1. Butik med modetilbehør

Boetiek Trukado - uitgebreid aanbod aan bijzondere tassen, accessoires, home deco en collectables. Genres: Fantasy - Steampunk - Gothic - Retro Daarnaast kwaliteitstassen en portemonnees van echt leer van merken zoals HillBurry en Hunters. Kunstpuzzels: Salvador Dali, Gustaf Klimt, Antoni Gaudi, Claude Monet etc.

4,2

God

We zijn ontzettend tevreden

We zijn ontzettend tevreden met zowel de producten als de service van Trukado.
We hebben inmiddels al vele beeldjes mogen ontvangen, en elk pakket werd altijd netjes en zorgvuldig verstuurd, nog nooit hebben we beschadigingen aan de dozen gehad.

De beeldjes zelf zijn telkens in perfecte conditie aangekomen, en bij vragen of kwesties is het team van Trukado altijd goed, snel én vriendelijk bereikbaar. Het is duidelijk dat ze om hun klanten geven en deze graag helpen, wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.

Daarnaast zijn we ook enorm tevreden over de levertijd: tot nu toe is elk pakketje steeds keurig op tijd bezorgd. Bestellingen die vóór 15:00 geplaatst worden, worden ook daadwerkelijk diezelfde dag nog verzonden, zelfs als het maar tien minuten voor drie is! Die betrouwbaarheid en stiptheid waarderen wij enorm.

We hebben Trukado dan ook al aan meerdere mensen aangeraden vanwege hun topservice, kwaliteit en klantvriendelijkheid. En eerlijk gezegd: we kunnen iedereen deze website van harte aanbevelen, het is een webshop waar je met een gerust hart bestelt.

29. september 2025

Absolutely the cutest keyring ever.

I ordered a tulip keyring because the bags were out of my price range. I just received it and I'm blown away by how cute it is. Superb quality and massively exceeds my expectations. It will make me smile every day as I grab my keys.

18. september 2025

Top!

Veel keuze, scherpe prijs en goede, degelijke verpakking, mooi ingepakt als cadeau!

Heel veel dank voor de goede zorgen, jullie mooie uitgebreide aanbod en vlotte, goede service met verpakken en bezorgen! Ik zou zeker opnieuw bestellen.

31. marts 2025

Besvarelse fra Trukado

Beste Merel, enorm bedankt voor uw onwijs mooie en uitgebreide review! Fantastisch om te horen dat alles naar wens is. Daar doen we het voor! Wij zijn ontzettend blij dat u ons werk zo hoog kunt waarderen!

Keurig geregeld

Op donderdagavond een tas besteld, zaterdag had ik hem in huis. Werd netjes op de hoogte gehouden via e-mail. De tas zag er precies uit als op de foto's en het was netjes verpakt. Een aanrader voor als je van aparte spullen houdt.

9. marts 2024

Besvarelse fra Trukado

Beste Mirjam, hartelijk dank voor jouw geweldige review en aanbeveling! Fantastisch om te horen dat alles naar wens is! Heel veel plezier met jouw aankoop en wij hopen je weer terug te zien in onze webshop. Warme groet, team Trukado

Snelle en goede service

Ik kocht vorige week vrijdag een hoed van Restyle van dit bedrijf. Er stond voor 12 uur besteld direct op de post. Het was 3 uur dus ik verwachte dat hij maandag op de post zou gaan. Maar ik ontvang een mailtje dat hij toch nog verzonden was. En zaterdag had ik hem al thuis. Goed verpakt en met een kleinigheidje er bij. Dus ik ben super tevreden. Top hoor!

16. juli 2023

Beste Yvette,
Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wij waarderen het heel erg. Fantastisch om te horen dat alles naar wens is!
Heel veel plezier met uw mooie hoed!
Warme groet,
Team Trukado

Op Elfia een skull bag gezien…

Op Elfia een prachtige skull bag gezien helaas doordat internet niet vooruit te branden was niet kunnen pinnen. Zo niet leuk, later op de dag mijn dochter het ook laten proberen maar helaas. De tas bleef maar in mijn hoofd zitten, dus ik de website opgezocht maar nergens stond mijn tas. Dus ik gemaild en ja hoor ze had hem nog steeds voor me vast gehouden. Super tof!!! Vandaag de tas binnen gekregen wat een service. Echt te blij.
Niet twijfelen als je op deze site iets super tof ziet gewoon bestellen!!!

23. september 2021

Beste Melissa,
Wat een mooie, uitgebreide en hartelijke review. Heel erg bedankt!!! Heel veel plezier met jouw bijzondere tas en hopelijk zien we elkaar weer op een van evenementen. Warme groet, Yasmina - Boetiek Trukado

Geweldige webshop

Wat een geweldige webshop! Veel leuke aparte tassen en snelle levering. Ik ben helemaal blij met mijn kloktas!

28. september 2019

Besvarelse fra Trukado

Fantastisch om te horen! Hartelijk dank voor deze hoge waardering. Heel veel plezier met jouw aparte Klok tas!