Uggerhøj - Aarhus Anmeldelser

Slet Parkvej 2, 8310 Tranbjerg, DK

En aftale er altså ikke en aftale. Fik lovning på kredit af manglende Del I udluftningskanal. Men det kan man ikke nu vedkende. Og det efter at måtte betale 2.000 for nøgle nummer 2,som manglede.

Da forhandleren vi købte vores C4 var lukket, henvendte vi os til Uggerhøj Aarhus, da vi synes vores bil brugte meget olie. Hvilken service 👍 lige fra første telefon samtale, til modtagelse, "unde... Se mere

Et meget professionelt forløb ved køb af “ny” brugt el-bil. Sælgeren Jeppe, sporede sig meget hurtigt ind på vores behov, os svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål. Vi fik en rigtig god introduktio... Se mere

Vi har netop skiftet en dieselbil og en benzinbil ud med to nye elbiler. Vi fik meget grundig og venlig vejledning i hele processen af sælgeren. Har i forvejen været kunde hos Uggerhøj Slet i 7 år og... Se mere

1. nr. 35 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
  2. nr. 12 af de 12 bedste virksomheder i Bilsalg
  3. nr. 55 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
  4. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing
  5. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Citroen-forhandler
  6. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Opel-forhandler

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

162 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Serviceeftersyn. Dyrt og ikke relevant

Serviceeftersyn. Bare dyrt. I forhold til arbejdslønnen alene er der faktureret 24 kr. i minuttet. Jeg kan virkelig ikke se, hvad jeg får for pengene. Havde i hvert fald forventet, at service var vigtigt i forhold til fabriksgaranti. Men nej.
To store rustpletter på dørene i venstre side, som ikke engang blev noteret. Service handler om, at Uggerhøj skal gennemgå bilen alene for at finde nogle fejl, som virksomheden kan tjene penge på. Generelt er værkstedspriserne i Uggerhøj langt over markedspriserne. Fremadrettet: Indret serviceeftersyn, så det varetager kundens interesser. En mekaniker, som koster 24 kr. i minuttet, skal ikke støvsuge bilen eller fylde add blue på eller fylde sprinkler væske eller køre bilen i vaskehal for den sags skyld. Hvis en kunde vil betale for den slags ydelser, må det være et tilvalg. Og de kunder, der ikke tilvælger disse ydelser, må kunne slippe med en billigere regning. Generelt bør Uggerhøj tage et kritisk tjek på egne priser. Og til sidst tror jeg Uggerhøj bør gøre mere ud af, at vise respekt for kundens tid. Lige nu er jeg rimelig utilfreds med mine erfaringer efter 3-4 års eftersyn hos Uggerhøj Århus.

14. november 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit servicebesøg hos os i Aarhus.

Vi vil gerne understrege, at både pris og indhold af serviceeftersynet følger de faste retningslinjer for autoriseret service. Prisen afspejler de arbejdsgange og kontrolpunkter, der skal gennemføres for at sikre, at bilen er serviceret korrekt og i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter.

Det gælder også de kontrol- og efterfyldningspunkter, som er en integreret del af det pågældende service.

Vi har bestræbt os på at overholde alle aftaler, både i forhold til pris og det arbejde, der skulle udføres. Ud fra forløbet kan vi ikke se, at der er afveget fra dette. Når det er sagt, tager vi din feedback alvorligt, og vi er naturligvis ærgerlige over, at du ikke oplevede servicen som tilfredsstillende.

Tak fordi du har delt dine oplevelser – det hjælper os i vores arbejde med løbende at forbedre kundernes samlede serviceoplevelse.

Jeg købte denne Citroen C3 hos…

Jeg købte denne Citroen C3 hos Uggerhøg, hvor jkeg altid får en god behandling, og altså også denne gang.
Jeg er meget tilfreds, Carl.

27. oktober 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Carl! ⭐ Hvor er det skønt at høre, at du endnu engang har haft en god oplevelse hos os – og at du er tilfreds med din nye Citroën C3 🚗

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem, man får hurtigt den hjælp lige så snart man er trådt ind.

Der blev givet et grundigt gennemgange af alt papir arbejdet
Man gik derfra med trygt og behageligt følelse.

Tak til en fantastisk medarbejder Mathias.

31. oktober 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ⭐ Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet god service hele vejen igennem – og at Mathias har sørget for en god oplevelse 🙌 Din ros er naturligvis sendt videre til ham.

Super oplevelse

28. oktober 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Mange tak for din fine anmeldelse! ⭐ Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 🙌

Vi har altid fået god behandling

Vi har altid fået god behandling og møder positive og dygtige medarbejdere, altid med et smil, uanset om det er nyt bilkøb, service, dækskifte eller reparation.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! ⭐ Det betyder meget for os at høre, at I altid føler jer godt behandlet – uanset om det gælder bilkøb, service eller reparation.

Super service hos Uggerhøj Århus

Super service hos Uggerhøj Århus, hvor Mathias var behjælpelig med en god og tryg bilhandel.

