Helt igennem en fantastisk tur - ALT spillede max:-)!!!! Store roser til Steffen Brandt for altid at være der hvor han skulle være, god energi og fuld kontrol! TAK!!!
Hjemme igen en fantastisk god tur. Tak . Super arrangeret og Emirates Stadium er imponerende. Arsenal tog en fortjent sejr over West Ham ,selvfølgelig et plus oveni Konge sidepladser og Club Lev... Se mere
Et feedback fra vores tur til kampen Liverpool-Southampton med TravelSence.Alt spillede Max. Super duper arrangement. Vi ændrede værelser og antal 2 gange. Jonathan hjalp med bookningerne. Leonar... Se mere
Virkelig fed grupperejse med PL SHOWET Det er bare styr på tingene, når man rejser med travelsense og Steffen som rejseleder. Du var i tryge hænder og var aldrig i tvivl om, hvad er skulle ske på t... Se mere
Travel Sense er et rejsebureau med specielt fokus på sportsrejser, firmarejser, grupperejser og skræddersyede eksklusive rejser. Vi løser de tungeste opgaver og leverer rejseoplevelser for livet.
Amager Strandvej 390, 2770, Kastrup, Danmark
- info@travelsense.dk
- www.travelsense.dk
God oplevelse af Travel Sense
Det har været en fornøjelse at have med Jonathan at gøre. Flot opfølgning, hurtige svar, levering af materiale til tiden. Og alt fungerede uden problemer. Det kan ikke gøres bedre.
Fantastisk
Fantastisk ! Købte fodboldbilletter. Fik super pladser inkl. clublevel med mad og drikke. Alt som smurt.
Super oplevelse i Liverpool
Havde en fantastisk tur til Liverpool. Super oplevelse at være på Anfield og se Liverpool- Brentford.
Havde købt pakken som en gave til min mand - og jeg kan kun anbefale Travel Sense og Jonathan, som ydede en fantastisk service og svarede hurtigt på alle spørgsmål - både ifm. bestilling af rejsen - og bagefter *****
5 stjerner fantastisk oplevelse i Liverpool
Var på gruppetur til Liverpool med Steffen som rejseleder og vi havde den fedeste oplevelse. God information og super legende show på Hotel Anfield.
Kan varmt anbefale Travel Sense hvis man skal få den fulde oplevelse på en kampdag i Liverpool.
En fantastisk oplevelse sammen min søn…
En fantastisk oplevelse sammen min søn Noah 10år Champions League 1/8-finalen mellem Liverpool og Real Madrid på Anfield. ! Tak til Steffen Brandt fra travel sense og Clark fra redmen family for en fantastisk oplevelse.
Forrygende tur til Liverpool
Forrygende tur! Fuldstændigt fremragende tur til Liverpool og en stor europæisk aften på Anfield (på trods af resultatet)
Super godt planlagt og eksekveret af rejseleder Steffen, som bidrog med godt humør og stor viden om alt vedrørende fodbold, byen og alt andet
Kan varmt anbefale Travelsense!
Super oplevelse med Travel Sense
Det kan klart anbefales at lave fodboldrejser med Travel Sense.
Godt program, indhold og gode guider undervejs men bedst og vigtigst af alt så fungerer tingene når man er afsted enten på egen hånd eller som her med en gruppe.
Bus og transport til tiden efter programmet, de enkelte programpunkter kører efter en snor undervejs, gode pladser på stadion
Det var en fornøjelse at være med :-)
Vi havde inden afrejse pludselig udfordringer med vores flybilletter
Her reagerer Travel Sense med det samme uden diskussion eller andet.
Det bliver fixet
Super oplevelse og næste er på vej om 5 uger
Fantastisk tur
Fantastisk tur, godt organiseret og fede oplevelser!!
