OL ishockey CAN-CZE. Begge kommentatorer har kraftig erektion, mens de udelukkende taler om Canada. Og lidt om DK. Efter 8 minutter får CZE powerplay, og Bøjgård nævner Pasternak. Og kun ham. Mere... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
TV 2/DANMARK A/S er Danmarks mest sete landsdækkende kommercielle public service tv-station og samtidig en af Danmarks største medievirksomheder. Virksomheden har hovedsæde på det gamle kvægtorv på Rugårdsvej i Odense og har også tilknyttet en afdeling i København. TV 2 er et 100% statsligt ejet aktieselskab.
Teglholm Allé 16, 2450, København SV, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Tv2 vejret er et vejrmæssigt reality show. Det handler om at skabe mest mulig drama med breaking overskrifter og den ene vilde prognose efter den anden. Ja, vejret er til tider voldsomt og udviklingen går da i en retning af mere ekstreme vejr situationer. Derfor er der da endnu mere grund til ikke at skabe unødig bekymring og panik. Det er jo virkeligheden det man skal stræbe mod i pressede situationer. Den har tv2 vejret slet ikke fattet! Det er uansvarligt og amatøragtigt!

Besvarelse fra TV 2
Nu har vi virkelig givet Andrew Moyo tid til at tilpasse sig Go' morgen Danmark. Han passer simpelthen ikke ind i det program. Hans Æhhhhmm, øhhh, den måde han taler til folk og griner af dem. Hans overdrevne reaktioner, der kun går ud på at vise sig. Hans fuldstændig malplacerede kommentarer, såsom "Håber Putin får en god dag". Han er tydeligvis ikke uddannet journalist, og har heller ikke evnerne til det. Hans professionelle medværter viser interesse for dem de interviewer, og lader det handle om gæsten. Andrew er tydeligt uinteresseret i samtalen med gæsten, med mindre han kan komme med sine egne kommentarer. Det er synd for de andre rigtig gode værter, som gør et godt og professionelt stykke arbejde. Sørgeligt, at både medværter og kokke ind i mellem må stoppe ham. Find nu et andet program der passer bedre til ham, i stedet for at han skal ødelægge et godt program. Både jeg og andre jeg har talt med, er begyndt at finde et andet program, når han er vært, hvilket han desværre er meget tit i forhold til andre værter.
Svar til tv2: Dette har ikke noget med "smag og præferencer" at gøre, det drejer sig om kompetencer.

Besvarelse fra TV 2
Hvor er jeg dødtræt af at man får diverse alarmer om at man har flyttet sin adresse et andet sted hen og derfor ikke må have 1 TV2 pakke på 2 adresser. Jeg har ikke 2 adresser. Jeg har en med 2 fjersyn der kan tage tv2.
Hvad er der forkert i, at man har en wifi router der kobler et fjernsyn op mod et apple tv. Ellers er det bare et andet fjernsyn man kobler op mod TV2 direkte. Så hvad har I tænkt jeg at gøre ved det. I kunne måske skrive en tro og love erklæring , som vi så skulle skrive under under på. Men forskellen er at I beskriver de løsninger hvor I kan finde ud af at den er korrekt koblet op.
På den måde har I ekstra godt fat i os kunder.

Besvarelse fra TV 2
Nu kan der vidst ikke koges mere suppe i den krænkelses sag, nu har vores alle sammens Hans Engell som kørte galt med sprit blodet den gang var det 0,8 også fået lov til at kloge sig. Hvad holder de ellers på med på Bornholm.

Besvarelse fra TV 2
Presse dækning af Pia Olsen Dyhr ansættelse af pressechefen.
Jeg oplever at det er jer som journalister der pisker en stemning op ved den måde som I dækker historien på. Hele dagen var der focus på den historie. Det var dejligt at juristen i TV 2 News til morgen kunne oplyse mere sagligt om sagen og at det netop er nyhederne der pisker en stemning op omkring følelserne i sagen

Besvarelse fra TV 2
Stop nu med at bruge Nicklas Bendtner og Mads Juncker på TV. Der er så mange der er meget bedre kvalificeret end dem. Find nu nogle på øverste hylde i stedet for at bruge personer som alligevel ikke gider være med når det gælder. De tænker kun på sig selv og ikke på alle os som tvinges til at se på dem. Det er en fornøjelse at se David Nielsen. Altid flot i tøjet og klar med en kommentar. Flere af den slags i danske sportsudsendelser. Find nogle som lever og ånder for at være med i jeres programmer.

