Sindsygt man bestiller for 30 minutter siden får en der accepterer men han annullere så jeg skal sidde på en kantsten i yderligere 30 minutter Det lugter af uorganiserede forhold For hvad fsnd... Se mere
Nu har jeg anmodet om ture 2 gange på en aften. Og før det, langt flere hvor at chaufføren holder et sted og venter på man annullere for at de får penge fordi må annullere turen. Hvis det bliver ved s... Se mere
Når Uber kommer fungerer det godt, men jeg oplever ofte at en chauffør tager min tur - hvorefter chauffør udebliver. Når jeg opgiver forbi jeg kan se at chaufføren vælger at parkere andet sted eller k... Se mere
Aldrig har jeg følt mig merer til grin. Ind da jeg skulle bruge uber. Ganske forfærdeligt firma. BRUG ALTID NOMALT TAXA. har lige været unde for og side og venter på 3 uber i sammlagt 2 timer hvor all... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Uber is evolving the way the world moves. By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for drivers. From our founding in 2009 to our launches in over 70 cities today, Uber's rapidly expanding global presence continues to bring people and their cities closer.
USA
- www.uber.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Uber i Lissabon
Uber i Lissabon, virkelig billigt og sikker afhentning.
Bare dårlig service de god kender…
Bare dårlig service de god kender turen. Men afviser den så da de på vej.
De vil kun have lange ture.
De vil kun have lange ture.
Bestilte en Uber og chaufføren bad mig om at annullere lige da han kom for at få en bedre tur.
En tur blev bestilt og betalt
En tur blev bestilt og betalt - kunde blev sat af hvis vedkommende ikke betalte ekstra - kontant for turen - for at blive kørt 300 mtr længere som egentligt var bestilt og betalt for !!!
Det er meget uartigt - og en useriøs handling !!
Bruger aldrig uber mere !!!! Bb
Lad os give det en chance tænkte jeg, ALDRIG igen!
Lad os give det en chance tænkte jeg, da jeg oprettede og bestilte en uber, Hvid Suzuki Swace HybridB-QQ326 ved Berlin Flixbus hovedstoppested mod Berlin Hovedbanegård. Kørte med Levent.
AFSINDIG DÅRLIG OPLEVELSE, OG opførelse af chaufføren! Lige fra starten af var der ingen øjenkontakt og dårlig stemning, blot en mumlende hilsen, da jeg smilte og sagde hej.
Da min søde mor havde problemer med at koble sikkerhedssele på på bagsædet, begyndte han SAFTSUSEME at råbe et eller andet på tyrkisk i en vredladen og agressiv tone, hvorefter jeg fortalte ham at jeg lige går ud og hjælper min mor, alt imens han udtaler en hel masse ord som jeg ikke forstår, i stress og jag, lukker jeg ikke fordøren ordentligt, således at der stadigvæk kommer en advarsels bippen fra bilen, han smækker så døren i, men lyden er der stadigvæk, hvorefter han edder og bander(formoder jeg). Denne gang var det dog ham selv, som ikke havde lukket sin dør ordentligt. Ingen undskyldning eller noget, han mumlede blot ved afslutningen af turen, at jeg ikke kan finde ud af at lukke en dør, hvortil jeg svarede, at du kan heller ikke finde ud af at lukke din egen dør.
Efter at have kørt med UBER er jeg…
Efter at have kørt med UBER er jeg blevet hævet for nu i alt 7 hævninger på min konto for i alt 3500kr som jeg ikke kender til. Det er ikke let at chatte med dem, og de bliver ved med at spørge til de samme oplysninger de har fået. I Danmark er det Dan Taxi som håndterer UBER. Har ringet til dem og de siger de ikke har noget med sagen at gøre. Har lavet indsigelse i min bank, som har hjulpet mig derigennem. Men jeg er ihvertfald færdig med at bruge UBER
Jeg er i Cartagena Colombia
Jeg er i Cartagena Colombia, jeg har brugt Uber fint hernede men sidste tur fortalte chaufføren at jeg ikke har betalt for turen? Øhh jeg bestiller Uber jeg sidder i Uber og jeg betaler når jeg går fra Uber så jeg ved ikke hvad er det for en løgner chauffør i har ansat, der står på min app før jeg kan bruge Uber så skal jeg betale en beløb på 10000pesos men ved i hvad, jeg vil og kommer aldrig til at bruge UBER mere men bruger inDrive eller Grab istedet for jer farvel,
Jeg kørte med William Javier 20 februar 2026, Renault stepway HRW503 som er en løgner jeg har betalt hele beløbet og endda mere cash
Vi er i Hurghada Egypten
Vi er i Hurghada Egypten, og jeg troede at Uber virkede hernede, men min oplevelse her til morgen bekræftede at det gør det bestemt ikke, jeg er på Hotellet og booker en tur alt forløber fint. Meen nu vil chaufføren have oplysninger om destination selvom jeg har angivet det i App'en. Chaufføren vil også have næsten 3 gange så mange penge som var aftalt i App'en. Plus han vil have kontant. Nu vælger jeg at annullere turen men bliver nu kontaktet igen og igen og igen og igen af 3 forskellige chaufføre og jeg er nu nødt til at lukke ned for App'en. Det er ikke et land der er godt nok udviklet til Uber. Rigtig træls oplevelse. Jeg har brugt Uber i USA der virkede det virkeligt godt
Uber/Dantaxi
Dantaxi/Uber: Det er fuldstændig uanstændigt, at man reserverer et beløb på ens kort, og så beder om betaling med kort på turen, hvorefter det reserverede beløb også trækkes. Det mest forbryderiske er, at man gør alt, hvad man kan for at få folk til at opgive at få sine penge retur, ved at overlade processen til en håbløs app, som er stort set umulig at kommunikere med, så de fleste giver op.
