Tvättgiganten Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har använt er flera gånger nu och som jag ser det så är ni Guld världa . De började för kanske 2 år sedan då jag Googlade toa papper så dyker ni upp så jag provar att beställa 3 stora paket för lite... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tvättgiganten erbjuder billigare städ- och tvättprodukter - med såväl märken som mindre kända dito - till både hushåll och företagslokaler/-verksamheter med ett enkelt sätt att beställning samt säkra... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beställningen och leveransen var som vanligt suverän. Det jag inte tycker om är att för andra gången nu på rad så kommer det dagen efter vi beställt dels rabatt på 15 % och sen att det sköljmedlet som... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af rengøringsprodukter
  2. Papirdistributør

Skrevet af virksomheden

Tvättmedel och rengöringsprodukter till låga priser. Beställ miljövänliga produkter med snabb hemleverans så blir din vardag lite enklare.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 68 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.790)

151 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Struligt!

Jag tycker fortfarande att det är det bästa toapappret men strulet sist tar alla pris. När jag fick gå så långt att jag tog kontakt med Klarna innan jag ens fick något papper. Ni svarade extremt sporadiskt på mejl men då tog det fart plötsligt. Jag hoppas att ursäkterna till strulet nu är över, att allt fungerar som det ska.

11. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svarar inte på mail, orimlig leveranstid

Fick leverans mer än en månad efter beställning. kontaktade företaget och frågade, men dom svarade aldrig. Till slut kom leveransen, utan förvarning, jag hade redan köpt från en annan leverantör. Har aldrig varit med om så dåligt kundbemötande.

11. maj 2026

Dyrt & lång leveranstid

Leveransen tog en månad. Jag har nu dessutom jämfört priserna (utifrån längd, vikt och tjocklek) med andra tillverkare av toalettpapper och i slutändan blir papperet hos tvättgiganten mycket dyrare. Så det blir inga fler köp av oss därifrån.

13. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har gjort beställning men ej fått något…

Har gjort beställning men ej fått något ännu. Det har gått över en månad nu idag 2/7 2026 de svarar ej på telefon och ringer inte tillbaka. Har köpt för och varit jätte nöjd men nu bara lång väntan på varorna. Mycket dåligt av er

2. juli 2026

Besvarelse fra Tvättgiganten

Tack för att du hör av dig och för att du tidigare varit en nöjd kund hos oss. Vi beklagar verkligen att din senaste upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.

Under den senaste perioden har vi haft flera stora förändringar samtidigt – vi har flyttat vårt lager, bytt IT-system och lanserat en helt ny webshop. Detta har tyvärr påverkat både vårt orderflöde och hur snabbt vi kunnat svara i kundservice. Vi förstår att det kan ha varit frustrerande, särskilt när man väntar på sin beställning.

Vi beklagar också att du inte fått svar i telefon eller återkoppling i den takt du haft rätt att förvänta dig. Vi arbetar aktivt med att komma ikapp och förbättra våra svarstider efter den här intensiva perioden.

Tack för din återkoppling och din kundrelation med oss.

Aldrig mer......

Varit helt nöjd med allt vid 2 tidigare beställningar. Vid den tredje 15/5 meddelades att leveranstiden var längre än normalt, 2-3 veckor, ok tyckte jag när de upplyser om det. Inga varor levereras inom angiven tid, får ett mail där de vill att jag recenserar de levererade varorna, jag inte fått. Mailar företaget och meddelar att jag inte fått varor, får automatiskt mail där de meddelar att de återkommer till mig, vanligen inom ett dygn. Ingen återkoppling på en vecka. Ringer och kommer till en telefonsvarare, alla medarbetare upptagna, lämnar uppgifter och telefonnr med löfte om att bli uppringd. Ingen ringer, efter en vecka ringer jag Klarna som ska sköta min betalning till Tvättgiganten. De stoppar betalningen och kontaktar företaget. Då levereras min beställning direkt 29/6, tack vare Klarna. Kommer inte att göra fler beställningar trots att varor och priser varit bra. Litar inte på företag man varken kan nå med mail eller telefon.

30. juni 2026

Besvarelse fra Tvättgiganten

Tack för att du delar din upplevelse och för att du varit kund hos oss tidigare.

Vi vill börja med att beklaga att din tredje beställning inte fungerade smidigt. Under den aktuella perioden hade vi flera stora förändringar samtidigt – vi flyttade vårt lager, bytte IT-system och lanserade en helt ny webshop. Detta påverkade tyvärr både vårt orderflöde och hur snabbt vi kunde hantera ärenden i kundservice. Vi förstår att det ledde till frustration, särskilt när återkoppling dröjde.

Din beställning blev levererad, och vi vill också förtydliga att leveransen inte skedde som en följd av att Klarna kontaktades, utan hanterades inom ramen för den pågående leveransprocessen.

Vi beklagar verkligen att du upplevt oss som svåra att nå under den här perioden. Det är inte den servicenivå vi strävar efter, och vi arbetar aktivt med att förbättra både svarstider och tillgänglighet framåt.

Vi uppskattar att du varit nöjd med dina tidigare köp och att du ändå lyfter både produkter och priser. Tack för din feedback – den hjälper oss att bli bättre.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde de 1 juni och har ännu…

Jag beställde de 1 juni och har ännu inte (27 juni) fått något paket. Jag får heller inget svar på mail och telefon.

27. juni 2026

Besvarelse fra Tvättgiganten

Tack för att du hör av dig och för att du delar din upplevelse.

Vi vill verkligen be om ursäkt för den långa leveranstiden och att du inte fått svar från oss i den takt du kan förvänta dig. Under den här perioden har vi haft mycket på gång samtidigt – vi har flyttat vårt lager, bytt IT-system och lanserat en helt ny webshop. Det har tyvärr påverkat både orderflödet och hur snabbt vi kunnat svara i kundservice.

Vi förstår att det här har varit frustrerande, och det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi kan se att din leverans nu har kommit fram, och vi hoppas att allt i slutändan är i sin ordning med din beställning.

Tack för din förståelse och för att du tog dig tid att lämna feedback.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.