeles flinke og kompetente medarbejdere, der formår at lave ethvert rutinemæssigt besøg om til en oplevelse. Det gælder både salgsafdelingen og værkstedet. Uanset om det drejer sig om almindeligt eftersyn, vedligeholdelse, små eller store reparationer, er det faglige serviceniveau tophøjt. Det afgivne tilbud er ofte meget præcist, men hvis det afviger fra det aftalte, bliver man kontaktet af en mekaniker, der forklarer omfanget af reparationen så man kan acceptere det nye beløb. Kommunikationen til kunden er helt i top med brug af sms-beskeder, telefonopkald og endda videoklip. De velfortjente ***** til hele huset i Slet!

28. september 2023

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Herligt! Tak for din feedback 🤩 Vi sender en kæmpe high-five og krammer til Århus 🥳

Ok ok

Ok ok ok ok ok

21. september 2023

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Hej, hvad skulle vi have gjort bedre ifølge dig? 🤗 Vi er nemlig glade for konstruktive tilbagemeldinger 👌

Altid imødekommende personale

Altid imødekommende personale, både i indskrivningen ved telefonisk henvendelse og når jeg taler med en af mekanikerne. Hurtig "ekspedition" i forhold til gennemførelsen af den konkrete opgave med bilen, meget fint med efterfølgende videolink.
I det hele taget føler jeg mig godt behandlet som kunde!

25. september 2023

Dejligt at høre! Tak for din feedback 🥳✨🚀

Der var virkelig god kommunikation og…

Der var virkelig god kommunikation og de havde forståelse for hvad jeg havde brug for. De var superhjælpsomme og hurtige.
Jeg har ingen forstand på biler og jeg følte mig tryg ved de informationer de kom med og ved det de lavede.

Parkerings skade

Har haft min c3 på værkstedet, efter en træls parkerings skade, men nu står den som ny igen, efter et kanon godt arbejde 😃

tilfreds

Jeg fik det forventede

18. september 2023

Det er vi glade for 🥳

Jeg kom med et dæk der sivet

Jeg kom med et dæk der sivet. Det kunne ikke lappes, nyt dæk hjem næste dag. Lånte bil u/b

22. september 2023

Hej Jette

Tusinde tak for din anmeldelse og 4 stjerner.

Vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre - og ville derfor elske lidt feedback på, hvad vi skulle have gjort for at fortjene en 5. stjerne fra dig? :)

Bedste hilsner,
Julie | Uggerhøj

Ordentlige og tilgængelig personale og…

Ordentlige og tilgængelig personale og åben frontdesk så man bliver mødt med smil når man ankommer. Muligheden for lån af kontor til arbejde, er et kæmpe plus. Jeg ved også at i altid tilbyder låne transport hvis man ønsker det, under jeres behandling. Derudover hurtig service, hurtigt svar og fleksible med at finde tidspunker i kalenderen. Jeg er glad for at jeg kan være sikker på at i har styr på det. I er gode til at indkalde mig til service, selvom jeg har ansvaret for at holde øje med min bil. Jeg er bare tryg og tilpas i at kunne aflevere min bil hos jer. Og jeg er tryg og tilpas i min kommunikation med jer. Tak for det :)

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Sikke en dejlig oplevelse, vi sender kærlighed til Århus og siger tak for din feedback 🥳🚀✨

Alt i alt en dårlig oplevelse.

Jeg havde bestilt tid til 3 års service af min bil + støvsugning. Prisen for serviceeftersynet var 2525,- + 349,- for støvsugning.
Jeg blev godt modtaget og blev informeret om, at hvis der kom noget ekstra, ville de kontakte mig (hvilket også står på bookingen) derudover blev jeg også informeret om at de ville sende en sms, når de var færdig med bilen og at jeg efterfølgende ville modtage et spørgeskema via mail, som de ville være glade for at jeg udfyldte.
Da dagen var ved at være omme, havde jeg endnu ikke modtaget en sms om de var færdige med min bil, så jeg tog chancen og tog ud for at hente min bil.
Ved afhentning kunne medarbejderen ikke rigtigt forklare, hvorfor jeg ikke havde modtaget en sms.
Regningen lød på 4608,54, hvilket undrer mig MEGET, når man flere gange bliver informeret om at man bliver kontaktet, hvis der kommer noget ekstra.
Derudover var bilen ikke blevet støvsuget som bestilt.
Jeg har efterfølgende heller ikke modtaget noget spørgeskema.
Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, hvor jeg ikke har fået det jeg er blevet lovet (forhåbentlig har de lavet service på den, men det er jo ikke til at vide, når alt andet ikke er i orden) men jeg har betalt for mere en jeg har bedt om.

13. september 2023

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse - som jeg er super ked af at læse.
Det er jo slet ikke sådan vi ønsker nogle kunder forlader vores værksted.

Jeg undersøger lige hvad der er op og ned i sagen, og vender retur til dig.

Bedste hilsner,
Julie | Uggerhøj

God betjening

God betjening. God service. Oplever altid at både mekaniker og sælger er imødekommende og hjælpsomme.

17. september 2023

Herligt! Tak for din feedback ✨🤩

Service i top

God og profesionelt 2 års eftersyn .
Efterfølgende får man tilsendt en video af gennemsynet .

17. september 2023

Herligt! Tak for din feedback ✨🤩

Hurtig i gang igen

Super service på værkstedet. Havde holdt med Lygterne tændt i hele weekenden så bilen kunne ikke starte mandag morgen. Men med hurtig service fra Uggerhøj Aarhus var jeg hurtigt ude at køre igen

23. august 2023

Dét er vi glade for! Tak for din feedback 🌸✨🥳