Hvis jeg kunne have givet 0 stjerne, var det gjort!!!!
Vi var 5 piger som havde bestilt en uber hjemmefra, så den kunne være klar til at køre os videre fra Ringe stationen. Vi havde bestilt den til kl. 21.30 og var fremme på stationen 21.20. Vi står længe og venter, vi prøver at finde et telefonnummer, hvilket ikke er muligt! Der står inde på bestillingen at vores uber er kørt kl. 21.10, men er bestilt til 21.30. Simpelthen ikke okay, og burde ikke kunne lade sig gøre!!!!
Vi havde betalt på forhånd, hvilket kun var en mulighed, ingen mulighed for at få vores penge tilbage!!!
Totalt scam
Fire piger og jeg havde bestilt en Uber til klokken 21:30, men da vi kiggede på appen stod der, at uberen var kørt 21:09 og ankommet til et helt andet sted, end vi havde bestilt til, klokken 21:20. Dvs. uberen er kørt 20 min før at den skulle køre. Vi stod og ventede på ringe station i 30 min. Chaufføren ville bare tjene nogle hurtige penge, ikke andet😒
Lad vær bare lad vær
Vi bestilte en uber til da vi ankom på stationen. Da vi ankommer er uber åbenbart kørt vores tur 20 min før den var reserveret, derefter var det umuligt at komme i kontakt med uber og vi mistede vores penge. Kan klart ikke anbefale på nogen måde 😡
Ræderlig oplevelse
Ræderlig oplevelse. Trak pengene og aflyste taxaen 10 minutter efter den skulle være kommet. Anbefaler ikke.
Uber kom ikke trods vej var ren og bestilt 1,5 t før
Kære er eller ok med uber men forstår slet ikke at jeg booke uber kl 14 og den skulle kører kl 15.35
Alt er godt
Men nej
Kl 15.55/16 er den ikke kommet og jeg har ikke hørt en lyd fra driver eller andre om forsinkelse
Det er en snedag i morges
Men kl 15 og kl 16 er veje som om sommeren
Øv
Men det kan ske kender ik deres system
Jeg bestille en taxa omkring kl 17.10…
Jeg bestille en taxa omkring kl 17.10 den var bestilt 4 timer før og godkendt😡da klokken er 17.30 afbestille de bare. Så slet den l app Uber er noget 💩💩💩💩
Hold kæft et bondefanger firma
Hold kæft et bondefanger firma. 146 kr siger appen, men når turen er slut skal jeg betale 206kr. Og hvad skal man gøre? Det er jo ikke chaufføren skyld der er verdens største bondefanger firmas skyld
Nej til Uber
NUL stjerner. Havde bestilt Uber, som blev aflyst, efter at jeg havde stået og ventet et kvarter i kulden på Haslev st. natten mellem 30. og 31. dec. Det var ikke muligt at få en anden taxi, så jeg måtte gå hjem (8 km) om natten. F*** Uber!
Omkring afhentningstidspunktet skriver…
Omkring afhentningstidspunktet skriver chaufføren at turen er 35 minutter forsinket. Jeg skal til eksamen og har ellers bestilt turen fem dage inden. Ender med at aflyse turen og bestille hos Dantaxi som dukker op 5 minutter efter.
Efter i/uber har overtaget dantaxi er…
Efter i/uber har overtaget dantaxi er alt blevet svære og Ca. 50% dyrere..!! Fanmde for dårligt.. Gå tilbage og hver jer selv og lad dantaxi hver sig selv