22. september 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Tak for den fine anmeldelse⭐ Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. De fine ord er givet videre til Mathias🍀

Købte en bil hos uggerhøj i tranbjerg

Købte en bil hos uggerhøj i tranbjerg. Fantastisk god oplevelse. Bilen var klar til afhentning på den lovede dag. Tak til Mathias.

3. september 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Og sætter pris på din vurdering. 🍀

Jeppe Kolle v

Jeppe Kolle var en venlig, dygtig og velinformeret sælger

21. august 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Mange tak for din fine anmeldelse af Jeppe, de rosende ord er sendt videre til ham. ⭐ Og vi siger tak fordi du tog dig tid til at sende feedback. 💓

3 reparationer og min bil er langt fra i orden.

Uggerhøj i Aarhus har haft min bil inde til reparation 3 gange. Jeg var i en ulykke i januar hvilket resulterede i at jeg skulle have en ny kofanger og ny lygte. Der jeg indleverede min bil fik jeg at vide der ville gå en uges tid før den var klar. Det blev så til 2 uger, 3 uger og derefter 5 uger... jeg så meget frem til at jeg endelig skulle hente min bil efter de 5 uger men jeg var målløs over hvad jeg fik tilbage. Lygten sad 3cm ude fra højre forskærm, kølerhjelmen flugtede ikke med den nye kofanger og der var polleringsridser på kølerhjelmen. Og ja farveforskellen fra den nye kofanger til forskærm kunne ses fra flere km væk. Kan ikke forstå at efter man har haft min bil i 5 uger kan producerer så ringe et stykke arbejde. Jeg aftalte så med uggerhøj at de ville tage min bil ind igen for at fikse alt det der var galt. Jeg afleverede bilen en onsdag morgen og fik at vide den var klar fredag.. havde ikke hørt fra dem, så jeg ringede ud fredag eftermiddag hvor de kunne fortælle mig den først var klar til Onsdag ugen efter. Onsdag kommer og jeg har ikke hørt noget, så jeg ringer igen og for at vide den er færdig Torsdag. Man kunne i det mindste ringe til mig når man ved den ikke bliver klar til tiden. Den var så heller ikke klar Torsdag, men fik den endelig tilbage om fredagen. Og igen var der mange ting der sprang i øjnene på mig så snart jeg så den. Jeg kunne ikke se at køleren var blevet justeret, så den flugtede stadig ikke. Da kofangeren var blevet monteret efter om-maling var det tydeligt at se man havde haft svært ved at skrue den fast igen. Maskinen var smuttet og man var kommet til at lave tydelige mærker i kofangeren. Jeg var igen meget overrasket og nogen har tænkt det var ok at give mig min bil tilbage i den stand. Gevindet i boltene var totalt smadret og det betød at man ikke engang havde sat kofangeren ordentligt fast. Skærm kasserne til forhjulene var heller ikke skruet fast. Og til sidst syntes jeg det var mærkeligt at mine bagsæder lå ned og at der var kommet en stor ridse på højre stolpe INDE i bilen, fordi der har ikke været noget der skulle laves inde i bilen. De kunne ikke svarer mig på hvorfor bagsæderne lå ned.
Så 3. gang får de min bil ind for at fikse ridsen på stolpen, montere kofanger og skærmkasser ordenligt og fjerne de mærker der var lavet i den nye kofanger. Og så skulle de lige justere kølerhjelmen.. igen.
Der jeg hentede bilen kunne jeg ikke se at kølerhjelmen var blevet justeret...
Jeg ringede ud til uggerhøj og fik at vide kølerhjelmen ikke blev bedre. Det var så indtil jeg fik fat i taksator og han ringede ud til dem. Derefter ringende uggerhøj til mig og lige pludselig kunne de godt justere den...
Det er nu et stykke tid siden, men valgte ikke at tage derud igen.
Ridserne på stolpen og kofanger er stort set fjernet, men kan stadig ses når man kigger efter det.
Kofangeren flugter ikke 100% med højre forskærm.
Kølerhjelmen flugter ikke med kofanger og der ligger vand i toppen af kofangeren ved motorrummet når det har regnet.
Der er lidt ærgerligt når resten af bilen står perfekt og man selv har lagt så meget tid og penge i bilen.

22. januar 2025

Hej Oliver

Tusind tak for din tilbagemelding. Vi er virkelig ærgerlige over at høre, at dine besøg hos os har været en frustrerende oplevelse – det er langt fra den standard, vi stræber efter!
Din skuffelse er fuldt ud forståelig, og vi vil meget gerne rette op på det.

Hvis du har lyst, står vi klar til at kigge på bilen og finde en løsning sammen. Vi er her stadig, og du er altid velkommen til at række ud for en opfølgning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det er vigtigt for os, og vi lytter.

