Turkish Airlines Anmeldelser

6.195

1,4

Købte en flybillet fra Billund til istanbul 3 dage efter aflyser de fordi de ikke flyver fra Billund. Det burde ikke være muligt at det kunne lade sig gøre. Svindel flyselskab

Nul stjerner. Dårligste flyselskab. Aflyser og ændrer billetter, som det passer dem. Personalet i flyvene, trænger til et ordentligt kursus i at kommunikere og hvad det vil sige at være servicemin... Se mere

Sikke en elendig service! Stewarder og stewardesser var nærmest usynlige under vores 7 timer lange tur fra Entebbe til Istanbul. Og når de en sjælden gang gik igennem flyet, gjorde de alt for at ignor... Se mere

Absolut skuffende. Fløjet med dem mange gange før coronaen - fedt selskab. Alt er skredet for dette selskab - elendig service, ligeglad nærmest hovent personale, dårlig mad, en drink nix muligt, forsi... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

You can buy ticket, check in, make reservation, examine flight timetable, read arrivals-departures information, make the transactions of the Miles&Smiles from the web site of THY (Turkish Airlines) the biggest airline company of Turkey.

Dårlig

6 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

(6.195)

1.359 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mistede fly i Istanbul.

Mistede fly i Istanbul.
Var i lufthavn 3 timer før. Enormt kaotisk tilstande i uge 42 i 2021.
Pga. corona var ekspeditionstiden enorm lang ved check-in.
Vi spurgte flere gange om de ikke kunne åbne flere kasser, men fik af vide at der var rigelig tid. Resultat, da vi når frem til at checke-in så har man lukket for vores afgang.
nu har jeg klaget med billede dokumentation af køerne, at jeg to gange får at vide at jeg ikke nåede check-in i god tid, hvorfor det er min egen skyld!
Det forstår jeg simpelthen ikke og kan ikke komme videre med min klage.
kan virkelig ikke anbefale at flyve med dem.

5. december 2021

Ram plet, eller du kan risikere kæmpe udfordringer

Jeg havde behov for at ændre min afgang fra Istanbul til Kastrup og kontaktede derfor T.A. fra Maldiverne. Jeg prøvede igennem det meste af min ferie at få det gjort. 3 dage før afrejse, oplyste T.A. de havde lavet fejl og oplyste pludselig at de manglede info om mig. Min billet var derfor ikke valid og jeg kunne ikke komme hjem sagde de. Jeg havde givet dem info, og de fik det igen, bla kopi af pas. Pengene for billet var for længst betalt. Jeg kontaktede T.A. over 10 gange og de lovede at vende tilbage med afklaring. Det gjorde de aldrig. Ved ankomsten til Male lufthavn havde T.A. underpræsteret så voldsomt, at jeg var overbevist om at jeg måtte købe en billet på ny. (Helst fra et andet selskab). Det er virkelig ringe, og med en minutpris fra Maldiverne på kr.25 p.r. Minut, løb tlfregningen op på ca. DKR 4.000 (firetusinde). Så pas godt på hvis du får brug for hjælp/service fra T.A. Det er rædselsfuldt og de ødelagde de sidste dage på Maldiverne.

30. november 2021

Dårlig service

Vi bestilte ved fejl en forkert billet. Vi ringede ind og bedte om en refundering, men turkish airlines betalte ikke det fulde beløb tilbage. Vi endte med at miste en masse penge som ku ha gået til meget bedre formål.

14. oktober 2021

Virkelig uprofessionel kundeservice

Virkelig uprofessionel kundeservice! Min nabo blev afvist ved check-in, fordi T.A. ikke vidste, at hendes visum til Etiopien også gælder hendes børn. Da de endelig fandt ud af deres fejl, var flyet afgået, så de måtte booke hende og de 2 børn på en ny afgang 3 dage senere. Det kostede alene i transport ca. 3000 kr. for tog og taxa til privat overnatning i de 3 dage.
Vi søger kompensation for forsinkelsen via feedback, som er eneste mulighed for kontakt, men får det ene standardafslag efter det andet. De læser slet ikke, hvad man skriver!! De sender bare nogle generelle regler, som intet har med sagen at gøre, og "derfor kan det ikke imødekommes". Latterligt!

