Jeg har desværre ikke modtaget mit tæppe endnu som jeg bestilte den 20/4. Forsendelsen er oprettet den 23/4 og i dag den 6/5 er der stadig ingen opdatering på det.
Jeg bestilte mit tæppe d. 24.1. og blev efterfølgende nervøs, fordi selve kvittering på mail var meget simpel og mangelfuld og så ikke særlig troværdig ud. Tjekkede Trustpilot og blev endnu mere... Se mere
Hej. Tusind tak for de flotte tæpper, og for hurtig henvendelse når jeg havde nogle spørgsmål. Jeg kan kun anbefale Trencarpet. FLOTTE TÆPPER. HURTIG LEVERING. OG RIGTIG GOD SERVICE FRA SØDT PE... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Tæppet vi fik er meget mørkt og ikke i de farver som vi bestilte.
Det tæppe vi bestilte var i støvet blå og beige.
Det vi har fået er mørkeblåt og med meget orange felter.
Vi har skrevet til Trendtcarpet 2 gange. Men de svare ikke på vores henvendelser.

Hej.
Jeg kan kun anbefale Trencarpet.
FLOTTE TÆPPER.
HURTIG LEVERING.
OG RIGTIG GOD SERVICE FRA SØDT PERSONALE.
Marianne Junior Svensson
KØB IKKE NOGET HER
Jeg havde bestilt et tæppe, trods der står en del dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men jeg gav det en chance
Jeg pakker tæppet op og ser straks at det har en produktionsfejl.
Der løber en stribe igennem tæppet, hvor der er bart.
Jeg skriver med det samme til trendcarpet, og medsender billeder af fejlen.
Trendcarpet beder mig om at tage flere billeder, også billeder af tæppet i fuld størrelse.
Da jeg ikke har meget plads vælger jeg at rulle tæppet helt ud og sætter mine møbler ovenpå, og sender så flere billeder.
De svare "at da tæppet er taget i brug, er det et accepteret køb og fortrydelses retten gælder ikke"
Jeg havde jo sendt billeder INDEN det blev taget i brug i første omgang!
Da jeg påpeger dette, skriver de at der nu er mærker efter møbler.
Der er ingen mærker efter møbler!
Men en produktions FEJL
Bodefangeri!!
KØB ALDRIG NOGET HER!!!!!!!!!!!!

Besvarelse fra Trendcarpet.se
STOR ros til firmaet og ikke sidste gang jeg handler der. Tæppet kom efter 2 dage, desværre var der en fejl i tæppet, ut skrev derfor til support med vedhæftede billeder. Ud over fejlen i vævet på tæppet, er tæppet i høj kvalitet.
Firmaet tilbød 30% hvis ut ønskede at beholde tæppet. Ut ønskede dog at få returneret tæppet og sendt andet.
Der blev fundet en løsning på dette, som Ut er meget tilfreds med.
Servicen er i top og der bliver svaret hurtigt på mail af samme medarbejder.
Det firma kan jeg kun anbefale da jeg købte et tæppe til mit soveværelse Wilson blå 130 X190 tyrkisk 3 dage så var det hjemme hos mig og det var billigt og flot til den pris 619 kr God service Hurtig levering Tak
Havde fået et tæppe i julegave, som var købt i november, men jo først modtaget i gave 24/12. Da jeg pakker det helt ud 26/12 derhjemme opdager jeg at det er fyldt med grimme fejl i tekstilet. Jeg sender min reklamation med det samme, men får blot svar at de ikke vil tage det retur, da der er gået mere end 14 dage! Det er jo ikke bare fordi jeg har fortrudt, men fordi tæppet overhovedet ikke ser ud som det skal! Virkelig dårlig kvalitet og Virkelig dårlig service - køber ALDRIG noget fra dem igen!!

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Jeg modtog et ældre unikt marokkansk berbertæppe, som svarede til mit behov. Trendcarpet sendte mig en returlabel, da jeg spurgte spurgte hvad jeg skulle gøre. Jeg returnerede tæppet med PostNord d.10 8. og modtog en kvittering for forsendelsen. Jeg kunne se at de havde modtaget tæppet, da det kom tilbage på deres hjemmeside, hvorfra det var fjernet, da jeh bestilte det. Alligevel har jeg ikke modtaget de 1249 kr. jeg havde betalt for tæppet. Jeg har forsøgt at kontakte firmaet, men er ikke lykkedes med det.
Anne Grete

Besvarelse fra Trendcarpet.se
En helt fantastisk kundeservice. Kæmpe anbefaling her fra, og lækre tæpper, dejlige bløde!
Har fået fremsendt et forkert tæppe. Firmaet vil ikke jf dansk købelov (EU regler) tilbagebetale pengene for den forkerte vare.
Korrespondancen kører i ring og de trækker tiden i håb om at jeg giver op, ved at efterspørge den dokumentation jeg har tilsendt dem 10 gange i form af billeder og kvitteringer.
De sender end ikke en returlabel, så jeg kan sende tæppet tilbage for deres regning. Og anerkender ikke jævnfør dansk købelov, at de skal tilbagebetale mig pengene hvis jeg ønsker det, når de har sendt en forkert vare. De anerkender heller ikke at tilbagelevering - som jeg nok skal gøre når jeg får en returlabel - IKKE er en forudsætning for at jeg skal have mine penge tilbage. Den lovparagraf skal jo sikre at jeg ikke som forbruger er ansvarlig for at det forkerte tæppe ikke kommer tilbage til dem ved en fejl med posten. Derfor skal de betale pengene tilbage med det samme.
Yderligere kompliceres det hele af at man ikke kan svare på deres kundeservice-mails, men skal skrive (forfra) på kontaktfomularen på hjemmesiden... Forfra hver gang.
Nu må jeg gå til min bank, som kan trække pengene tilbage for mig.
Helt utroligt at dette forekommer i en dansk/skandinavisk webshop.
Jeg må advare kraftigt mod dette firma, hvis der opstår problemer med din ordre!
Gen-svar:
På en eller anden måde skal jeg nok få pengene tilbage, ja. I har taget penge fra mig for noget jeg ikke har bestilt. Så i burde følge loven og betale mig pengene tilbage med det samme, for en forkert leveret vare. I kunne lige så godt have sendt mig pose nødder...