Camilla / Uggerhøj

Køb af bil

God vejledledning ved køb af bil

30. juni 2025

Hvor er det dejligt at høre! ☀️ Kæmpe tak for din skønne feedback ✨🍀

Virkelig god rådgivning

Virkelig god rådgivning, hvor vi følte, at salgschefen gav sig god tid og rådgav ærligt. En dejlig oplevelse. Vi kørte trygge derfra

25. juni 2025

Skønt at høre 🤗 Mange tak for din feedback✨🍀

Tager betaling for IKKE at reparere bilen

OPDATERING:
Uggerhøj ringede, og forsøgte at bestikke mig til at fjerne min anmeldelse nedenfor. De var ikke i nærheden af at ville betale det fulde beløb, de har snydt mig for, tilbage.

I forhold til Uggerhøjs "goodwill" i svaret til min anmeldelse, ser jeg det som intet andet end et skamløst ord at bruge, efter det her forløb. Det er nemt at have "goodwill", når man på forhånd har snydt kunden; "Vi tager lige lidt mindre, end vi kunne have gjort", og så klapper man sig selv på skulderen. Kunden bør ikke betale for, at Uggerhøj ikke udfører det arbejde, man beder dem om. Så simpelt er det.

-------------------------------------------------------------

Motoren til sprinkleren på min bil gik for år tilbage i stykker. Jeg kørte til Uggerhøj, og de udskiftede den. Få måneder efter reklamationsrettens udløb virkede sprinkleren ikke igen, og jeg måtte endnu engang forbi Uggerhøj. Jeg ventede imens, og efter tre timers tid, kunne jeg få min bil igen. Beskeden var, at de ikke var sikre på, hvad der var galt med sprinkleren, men da de havde åbnet op, og rodet med det, begyndte den at virke igen. Det var muligvis sprinkler-motoren, den var gal med, men da de ikke havde en ny hjemme, havde de samlet det hele igen. Jeg betalte her 1.800 kr., for at de ikke nødvendigvis havde fikset problemet. Gennem en opfølgningssamtale blev jeg forsikret om, at jeg ville få en god pris, hvis jeg skulle forbi dem igen.

Fire måneders tid efter, var den gal igen. Jeg tog som vanligt fat i Uggerhøj. De var villige til at give et prisnedslag på sølle 15% for udskiftning af sprinkler-motoren, på trods af at de jo allerede skulle have fikset sprinkleren i første omgang. Jeg gjorde tydeligt klart, at jeg ikke var tilfreds med prisen, men tog imod "tilbuddet", da jeg i det mindste fik noget rabat. Jeg er endt med at have betalt 3.882 kr. for en reparation, der ifølge fakturaen normalt havde kostet 2.357 kr. (muligvis plus en pris på fejlsøgning, sidst set til 243 kr., som ikke er angivet på nogen af fakturaerne).

Jeg har meget svært ved at se rimeligheden i, at kunden skal betale for, at værkstedet ikke har reservedele hjemme, når de skal bruge dem. Ikke bare i kroner og øre, men også ulejlighed og tid. Når der har været åbnet op og lukket, skal jeg ikke betale for det samme igen. Når det endelig skal være, kunne man passende have spurgt, om jeg kunne undvære bilen, indtil de kunne fikse den. Det kunne jeg nok godt for de 1.200-1.500 kr. i forskel, men det skete heller ikke.

I bund og grund er der jo tale om tyveri, og jeg finder selvfølgelig et andet værksted til fremtidige reparationer og eftersyn.

16. maj 2025

Hej Henrik,

Tak for din henvendelse. Vi er meget kede af, at du har haft en træls oplevelse hos os.

Desværre har vi ikke mulighed for at have alle reservedele på lager, og derfor kan vi ikke altid løse eller reparere bilerne med det samme.
Adskillelse og fejlsøgning var nødvendig for at kunne fastslå, om det var pumpen, der var årsagen til problemet. Det er korrekt, at pumpen begyndte at virke igen efter fejlsøgningen, og at den herefter fungerede i yderligere fem måneder.

Vi har nu udskiftet pumpen og givet en mindre rabat som en gestus af goodwill.

Venlige hilsner
Camilla / Uggerhøj

Uggerhøj Aarhus

Uggerhøj Aarhus
Længere forløb med garantiudskiftning af elmotor og OBC på nyere Jeep Avenger. Meget grundig information i forløbet og forståelse for min situation. Særlig tak til Lone for rigtig god og behagelig service. Jeg følte mig helt tryg. Vil helt sikkert anvende og anbefale værkstedet til andre. Tak for jeres hjælp.

23. april 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Hvor skønt det hele blev fikset, vi sender highfive til Lone og resten af teamet i Aarhus 🥳 Mange tak for din feedback ✨

Altid venlig og imødekommende stemning…

Altid venlig og imødekommende stemning hos Uggerhøj Århus. Jeg har handlet bil hos Mathias H. Lønborg som også købte min bil. Han var meget nærværende i hele forløbet og jeg oplevede en venlig og respektfuld behandling hvor der også var plads til at være imødekommende overfor mine specielle krav. Hurtig levering af bilen. Jeg vil gerne anbefale at handle bil her.

18. februar 2025

Besvarelse fra Uggerhøj - Aarhus

Det lyder bare rigtig dejligt, vi sender en kæmpe krammer til Mathias ✨ Tusind tak for din feedback og tillykke med din nye bil 🌞🌞