Eli's Autogroup ApS Anmeldelser 54

4,2

Jeg har handlet bil til min datter, kanon service de holder hvad de lover. Bilen er klargjort og serviceret, og nysynet. Da jeg hentede bilen manglede der en skærm ved bagvisker og en hattehylde,... Se mere

Eli's Autogroup har formået at give mig en bedre service og tryghed i mit bilkøb, end jeg har fået gennem mange af de såkaldte store bilhuse. Bilen kom ovenikøbet med ét års garanti på vitale motord... Se mere

1. Bilforhandler

Eli's AutoGroup er en nyopstartet bilforretning, som primært beskæftiger sig med salg af brugte kvalitetsbiler, samt kommisionssalg og service. Hos Eli's AutoGroup fokuserer vi på, at give en samlet oplevelse til kunden, hvor du får en personlig rådgivning hele vejen i gennem. Visionen bag Eli's AutoGroup er at tilbyde husets gæster en service i særklasse. Stort udvalg af kvalitetsbiler Bilkøb med tryghed Få en god pris for din brugte bil Altid de bedste priser på markedet

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Eli’s Autogroup. Servicen var professionel, ærlig og meget hjælpsom fra start til slut. De tog sig tid til at forklare alt omkring bilen og svarede på alle mine spørgsmål, så jeg følte mig tryg i mit køb.

Hele processen var nem og uden stress, og man kan virkelig mærke, at de går op i kundetilfredshed. Bilen var i super stand, præcis som beskrevet.

Kan klart anbefale Eli’s Autogroup til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler. Jeg vil helt sikkert handle der igen!
⭐⭐⭐⭐⭐

6. februar 2026

Holder aldrig hvad han lover

Denne virksomhed er indberettet til Bilklagenævnet, som han siger selv. Han har prøvet det før, så det kunne jeg bare gøre... Man bør ikke handle med en mand der har flere sager ved bilklagenævnet.

Update: Ismail har desværre undladt at svare bilklage nævnet.

Den eneste grund til jeg startede en handel med Ismail Al-zamel, var at jeg havde travlt med at ksulle have en ny bil

Han kom 25 minutter for sent til vores første møde.
Han lovede mig bilen med hjem, men lige pludselig kunne jeg ikke få den.
Han lovede mig bilen mandag. Rykkede tiden 2 gange.

Han har hverken sendt faktura eller slutseddel for købet.

Efter jeg har annulleret købet, har han lovet mig at hans jurist ville ringe. Det skete desværre heller ikke.

Han er meldt til bilklagenævnet. Han nægter at udbetale pengene tilbage på trods af, at han ikke har leveret.

Han påstår han har lidt et tab på 15.000 men vil ikke overføre resten af pengene tilbage.

Sælger har lige nu både mine penge, "min" bil.

21. februar 2026

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

Jeg tager til efterretning, at du har valgt at annullere handlen.

Det er dog vigtigt at præcisere, at der var indgået en bindende aftale om køb af bilen. I den forbindelse blev bilen reserveret til dig, taget ud af markedet og klargjort, hvilket har medført omkostninger og et dokumenterbart tab for virksomheden, der var desuden kunden foran dig, det er der videoovervågning på, Han havde lavet en slutseddel før dig, og dette kan dokumenteres. Men jeg valgte at sælge den til dig, fordi du var langvejs fra. At du springer fra, er jo dit valg. Du ønsker ikke at erkende mit krav, som er 15.000,- Derfor er ankenævnet for biler, eneste valg for dig.
Du skylder os 15.000,- du ønsker ikke at betale, du har valgt at køre sagen, i ankenævnet for biler, hvilket er dem der afgøre sagen. Vi kan intet foretage os, før sagen er afgjort. God aften Eric, fra Odense.
Mvh Eli’s autogroup ApS.

Tak for handlen 👍🏼

Jeg har netop handlet bil hos Eli’s Autogroup, og oplevelsen har været helt igennem fantastisk. Fra første kontakt til overdragelsen af bilen har servicen været i top. Personalet er imødekommende, ærlige og utrolig hjælpsomme, og man mærker tydeligt, at de går op i kundetilfredshed frem for hurtige salg.

Bilen var præcis som beskrevet – i super stand, flot klargjort og til en rigtig fair pris. Hele processen var tryg, professionel og uden nogen form for pres, hvilket jeg sætter stor pris på. De tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål, og alt papirarbejde blev ordnet hurtigt og effektivt.

Jeg kan varmt anbefale Eli’s Autogroup til alle, der ønsker en pålidelig bilforhandler, god kundeservice og en tryg handel. Jeg kommer helt sikkert igen, næste gang jeg skal købe bil.

Tak for en rigtig god oplevelse!

