Tvättgiganten Anmeldelser

1.790

3,8

Jag tycker fortfarande att det är det bästa toapappret men strulet sist tar alla pris. När jag fick gå så långt att jag tog kontakt med Klarna innan jag ens fick något papper. Ni svarade extremt spora... Se mere

Tvättgiganten erbjuder billigare städ- och tvättprodukter - med såväl märken som mindre kända dito - till både hushåll och företagslokaler/-verksamheter med ett enkelt sätt att beställning samt säkra... Se mere

Beställningen och leveransen var som vanligt suverän. Det jag inte tycker om är att för andra gången nu på rad så kommer det dagen efter vi beställt dels rabatt på 15 % och sen att det sköljmedlet som... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter
  2. Papirdistributør

Tvättmedel och rengöringsprodukter till låga priser. Beställ miljövänliga produkter med snabb hemleverans så blir din vardag lite enklare.

God

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

(1.790)

Har använt er flera gånger nu och som…

Har använt er flera gånger nu och som jag ser det så är ni Guld världa . De började för kanske 2 år sedan då jag Googlade toa papper så dyker ni upp så jag provar att beställa 3 stora paket för lite över ca 1000 kr vilket jag absolut inte har ångrat . Fick här om dagen hem 3 nya toa paket med 2 stora yes Diskmedel och 4 kalk bort 2 stora hinkar med 270 tvättar var
Säger bara en sak
Strålande 😍🥰😇😇🤩😘💘💝💖💗💓💞💕

10. marts 2026
Tvättgiganten-logo

Besvarelse fra Tvättgiganten

Hej Lars!

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du har upplevt en alldeles för lång leveranstid. Den senaste tiden har vi haft ett ovanligt högt tryck, vilket tyvärr har påverkat våra leveranser mer än vi önskat.

Vi arbetar aktivt för att komma ikapp och förbättra våra ledtider så att det inte ska hända igen. Din upplevelse är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre.

Tack för ditt tålamod och för att du tog dig tid att skriva till oss.

Vänligen
Camilla

Trots Swishbetalning ingen leverans…

Trots Swishbetalning ingen leverans eller spårningsnummer .VARNING för detta företag svarar inte på mail eller telefon.

6. marts 2026
Tvättgiganten-logo

Besvarelse fra Tvättgiganten

Hej,

Tack för din feedback. Vi vill börja med att beklaga din upplevelse. Under den aktuella perioden har vi haft betydligt längre leveranstider än normalt, vilket tyvärr har påverkat både leveranser och svarstider från vår kundservice.

Vi vill dock förtydliga att ärendet nu är löst tillsammans med dig via vår kundservice, och vi är glada att vi kunnat hitta en lösning.

Vi tar din upplevelse på största allvar och arbetar aktivt med att förbättra både leveranstider och tillgänglighet framöver.

Med vänliga hälsningar,
Camilla

Köp inte från den butik

Köp inte från den butik, da bara lurar folk, köpte depå dukar flera stycken, ingen paket har kommit 😡,de också svarar inte på mailet inte heller på mobilen. De bara lurar folk😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

6. februar 2026

Bra och snabb leverans bara ett

Bra och snabb leverans bara ett - att det inte följer med en spårnings länk. Men på min sista beställning måste den har gått före medlande att den är skickad för på morgonen efter kom leveransen.
Annars Supper nöjd.

27. november 2025