Afsat bobestyrer - penge over personer?
Til venlig orientering har Sigurd Trolle trukket tiden og os yderligere igennem et kæremål for ikke at blive afsat som bobestyrer. Nu har vi så både skifterettens OG Østre Landsrets ord:
"Landsretten finder, at bobestyreren herved har tilsidesat de pligter, der påhviler ham til at sikre, at bobehandlingen fremmes mest muligt.... tiltræder landsretten efter samlet vurdering, herunder af bobehandlingens samlede forløb, at der har været nødvendigt at afsætte bobestyreren, jf. dødsboskiftelovens §54 a, stk. 2".
Det er en giftig kultur i butikken, når likvidator i retten står og forsvarer deres langtrukne sagsbehandling.
"Penge over personer" er muligvis et princip ved Trolle, som de ikke lige fremhæver på hjemmesiden.
PAS PÅ ang. bolighandler - husk at tjekke sagens kontokort, Trolle Fredericia har i 3 tilfælde faktureret INDEN frigivelse af deponeringskonto uden at have fremlagt fakturaerne selvstændigt. Også i boet som slet ikke må faktureres løbende! Det er jo blot hændelige "fejl", selvom det tydeligt er deres fremgangsmåde!