24. november 2025

Jeg har for nylig købt en Ford Focus…

Jeg har for nylig købt en Ford Focus hos Eli’s Autogroup, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Fra starten af min bilkøbsrejse var medarbejderne professionelle, imødekommende og hjælpsomme. De tog sig tid til at forklare alle detaljer omkring bilen, og jeg kunne mærke, at de virkelig ønskede at sikre, at jeg fik præcis den bil, der passede til mine behov.

1. august 2025

🌟🌟🌟🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟
Fantastisk oplevelse hos Eli’s Autogroup ApS!

Jeg har netop købt en bil hos Eli’s Autogroup ApS, og hele forløbet har været en fornøjelse fra start til slut. Servicen var i top – jeg blev mødt med ærlighed, professionalisme og en imødekommende attitude, der skabte tillid med det samme.

Bilen var præcis som beskrevet i annoncen, og jeg fik god tid til både prøvekørsel og at stille spørgsmål. Alt blev gennemgået grundigt, og man kunne mærke, at de sætter en ære i at levere både kvalitet og tryghed til deres kunder.

Derudover blev alt papirarbejdet håndteret hurtigt og effektivt, og jeg følte mig godt vejledt hele vejen. Jeg kører nu afsted i min nye bil med et stort smil og kan varmt anbefale Eli’s Autogroup til alle, der leder efter en troværdig og serviceminded bilforhandler.

Tak for en rigtig god handel!

11. juli 2025

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

Tusind tak for din andmeldelse sætter vi pris på, og handlen! ☺️

Værste brugtbils handler ever.

Det er nok det værste brugtbils firma man kan handle med.de ringer ikke når man beder dem om det.og kan ikke overholde aftaler.har købt en bil for 4 måneder siden hvor motoren står til udskiftning.og kan ikke få fat i dem.

28. juli 2025

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

Vi beklager, at du har oplevet manglende svar fra os – det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi forstår din frustration og kan forsikre dig om, at vi ikke er et “svindlerfirma”. Vi arbejder altid på at give vores kunder en ordentlig og professionel behandling, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til det i denne sag.

Det en usand beskyldning. At skrive at vi svindler, det også ulovligt. Hvis vi var svindler, ville vi ikke eksistere.
- der er blevet svaret, og du bedes venligst komme med bilen.

Vi håber din forståelse.
Mvh Eli’s Autogroup ApS.

Købte en Renault Megane i sidste uge

Købte en Renault Megane i sidste uge, blev leveret til Lolland uden problemer, fik den gamle bil i bytte.
Var lidt start problemer med plader og syn, men det kom der styr på, og der var ingen ekstra udgifter.
Eli’s autogroup har holdt deres ord mht de ting vi blev lovet.
Venlig personale.

19. juni 2025

Jeg købte en bil sidste år

Jeg købte en bil sidste år, og servicen har kun været i top, de ringede inden garantien, udløb og spurgte om vi skulle have kigget på bilen aller sidste gang.
Kan klart anbefales.

1. maj 2025

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

tusind tak for de fine ord.

God service, venlig og flinke

15. maj 2025

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

tusind tak for de fine ord.

Jeg ringede og lavede en aftale om…

Jeg ringede og lavede en aftale om fremvisning af en bil. Køre hele vejen fra Aarhus til Horsens for at komme til en lukket port og dør og ingen var der, selvom andet var aftalt. Og de har været fuldstændig ukontaktbare, både før og efterfølgende.

17. maj 2025

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

kære Amalie, dette er en fejl fra vores side, og det vil vi gerne erkende. vi har forsøgt, at gøre det godt igen. det kunne vi ikke det vi rigtig kede af, som sagt ligger vi os fladt ned. og erkender fejlen fra vores side. men som sagt har vi haft en sælger. som ikke har været særlig frisk. vi forstår din frustration, og undskylder rigtig mange gange.
Mvh eli's Autogroup aps

Betjening service bil osv var god

Betjening service bil osv var god.
Vi købte en Renault Captur i sep 2024.
Vi blev ening om en ny liste til bagklappen den skulle sendes ugen efter.
Det er nu maj 2025 og efter en lang sms samtale sker der ikke så meget andet en lovning på den bliver sendt?
Ville have givet 5 stjerner da vi købte bilen men servicen efterfølgene er bestemt ikke ok.
Desværre ellers var de søde og rare dernede

14. maj 2025

Besvarelse fra Eli's Autogroup ApS

hej peter, delen kom slet ikke fra ophuggeren. selvom vi blev lovet at den ville komme. hvis du ringer mig, op imorgen. finder vi et værksted, tæt på dig. så kan de lave det for dig. self skal du have den liste du blev lovet.
tlf: 22 95 98 08
e-mail elisautogroupaps@gmail.com