TT Cars Anmeldelser

3,9

Oplever altid en super service, om det er når bilen skal til service, eller da vi købte bilen hos TT. Aftaler bliver overholdt, og hvis der skal tage beslutninger hvis der er opdaget en fejl på bile... Se mere

Vi har lejet en kassevogn flere gange, og vi har altid fået en helt fantastisk service. De hjælper altid hvis det er muligt. Vi har aldrig oplevet nogen problemer :) TT cars/oskar er vores fortruk... Se mere

Købte en mazda 6 nysynet, hvordan den slap gennem syn er og forbliver en gåde. For da bilen skulle have nye lejer i bag "okay det må man forvente efter 230000km." men at navet og rest leje selv fal... Se mere

Eminent handel gammel Citroen Xsara(99) byttet med Citroen Picasso(05). Inden levering blev køleren konstaret utæt, den blev skiftet. Efter levering blev batteriet(som var monteret ved leveringen i... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brugtbilsforhandler med afslappet atmosfære. Vi bestræber os på at gøre vore kunder glade.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har købt mine biler hos Thomas

Har købt mine biler hos Thomas, har altid fået en god behandling og god service. Lige meget om der går 2 eller 4 år mellem jeg kommer tilbage, har man altid førelsen at han husker dig og kan finde den bil du mangler.

25. marts 2021

Bil leje

Jeg lejede en bil igennem TT Cars for en periode af 2 mdr. til en super pris og meget fleksible vilkår.
Venlige og hjælpsom betjening.
Kan klart anbefaler stedet!

25. august 2020

Yders professionel og behagelig oplevelse

Min datter købte en bil, hvor specifikationer på model have nogle fejl. Det blev yderst professionelt taklet og da jeg er journalist og blandt andet skriver om forbrugerstof, kan jeg ikke være mere tilfreds. Kan klart anbefales og en lille tak er på vej.

16. august 2020

Vi kommer gerne igen..

Så købte vi igen bil hos Ttcars - det er ikke første gang og nok heller ikke sidste. Som altid, fik vi en god snak med Thomas, om det han kunne fortælle om bilen. Og vi kommer gerne igen, når vores "nye" bil er slidt op.

21. januar 2020

Farligt farligt farligt at køre forbi…

Farligt farligt farligt at køre forbi Jer, vi blev jo nærmest tvunget til at købe en bil hos Jer, men kun fordi I gav så sindsyg god en service til os❤❤.
Tusind tak for handlen, vi er SÅ glade for den lille Ford Fræser, vi købte af Jer i går🚗🚗🚗.
Kommer gerne igen, når den ikke kan mere, men der er forhåbentlig længe til😊...

3. januar 2020

God service... og kaffe

Jeg har handlet bil ved TT-Cars adskillige gange, og de er altid rigtig fleksible og gode til at hjælpe med at finde den mest optimale løsning.
- kan roligt anbefales👍🏼

14. december 2019

Handel aldrig bil der.

Købte en mazda 6 nysynet, hvordan den slap gennem syn er og forbliver en gåde.
For da bilen skulle have nye lejer i bag "okay det må man forvente efter 230000km." men at navet og rest leje selv faldt af da center bolt og bremse kaliber blev løsnet, for så at opdage at skiver var rustet og klodser ødelagt.
Bagefter fik bilen et olie skift, olien var sort og tyk som tjære.
Og Ikke mindst som bonus et ødelagt plejlstangs leje =en ødelagt moter, hvilket vi forsøger at få et tilbud om et tilskud til køb af anden men nej ingen good Will =dårlig kundeservice

11. oktober 2019
TT Cars-logo

Besvarelse fra TT Cars

Hej Morten.
Bilen er synet ved autoriseret synshal 5 dage før i købte den, og her må vi forvente at de overholder gældende regler vedr. syn af biler. Vi formoder derfor at tingene er i orden, når køretøjet er synet.
I har ved køb af bilen 6 mdr. brugtvognsgaranti, hvor vi står til rådighed ved eventuelle problemer.
I de 6 mdr. har vi ikke hørt noget til disse problemer, og har derfor svært ved at gribe ind/hjælpe.
I har købt bilen i januar måned 2019 og jeres brugtvognsgaranti udløb derfor for 3 måneder siden.
Vi beklager at i føler jeg dårligt behandlet, men vi har svært ved at hjælpe jer, når i ikke kommer ind og fortæller os om problemet.

Skulle bruge en større bil

Skulle bruge en større bil, end den jeg havde og havde søgt nettet tyndt, men vidste ikke om jeg helt turde lave et bytte, da jeg vidste hvad jeg havde og ikke hvad jeg ville få.. Valgte dog alligevel at køre op til dem, efter jeg fandt en stc som kunne være en mulighed..
Trods lidt ventetid, blev der taget godt imod en og prøvetur og papirer blev hurtigt aktuelt.. Jeg fik også en meget fin pris for min gamle bil, taget i betragtning at jeg slap for bøvlet selv, med at sælge den..
Nu er jeg ikke længere fastlåst til at blive hjemme grundet pladsmangel til barnevogne i bilen.. Jeg er lettet og den service man får er helt i top, og det gør mig sikker på, at de har styr på det de laver og står inde for det.. Med så god og tryg behandling, havde jeg ingen nervøsitet tilbage omkring hvad jeg havde og hvad jeg fik..

