Chefen blokerede to handicap-pladser…
Chefen blokerede to handicap-pladser med sin firmabil, og var fulstændig ligeglad.
Trige Auto & Diesel - autoværksted og bilforhandler - er medlem af AutoPartner. og ligger tæt på Aarhus.
Danmark
Kan ikke anbefales.
Skulle have lavet bilen grundet batteri og ESP symbol lyste i instrument brættet og så skulle den gøres klar, så den kunne gå igennem syn. Da jeg henter bilen lyser ESP lampen stadig og jeg må selv gøre opmærksom på dette, jeg kommer derfor hjem uden bil. Igen gør jeg opmærksom på, at den skal kunne gå igennem syn. Da jeg får bilen synet kan den så ikke godkendes, da der er problemer med bremse, lygte og stænkskærme.
Har aldrig oplevet noget så uprofessionelt!
Alletiders service, meget reel og gode priser, anbefaler rigtig gerne Trige Auto og Diesel til alle:-)
Trige Auto og Diesel er fænomenalt servicemindede. Som en lille privatkunde, oplever jeg hver gang at blive taget 100 % alvorlig. De ordner min bil hurtigere, end jeg nogensinde kunne forvente, kvaliteten er i top og prisen i bund.
Samtidigt rådgiver de kunden på et sprog, lægmand kan forstå. De er imødekommende og flinke, alle mand.
Jeg kan kun sige pæne ting om værkstedet.
Denne gang var det syning af 8 år gammel bil, som de klarede uden dikkedarer. Min anmeldelse dækker min generelle oplevelse af stedet gennem de sidste 3 år. 👍👍