Helt igennem en fantastisk tur - ALT spillede max:-)!!!! Store roser til Steffen Brandt for altid at være der hvor han skulle være, god energi og fuld kontrol! TAK!!!
Hjemme igen en fantastisk god tur. Tak . Super arrangeret og Emirates Stadium er imponerende. Arsenal tog en fortjent sejr over West Ham ,selvfølgelig et plus oveni Konge sidepladser og Club Lev... Se mere
Et feedback fra vores tur til kampen Liverpool-Southampton med TravelSence.Alt spillede Max. Super duper arrangement. Vi ændrede værelser og antal 2 gange. Jonathan hjalp med bookningerne. Leonar... Se mere
Virkelig fed grupperejse med PL SHOWET Det er bare styr på tingene, når man rejser med travelsense og Steffen som rejseleder. Du var i tryge hænder og var aldrig i tvivl om, hvad er skulle ske på t... Se mere
Travel Sense er et rejsebureau med specielt fokus på sportsrejser, firmarejser, grupperejser og skræddersyede eksklusive rejser. Vi løser de tungeste opgaver og leverer rejseoplevelser for livet.
Amager Strandvej 390, 2770, Kastrup, Danmark
- info@travelsense.dk
- www.travelsense.dk
Super tur til Liverpool
Meget vel tilrettelagt fodboldtur til Liverpool krydret med mange sjove og interessante indslag.
Hvis du vil se fodbold med Verdens bedste klub, kan jeg varmt anbefale at planlægge turen med Travel Sense
TravelSence & Redmen Family
Første gruppetur med TravelSence & Redmen Family, nok ikke sidste - der var styr på det fra start til slut & et lækkert hotel, fede oplevelser undervejs & skønne mennesker, tak til Steffen, Andreas, Clark & Daniel, i gør det godt!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. De holder hvad de lover, og mere til. Kan kun anbefale travelsense! Fantastisk oplevelse, og lækker service 😀🙌🏻⚽️
Fodboldrejse til Madrid
Vi brugte Travel Sense til at lave en pakkerejse til Madrid, hvor vi skulle se Real Madrid mod Celta Vigo. Suveræn oplevelse fra start til slut. Information leveret som lovet og support før og under turen. Vi havde nogle skønne dage i Madrid på et fint hotel midt i byen. Skal bruge Travel Sense igen til næste fodboldtur. :-)
Nba tur med tv2
Det var en fantastisk oplevelse at rejse med Travel Sense. Alt var vel planlagt og man var godt informeret fra start til slut. Kæmpe tak til jeres mand Steffen han gjorder et sublimt arbejde hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling her fra :)
Virkelig søde og venlig rejseledere med…
Virkelig søde og venlig rejseledere med masser af erfaring
Fantastisk tur til London og Emirates
Fantastisk tur til London og Emirates. Meget fine pladser, og adgangen til restaurant og bar fungerer uden problemer. Super god information fra Jonathan og Travel Sense, så det hele forløb problemfrit.
Absolut anbefalelsesværdigt, og oplevelsen på Emirates er en klasse for sig selv.
Alt var planlagt til punkt og prikke.
Tak for en dejlig og veltilrettelagt fodboldtur til Liverpool.
Alt var planlagt til punkt og prikke.
En fantastisk oplevelse !
Mange hilsener fra
Andreas og Per
Fantastisk tur til Liverpool
Vi har lige været 7 gutter i Liverpool, og havde en fantastisk tur. Travelsense og Jonathan gjorde det nemt, med hotel og kampbilletter. God service, godt og højt informationsniveau og gode pladser på Anfield - hvad mere skal man bruge?
Kan kun anbefales!
Fantastiske grupperejser.
Har nu været på 2 grupperejser med Travelsense, og det kan jeg kun anbefale alle at gøre. Steffen skal have kæmpe ros for hele programmet på begge ture. Man føler hele tiden, at man er i sikre hænder, og vigtigst af alt, så føles det som om at man er på tur med en rigtig god kammerat. Gør jer selv den tjeneste og kom afsted med Travelsense. ⚽️
Meget fint arbejde både med hjertet og…
Meget fint arbejde både med hjertet og hjernen fra Steffen. Selvfølgelig en let opgave med et rejsehold med den rette passion LFC.👍👍👍. Indholdet var super med det faktuelle program - tak til Agger for en skøn søndag formiddag og selvfølgelig “slænget” omkring Steffen.
Fantastisk tur til Liverpool
En fantastisk grupperejse til Liverpool…
En fantastisk grupperejse til Liverpool en oplevelse som man aldrig vil glemme. Tak til Steffen Brandt for at planlægge og guide en genial tur
Forrygende gruppetur til Liverpool
Tak til travelsense, for en fantastisk arrangeret tur til Liverpool. Steffen som rejseleder, sikrede at man fra øjeblikket man mødte op i lufthavnen følte sig taget i hånden, og ikke skulle bekymre sig om noget.
Kanon gode til logistik og…
Kanon gode til logistik og kommunikation, de var på toppen hele vejen igennem, havde styr på alt og alle, service med smil og humor, BRAVO!
Alt spillede
Bestilte tur for 2 til CL-kamp ml. Real Madrid og Napoli med billetter til kampen og hotel nær Bernabeu. Problemfrit bestillingsforløb. God rådgivning undervejs. Hurtige svar på praktiske spørgsmål. Specifikt ift. Bernabeu, så var vores opgradering fra standard "kategori 4"-billetter til "kategori 1"-billetter dog til dels spild af penge. Alle pladser på Bernabeu (også de billigste) er OK og med fint udsyn til banen. Men bortset fra det, så spillede alt. Vil uden tøven booke via TravelSense igen, når der er sparet sammen til den næste fodboldtur.
Højt engagement
Højt engagement
Normalt får jeg egentlig mine fodboldbilletter gennem lokale i Liverpool eller venner og medfans herhjemme, men denne gang skulle vi lidt flere afsted.
Desværre var udvidelsen af stadion ikke færdig og på udvidelsen havde vi vores billetter. Dybt suk fra os alle og vi gik straks med tanker om hvornår vi så skulle afsted.
Travelsense gav os muligheden for pengene retur, ombytning til anden kamp eller vi kunne håbe på at klubben fandt billetter til os. To dage før kamp og dagen før afgang var billetterne atter på plads efter hårdt arbejde fra både klubben men også fra TravelSense. De formåede endda at få 12 erstatningsbilletter der sad ved siden af hinanden.
Super service og højt engagement på at give en god fodboldoplevelse.
Vores kontaktperson Steffen kunne man mærke virkelig brænder for at sende folk godt afsted, så hele oplevelsen er i top.
grupperejse
Genial god grupperejse med en fremragende guide. Der var styr på sagerne som gjorde man kunne slappe af og nyde turen.
Verdensklasse kamp på Emirates
Det var den bedste fodboldtur vi i familien har været på. Alt klappede perfekt og overgik vores forventninger. Stadionrundtur, Club Level hospitality (måltider langt langt over vores forventning), gode siddepladser og en fantastisk kamp. Jonathan og teamet fra Travelsense havde kort sagt styr på det! Tak
Kan klart anbefale
Var nede og se Arsenal-psv og alt gik perfekt. Vi fik lounge billetter, så det betød gode sidde pladser ved siden af hinanden, gratis mad og drikkevare inden kamp, efterfulgt af en 4-0 sejr. Ikke dårligt. Kan klart anbefale👍