28. juli 2019

Har købt bil hos TT Cars hvor der viste …

Har købt bil hos TT Cars hvor der viste sig en fejl ved bagrude sprinkler som jeg fik lavet lokal her i Viborg og derved sparede en tur til Randers og derved sparede 110 km alt blev lavet uden det kostede mig en krone rigtig god service fik rigtig god behandling af Thomas ved købet ligeså ved udlevering af bilen af sælgeren Per kan kun anbefale TTcars stort udvalg af mange mærker og alle prislag vil uden tøven handle der igen når det bliver aktuelt en anden gang STOR ROS TIL THOMAS FOR HANS MÅDE AT VÆRE PÅ.

10. november 2017

Super service og utrolig venlig …

Super service og utrolig venlig betjening

Jeg lejede en varevogn og eftersom det var første gang jeg lejede en bil havde jeg flere spørgsmål til dem, alle spørgsmål blev besvaret med et smil og jeg blev gået igennem hele processen med største professionelle mind og var yderst tilfreds med oplevelsen

Kan varmt anbefale tt-cars til alle der skal leje eller købe bil

24. oktober 2017

Købte en bil hos TT Cars i oktober …

Købte en bil hos TT Cars i oktober sidste år. Efter et par måneder stoppede den så helt med at virke og kunne slet ikke starte. Efter første kontakt med Thomas fik jeg besked på at jeg selv skulle indlevere bilen så de kunne se på den, da jeg så oplyste dem om at det ikke var muligt da jeg bor i den anden ende af landet og at det retmæssigt var ham der hæftede for transporten til og fra værkstedet såfremt han ønskede selv at lave den, hidsede han sig straks op og truede mig med hans advokat. Jeg prøvede løbene at kontakte ham de kommende uger på henholdsvis telefon og mail for blot at blive ignoreret, men fik ham til sidst til at gå med til at få tjekket min bil hos en mekaniker i lokalområdet. Da fejlen på bilen 2 måneder senere stadig ikke var fundet, endte det med at han måtte få den transporteret til sit eget værksted. Det fortsatte med at være problematisk at finde fejlen og bilen var også på hans værksted i nogle uger, han tilbød os da at købe bilen tilbage for et afslag på 15000kr hvilket vi afslog. Et par dage senere var bilen pludseligt lavet, og da vi så langt om længe efter 3 måneder på værksted fik vores bil tilbage havde den kørt 1000km siden vi afleverede den (dette har vi dog ingen beviser på) og den havde fået sig 2 stenslag i forruden og 1 i kølerhjelmen. Oven i det kørte bilen stadig ikke ordentligt selvom den selvfølgelig virkede betydeligt bedre end før. Ikke nok med det, men den kom også tilbage med et massivt olielæk, som på ingen måde var acceptabelt (eller lovligt). Vi kontaktede så igen Thomas og nævnte stenslagene og olielækket, men han sagde at stenslagene måtte være fra da den blev transporteret (hvilket vi ikke kan modsige, men er bare super ærgerligt) og at han ikke ville betale for at få lavet olielækket da han ikke mente at det var hans skyld, men derimod et andet værksted han havde fået til at lave nogle andre reperationer på den, samt at vores 6 måneders garanti jo var udløbet (garantien udløb vel at mærke imens bilen var i hans varetægt). Det skal til sidst siges at alt kontakt til Thomas til sidst måtte gå igennem min kæreste da han slet ikke tog telefonen når jeg prøvede at ringe til ham.

10. oktober 2017

Super god handel

Super god handel - Endelig en forhandler som jeg stoler på - lovet hvad vi aftalte Thomas.
Jeg kommer forbi næste gang jeg skal handle bil igen.
Mvh. Bo

18. maj 2017

Solgte bil med defekt toppakning

Vi har i år købt en fin Renualt Megane 2 dci fra 2004, hvor vi fik oplyst at den ikke havde det bedste optræk, og så var der en airbag lampe som lyste. Vi købe bilen i den tro, at der ikke var mere. Nu har vi været ved en maknikker med den, da den ingen varme giver. Vi står nu med en regning på mellem 11-14000 på en defekt toppakning. Vi kontaktede TT-cars og snakkede med dem. Det eneste de ville gøre var at sælge den til export. Dette er bilen for god til. De vil ikke dele halv skade på regningen, da de ikke havde råd til det. Dette er rigtig dårlig service og uacceptabelt.

16. januar 2017
TT Cars-logo

Besvarelse fra TT Cars

ja bilen er solgt som defekt til 7500 kr + omr ,og vi skriv også på slutseddel defekt motor mvh Thomas

Kanon service... De ting der har været med bilen (ikke småting 😊) som er købt ved Tt cars, er uden problemer blevet rettet op på. Jeg kan kun anbefale at købe bil hos dem 😊

14. september 2016