Blij dat ik bij Truebase ben uitgekomen. Ze hebben een erg scherp aanbod vergeleken met de concurrentie, maar wat me vooral verraste was de service. De klantenservice reageert vlot en heel netjes op... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na één telefoontje krijg je goed, open en eerlijk advies en weet je direct wat je wel of niet nodig hebt (NAS met harde schijf ingebouwd in mijn geval). Gratis inbouwservice van de harde schijf en laa... Se mere
Ik heb inmiddels al een tijdje ervaring met de onlinewinkel mobile-harddisk in Haarlem. Ik ben tot nu toe zeker niet teleurgesteld in de adviezen die men mij geeft. En deze adviezen zijn vaak niet in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
TrueBase is er voor al je uitdagingen op het gebied van data-opslag, netwerkoplossingen of security. Als je al precies weet wat je wilt, maar ook als je deskundig advies nodig hebt. Omdat we geloven dat voor elk probleem een passende oplossing bestaat, kun je rekenen op maatwerk. Ook als we daar even de tijd voor moeten nemen, of iets extra’s uit de kast halen. Doen we graag.
Kontaktoplysninger
A. Hofmanweg 75 , 2031BH , Haarlem, Holland
- 088-9277206
- klantenservice@truebase.nl
- www.truebase.nl
Scherp geprijsd en heel goed service!
Blij dat ik bij Truebase ben uitgekomen. Ze hebben een erg scherp aanbod vergeleken met de concurrentie, maar wat me vooral verraste was de service. De klantenservice reageert vlot en heel netjes op vragen.
De verzending naar België was ook echt razendsnel, wat vaak nog wel eens tegenvalt bij andere webshops. Daarnaast verkopen ze gewoon de nieuwste technieken en apparatuur, dus je weet dat je goed zit qua kwaliteit. Dikke aanrader als je op zoek bent naar goede gear voor een eerlijke prijs!
Snelle levering, mooie prijs.
Mijn eerste bestellingen bij Truebase.
Op zoek naar harde schijven voor gebruik in een NAS kwam ik hier uit. Mooie prijzen en snel geleverd.
Betrouwbaar, snelle levering en voor een scherpe prijs.
Voorafgaand aan mijn aankoop heb ik telefonisch contact opgenomen omdat ik wat vragen had. Ik werd goed en vriendelijk geïnformeerd. Na het plaatsen van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de leveringstermijn. Uiteindelijk werd de switch snel geleverd en voor een scherpe prijs. Aanrader!!
Prima ervaringen met renewed harddisks van deze zaak
Voor mijn Synology NAS had ik weer een 16 TB harde schijf nodig om een beschadigde schijf van een SHR volume te vervangen. Afgelopen jaren diverse renewed of recertified Seagate Exos harddisks hier besteld. Aantrekkelijk t.o.v. nieuw en mijn ervaringen hiermee tot nu toe prima. Truebase geeft goede informatie. Bestel- en betaalproces snel en gemakkelijk. Had rond 15:00u besteld en pakket (stevig verpakt) werd volgende dag door postNL al geleverd (in België!). Geen ervaring tot nu toe met dienst na aankoop/garantie, maar gezien de uitstekende ervaringen verwacht ik dat die ook wel goed zal zijn. Kortom, zeer tevreden klant.
Snelle levering voor een goede prijs
Snelle en correcte service voor product…
Snelle en correcte service voor product aan concurrerende prijs. Top!
Er werd aktief meegedacht over een alternatief produkt in dezelfde prijsklasse…
Contact met Truebase was vriendelijk en prettig.
Er werd aktief meegedacht over een alternatief produkt omdat mijn gewenst artikel niet binnen een bepaalde tijd geleverd kon worden. Terugbetaling ging snel.
Goede service, inbouw harde schijven gratis.
Goed verpakt.
Levertijd wat lang.
Harde schijf voor beveiligingscamera…
Harde schijf voor beveiligingscamera gekocht. 8Gb in plaats van standaard meegeleverde exemplaar van 1Gb…zeer scherp (voordeligste) geprijsd en binnen 24 uur geleverd…
Hdd besteld voor camera setup
Hdd besteld voor camera setup
Prima prijs snel geleverd.
Duidelijke mailtjes over status bestelling .
Goed product,snelle levering
Goed product,snelle levering, ze laten ook weten hoe het staat met levering product
Betrouwbaar bedrijf met uitstekende service
Omdat een van de twee harddisks in mijn NAS het na 10 jaar begaf twee nieuwe besteld. Snel geleverd, goede prijs en uitstekende klantenservice. Een gratis laadkabeltje had ik per abuis niet in de winkelwagen aangeklikt maar werd probleemloos en gratis nagestuurd.
3TB Harddrive besteld
Ik heb een 3TB Harddrive besteld, maar deze was niet voorradig. Met een begeleidende e-mail is dit mij verwittigd.
Maar de Harddrive is toch nog snel geleverd.
Bedankt "Truebase" voor de toch nog snelle levering.
Nette communicatie / goede hardware
Hardeschijf bleek toch niet leverbaar, voorraad was op. Ze stuurde uit hunzelf al een e-mail dag erna dat het niet ging lukken en ik mocht kiezen wachten of annuleren. Netjes!
Na 2 weken hebben ze de schijf uitgeleverd, ondertussen waren prijzen heel erg gestegen, toch hebben ze hem uitgeleverd, ook netjes!
(voorheen bij Amazon gekocht, bleek het een repackage te zijn, een 2e hands dus, dus snel terug gestuurd naar Amazon)
Deskundigheid en klantvriendelijk
Heb vooraf het probleem voorgelegd. Na intern overleg kreeg ik een compleet advies en een mooie prijs. Dus probleem opgelost tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Prima koop en uitstekend sdvies.
Ben en blijf klant
Altijd fijn om bij TrueBase te bestellen. Want..het komt altijd op tijd en in goede staat aan (voor een prima prijs).
Duidelijk informatie op site
Duidelijk informatie op site. Nette levering, kleine vertraging werd goed gecommuniceerd per mail.
Snel in huis
Koop hier vaker (voorheen bij Mhd)
Altijd correct en op tijd.
Duidelijke site en snelle en correct…
Duidelijke site en snelle en correct afhandeling
Betreft 10tb schijven renewed. Keurig verpakt en in goede staat ontvangen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.