28. september 2021

Fra Lviv til København

Fra Lviv til København
Har anmeldt travelgenio.Com på samme tur.
5 billetter fra Lviv til København, bestilte i sidste øjeblik, men alligevel billige!
Servicen.. det var over al forventning, venligt og hjælpsomt personale i lufthavnen, og ikke mindst på flyene, de fortjener stor ros.
På begge ture blev der serveret mad og drikkevarer, og det var med i prisen, vi rejser helt sikkert med jer igen.

11. september 2021

Ud af 4 flyrejser aflyser de 3 mere end…

Ud af 4 flyrejser aflyser de 3 mere end 5 måneder før, begrundels covid …….
Må nu flytte mig 400 km t il lufthavn istedet for 50, kompensation? Findes ikke…… skuffet, ja, kommer ialt til at koste mig i omkredsen af 2000 kr mere, ingen service overhovedet !

24. august 2021

Nul service

Nul service, fik at vide , at jeg skal skrive en anmeldelse på Facebook, det kan ikke hjælpe mig. Skriverier frem og tilbage. Et år efter venter stadigvæk på refund.
Brug andre i stedet for.

13. august 2021

Hold jer væk og boykot dem

Hold jer væk og boykot dem. 👍😷

Hold da op vi handler aldrig gennem jer og bravofly mere , og må Corona og folk boykot af jer når vi igen kan flyve ramme hårdt så i går konturs. Ingen venlige hilsner fra fam lilliedal og vi stævner jer for vores rejser som i har snydt os for.

I havde fået 5 stjerner hvis i havde Holdt ord og betalt retur som i lovede

26. februar 2021

Super service.

Super service.
Købte flybiletter til Thailand i februar med afrejse d.24/12
Fly aflyst. Fra henvendelse mht refundering gik der 4 dage og pengene var retur på kontoen.
Tak til bemanding, især Hanadi i Billund på deres kontor ved bestilling. Super service, hjælpsom med specialbagage.
Helt sikket vi vender tilbage med ny bestilling når verden igen er lidt mere normal.
Køber altid flybilletter direkte ved det flyselskab vi vælger, så er der ingen snirklede veje til selskabet hvis der skulle opstå problemer.

11. december 2020

😡😡😡😡😡😡😡😡

Vores fly til Bangkok blev aflyst i maj mdr af Turkish Airlines købt via Supersaver.
Afgang 28 juni 2020.
INGEN PENGE MODTAGET ENDNU!

Hverken Supersaver eller Turkish Airlines vil tage ansvar, vi får den samme standard mail hver d.1 og hver d. 15 i måneden!

SÅ DÅRLIG SERVICE, HOLD JER VÆK!!!!

15. september 2020

DÅRLIG SERVICE UNDER CORONA KRISE

Aldrig mere dette flyselskab, nu 3 gange at mit fly er cancel og med forskellig afrejse dato, man sælger billetter velvidende at corona har stoppet alt luft trafik fra bangkok lufthavn, man kontakter deres kunde service 24/07 hvor man får lov at tale med en elendig egelsk talende staff , man beder om refusion og penge tilbage, men bliver henvist til deres klage formular de ikke gider svare tilbage på.
Utroligt at det fly selskab kan være medlem af staraliance gruppen som ellers repræcentere sas og Thai som er kendt for super service. Jeg venter stadig på mine penge retur for en flyvning fra bkk til danmark,
Håber dette bliver læst og jeg får respons personligt fra turkies Airline
På mit reservations nummer UL343G

22. maj 2020

Værste kundeservice vi nogensinde har…

Værste kundeservice vi nogensinde har oplevet. Grundet covid19 kan vi ikke komme afsted på vores ferie sidst i april. Vores fly bliver så aflyst den 1 april, men vi får ikke besked om dette. Grunden til dette er at de har ændret vores billetter til OPEN TICKETS uden vores confirmation. Hvorfor vi nu får at vide at vores fly ikke er aflyst, fordi de har fiflet med billetterne uden vores tilladelse. Derudover er vi i vores gode ret til at få en refundering men vi bliver stillet om til en million forskellige callcenter medarbejdere, har skrevet utallige feedbacks som vi får autoreply på.

Aldrig mere turkish Airlines, vi kan se langt efter de 11.500 kroner vi har betalt for rejsen til Mauritius.

Så dårlig kundeservice. Aldrig har jeg oplevet noget lignende.

Mage til uprofessionelt selskab.

11. april 2020

Er dette din virksomhed?