Fantastisk service
Fantastisk service, gode mennesker og fede oplevelser 🙌
Kæmpe oplevelse, kan kun anbefales
Som Liverpool fan kunne man ikke bede om andet, virkelig en fed tur. Gåture i Liverpool, intimt arrangement med interview og billeder med legender fra Liverpool. Udover det der var arrangeret, så får man en super guide Steffen, som virkelig kender sit Liverpool og har kontakterne til alle de fede ting
Kæmpe oplevelse, kan kun anbefales
Manchester United
En tur til Old Trafford for at se Premier League kamp, blev gjort til en super oplevelse af Jonathan. Bedste pladser på Stretford End og et rigtig godt hotel. Super!
Fantastisk NBA-tur!
Jeg har lige været på den mest fantastiske miniferie til Los Angeles, hvor Steffen Brandt fra Travel Sense havde sammensat en perfekt tur. Der var blandt andet lagt 4 NBA kampe, en tur til Venice Beach med street basket og et par gode oplæg af Bilde og Wang(kommentarerne fra tv2) ind i programmet. Det hele var super planlagt, sådan at man egentlig bare skulle huske sig selv:) der var ikke for meget guide over det og man havde en masse fritid selv - kan klart anbefale at rejse med Travel Sense!
NBA tur til LA
Har lige været på NBA tur til LA med travel sens. Helt igennem en god oplevelse, alt var planlagt godt og Steffen har helt igennem det hele udført en rigtig god service både før og undervejs rejsen. Helt klar noget jeg vil anbefale og bruge dem igen
Fodboldrejse til Camp Nou og Barcelona
Min mand og jeg ville give vores to drenge en tur til Camp Nou og fik købt fodboldrejsen via Travel Sense til Barcelona-Bilbao. Jonathan hjalp med de perfekte billetter og den perfekte pakke til vores familie. Det blev til en helt fantastisk tur og en uforglemmelig oplevelse for hele familien - kæmpe ros til Jonathan for den fantastiske erfaring og service. Turen var alle pengene værd og det kan varmt anbefales at bestille via Jonathan og Travel Sense🙏
Fantastisk fodboldrejse til London
Jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk fodboldrejse til North Londond derby. Det er 3. Gang jeg rejser med travelsense og 3. Gang de leverer til top karakter.
Vi havde 2 gode overnatninger på fine værelser på Royal National Hotel centralt i London inkl. Morgenmad. Fantastiske siddepladser på Emirates Stadium i Club Level - Vi ku ik ha ønsket os bedre.
Super kommunikation via E-mail med Jonathan, altid flink til at svare på spørgsmål og alle behov blev opfyld.
Havde givet 6 stjerner, hvis man kunne det.
Fodboldtur til Liverpool
Er lige kommet hjem fra fantastisk tur til Liverpool. Stor hjælpsomhed med ekstra overnatninger.
Havde brug for hjælp en enkelt gang og hjælpen var der med det samme. Det giver trykhed.
Overnatninger og fodboldkampen var perfekt. Vil helt sikkert anbefale Travel Sense.
Vh Leon
Fik en super god service af Jonathan til vores fodboldtur til London.
ALT fungerede hele vejen rundt.
Travelsense kan kun anbefales:)
Dejligste fodboldtur til London
Vi tog kontakt til Travel Sense og fik kontakt til Jonathan som gav os den skønneste tur. Vi fik et hotel midt i London med det et stort og rent værelse og god morgenmad til en fornuftig pris. Desuden fik vi kampbilletter til Crystal Palace mod Liverpool - og det var en fantastisk oplevelse. Travel Sense og Crystal Palace opgraderede vores billetter og vi kunne ikke have fået bedre pladser end dem vi fik - de var alletiders! Super fed tur til fair priser og der var hjælp hele vejen - bestemt ikke sidste gang vi rejser med Travel Sense.
Fremragende fodboldtur.
Vi har haft den bedste tur til Milano til kampen mellem Milan - Liverpool. Alt er gået super nemt gennem Travelsense. Virkelig en god kundeservice, der har gjort det meget nemt at bestille vores rejse.
Næste gang vi skal afsted, så bliver det helt sikkert også med travelsense.
Stor anbefaling herfra.
Kæmpe ros til Jonathan
Vi var 3 afsted til Manchester og havde en fremragende tur. Fin kommunikation inden, og fine pladser samt hotel. Stor ros til Jonathan 👌