Besvarelse fra TV 2
Det er ualmindelig dårlig service fra TV2, at det ikke er muligt, at se den samme livekanal på 2 enheder, når de befinder sig i samme husstand og på det sammen netværk.
TV2 er den eneste udbyder, der har denne klausul i deres abonnement.

Besvarelse fra TV 2
Ret vildt at i lader operation x lave det afsnit om skat. Fyldt med ingen forståelse for lovgivning og reel misinformation. Læs op på noget mere forvaltningslov og gdpr. Det er ikke en undskyldning at være inkompetent. Gælder såvel borger som myndighed. Herunder også spiegelhauer, som blot udstiller sig selv som noget nær en sensations hungrende journalist, som reelt ikke undersøger noget ordentlig.

Besvarelse fra TV 2
Det er blevet et problem på Tv2 News app at tilføjelser, hints eller særdeles billeder ikke åbner læsevenlig udgave.
Tit i eks Krigen i Ukraine live bloggen kan billeder af kort ikke åbnes.
- som en tilføjelse er der i ALLE artikler yderst ofte stavefejl eller forkerte ord indsat ....

Besvarelse fra TV 2
Nyheder betalt og sponsoreret... Det afspejles tydeligt i alt det fake news de bringer.... Globalisterne elsker tv2 lol
EDIT: Der mangler ingen kontekst, I lyver dagligt i jeres "nyheder".

Besvarelse fra TV 2
En redaktion, der fremmer social splittelse og har et propagandapræg fra det yderste højre

Besvarelse fra TV 2
Tilmeldte mig Tv2 plays tilbud om Apple tv og disney+. Men uden at eje et Apple produkt er det meget meget besværligt at få et logind. Det vil tage flere dage at skaffe et logind. Det er for dårlig service af Tv2 at tilbyde hvad jeg kalder et defekt produkt.

Besvarelse fra TV 2
Tv2 charlie, hvem vil være millionær.
Dem der researcher for programmet og de spørgsmål der bliver stillet, de skal godt nok have deres skolepenge tilbage.
Spørgsmålet der blev stillet, hvor meget er en snes og svarmulighederne var 12, 18, 28 eller 32.
Allerede her, der skinnede det tydeligt igennem at vedkommende der havde skrevet spørgsmålet, ikke havde lært noget som helst, for en hver der havde lyttet bare lidt efter i sin skoletid, ved at en snes er lig med 20.

Besvarelse fra TV 2
Har TV 2 slet ikke flere værter, det er afdankede "komiker" der står som vært på stort set alle deres programmer,
For slet ikke at tale om ekstremt gamle udsendelser som ikke har nogen som helst relevans i dag.
Så f.eks. sæt pris på Danmark, de skulle have tarteletter for tolv år siden, dengang kostede de 109 kr, ug over restauranten er lukket for længe siden var den sidste pris de havde for det samme 169 kr.

Besvarelse fra TV 2
Jeg mangler TekstTv. DR kan stadig sende tekst-tv, hvorfor kan TV2 ikke?

Besvarelse fra TV 2
Det værste abonnement - betaler kr 99,- pr md men har ikke adgang til ret meget - kun gamle programmer - og når man spørger lander man i samme slynge om at man skal starte app forfra ! ØV intet virker !!!!!

Besvarelse fra TV 2
Har forsøgt at aflevere verdens vigtigste nyhed til TV2 som jeg oplevede sent i går fra kongressen i USA men det var åbenbart ikke muligt. Den omhandlede hvad en præsident i USA har ret til selv uden kongressens godkendelse. Det var som det plejer, nemlig umuligt.

Besvarelse fra TV 2
Desværre dette der sker når et medie har monopol på sendefladen. I burde skamme jer. Mange ældre mennesker der ikke er på nettet. De bruger txtv for at følge hvad der sker. De kan ikke se hvad der er i programmer. Shame on you.