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Tjekkede Trustpilot og blev endnu mere nervøs efter alle de dårlige anmeldelser.
Men jeg modtog i dag - altså en uge senere - et vældig flot tæppe, som levede fuldstændig op til mine forventninger. Alt godt herfra.

Jeg bestilte et
tæppetil mit barnebarn julegave den 15/12. Pengene, . blev onmgående trukket.
pakken blev sendt til et forkert sted. Jeg fik.
ikke besked om pakkeankomst. Den blev sendt retur.
efter en del henvendelser blev den igen afsendt. igen fik jeg ikke besked. før efter afhentningsfrist.
den blev igen sendt retur.
.mit barnebarn har ikke fået julegaven, jeg er dybt frustreret og irriteret over al den tid og ringe service.
nu håber jeg at få pengene retur.

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Handler der aldrig mere - elendig oplevelse:
Bestilte først tre tæpper, og hørte intet. Måtte selv kontakte dem og spørge, hvad der var sket med min ordre; Noget af det, jeg havde bestilt, havde de ikke på lager. Jeg var skuffet over, at de ikke kunne sende min ordre, og eftersende det sidste tæppe, og især over, at jeg selv skulle skrive og spørge, det var under al kritik. Det havde de desværre ikke noget at sige til.
Efter at jeg fik min to tæpper, som så var på lager, skulle det ene returneres.
Jeg sendte det af sted med deres returformular, og har dd. ikke modtaget noget retur.
Jeg har eftersøgt pakken hos Post Nord, som har afleveret den til Sverige, og her er det modtager, der skal eftersøge pakken. Dette vil de ikke, og de er holdt op med at svare. Så lige nu har jeg hverken vare eller penge - dét kalder jeg et brud på både købe- og aftalelov.

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Købte et tæppe ultimo november, endnu ikke modtaget tæppet. Pengene er trukket på kontoen, og hævet. Ydermere har de lagt beløbet ind til betaling igen 2 januar. Tager ikke telefonen, svarer ikke på mail
Resultat har hævet 1031,20 på min konto, ikke leveret varen,og forsøger igen at hæve penge. Har været nødsaget til at lukke min bankkonto, efter aftale med banken. Overvejer at politi anmelde dem for svindel
Ordrer 1624212
Har modtaget et tæppe med fejl i, som vi relativt hurtigt laver en reklamation over. Vi følger deres anvisninger om at rulle tæppet sammen på hvert led. Intet hjælper, det buler flere steder. Vi beder dem om at tage tæppet retur, og sende et nyt, da vi kan dokumentere de fejl som der er på tæppet. Derefter besvarer de ikke vores mails mere. Telefon nummer eksisterer ikke.
Kan ikke anbefale dette firma. De følger ikke købeloven.
Skrev d.6/12 omkring min oplevelse herinde og har et behov for at skrive endnu en gang da intet er sket. Jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur selvom de fået mit tæppe retur for længst. Det slet ikke okey!!! Elendig servise og samme svar man får igen og igen på mail. HOLD JER LANGT VÆK

Besvarelse fra Trendcarpet.se
Jeg har af flere omgange været i dialog med kundeservice, men de er meget svære at komme i kontakt med, og de bliver ved med at benægte, at de har modtaget to pudebetræk sammen med en puf i meget dårlig kvalitet. Jeg mangler stadig at få mine penge retur for to pudebetræk, som jeg med sikkerhed medsendte returpakken. Jeg tog endda et billede af returpakken som anbefalet af Trendcarpet, hvor firmaet påstår, at der ikke er pudebetræk med i. Jeg føler mig særdeles dårligt behandlet. Dette firma vil jeg på ingen måde anbefale til andre. Jeg venter stadig på at få mine penge refunderet!

Gennemført elendig forretning!!!
1. Jeg modtager tæppet senere end lovet
2. Tæppet er FULDSTÆNDIGT skævt - det er håndlavet, jep jeg er med - det er også forventet men det er 118cm i den ene ende og 140-142cm i den anden ende; altså trekantet.
3. Jeg afventer GLS der ifølge kundeservice skal afhente tæppet tirsdag - sidst på dagen kontakter jeg GLS mhp om jeg kan få indsnævret klokkeslættet og får oplyst at de ingen ordrer har modtaget fra trendcarpet.
4. Jeg kontakter pænt frustreret trendcarpet som beklager at de ikke har fået oplyst at det alligevel ikke kunne lade sig gøre, men booker med det samme en afhentning til tirsdag d 23/8.
5. Jeg mindes GLS sagde at jeg altid ville modtage en sms fra dem hvis de er bestilt, så kontakter idag pr mail igen trendcarpet og får at vide at GLS desværre ikke kan afhente idag men de kan booke til fredag d 27/8.
Under hele forløbet har det været så godt som umuligt at få respons - jeg har måtte ringe, oprette nye tråde i kunde service etc.
Forventer absolut ikke at tæppet bliver hentet fredag heller og i det hele taget at farcen fortsætter uendeligt.
Kan ABSOLUT ikke anbefales!!!!!!!!

Et smukt tæppe fra TrendCarpet - God kunderservice og hurtig levering