Jeg havde booket billetter til X pris, fik bekræftelse, og bookede derfor hotel.. næsten morgen var bookingen så afvist, og da jeg ville rebooke havde de (selvfølgelig) hævet prisen med 12,5 %.. det... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Travellink is one of the world’s leading online travel agencies; a true disruptor in the online travel booking sector.
The business puts cutting-edge technology solutions to work on behalf of travellers worldwide. It offers the widest choice of flights from over 700 airlines as well as the greatest variety of hotels, and car rentals.
Founder of Travellink Prime, the very first subscription programme ever created in travel, Travellink is revolutionising the way people search for, book and enjoy travel.
Travellink is part of the eDreams ODIGEO Group, one of the world’s largest online travel companies serving 20 million customers globally.
Resolve issues quickly, and receive top-notch support effortlessly!
| Customer Service |
Find out our exclusive savings on flights, hotels and cars. Over 7 million people travel with Prime.
| Travellink Prime |
Search, find, and book cheap flights with ease—your journey starts here!
| Travellink Flights |
Find now better deals looking for flights + hotels.
| Travellink Flight + Hotel |
Find the best hotels for your next vacation:
Best price guaranteed or we refund 2x the difference.
| Travellink Hotels |
The smartest way to unblock more destinations in one go!
| Multi-city Flights |
Do you need a car at your destination? We’ve got you covered!
| Travellink Cars |
Meet the whole company and all our brands.
| Our brands |
We’ll pay you 2x the difference
Calle de Manzanares 4, 28005 , Madrid, Spanien

Min bestilling på en rundrejse på flere fly blev ikke godkendt, selvom jeg havde betalt.
Travellink sagde, at jeg kunne afbestille hele bestillingen, og jeg ville få alle mine penge tilbage.
Det er nu 1,5 måned siden, og jeg har stadig ikke fået alle mine penge tilbage. Jeg har ringet til dem 3 gange, men hver gang jeg ringer, siger de, at jeg får dem inden for 3 dage…
Bestil et andet sted.

Rædselsfuldt og uigennemsigtigt,
Det er ét langt forsøg på mersalg, konstant. Både i købsprocessen og efterfølgende e-mail s, samt i deres app. Derudover er det decideret umuligt at få en kvittering når man har købt den. Der sendes ikke nogen per automatisk. Ikke engang som proof of purchase.
I stedet:
Tvinges indirekte til at hente deres app.
Herefter skal man finde, hvor den kan hentes… tror man. Det tager dem så 10 dage at tilsende dig. TI DAGE!
Henvender mig til deres chat - som ikke besiddes af mennesker men af en robot fra gamle dage (ikke en LLM-bot) … som intet forstår men blot sender dig en en endeløs ring. Tror Kafka ville blive stødt på manchetterne.
Spild af tid. Helt garanteret, at jeg aldrig bruger dem igen. Nogensinde.
Det er det mest vanvittige tidsspilde og skjulte ekstra gebyrer.
Så - ja - ingen anbefaling herfra. :)

Besvarelse fra Travellink
Jeg bestilte to flybilletter fra Aalborg til København via Travellink, hvor jeg blev præsenteret for tre prisniveauer: ca. 5xx kr., 7xx kr. og 1.1xx kr. Den dyreste løsning blev solgt som “ændring eller annullering uden grund”. Jeg antog – helt naturligt – at det betød uden ekstra gebyrer. Det viste sig dog at være langt fra sandt.
Da jeg senere blev nødt til at annullere billetterne, ville jeg – utroligt nok – kun få 234 kr. retur i alt. I stedet overvejede jeg at ændre afrejsen, men det ville koste 2.200 kr.! Jeg gjorde opmærksom på, at jeg jo kunne købe helt nye billetter direkte ved flyselskabet til ca. 5xx kr. stykket – hvortil medarbejderen blot svarede, at “sådan er reglerne”.
Som om det ikke var nok, viste det sig også, at jeg automatisk var blevet tilmeldt et “Prime”-medlemskab, uden på noget tidspunkt at blive gjort opmærksom på det. Jeg opdagede det kun, fordi det stod med mikroskopisk skrift nederst i én af de 13(!) mails jeg modtog. Her stod, at abonnementet ville blive fornyet til 899 kr. om året den 24. december, hvis ikke jeg aktivt afmeldte det.
Kort sagt: Selv inklusive alle deres ekstra “tillæg” og “fordele”, er en booking gennem Travellink intet værd. Det er vildledende, uigennemsigtigt og direkte dyrt.
Mit råd: Hold jer langt, langt væk fra Travellink – og læs ALT med småt, hvis I alligevel ender der.

Besvarelse fra Travellink
Overvej seriøst om det kan betale sig og om det er besværet værd…
Føler mig snydt fordi de skriver der ikke er gerbyr med betaling af VISA - kun på Mastercard Debit
Alligevel er jeg blevet trukket 488,95 efter aller aller sidste punkt i bestillingsprocessen.
Travellinks kundeservice består af en chatrobot der ikke er sat op til at egentlig service kun at holde utilfredse kunder på afstand …

Besvarelse fra Travellink
Don’t ever use this agency!!!
They sell you tickets they don’t have.

Besvarelse fra Travellink
Vi købte billetter til Polen fra travellink igennem Momondo.
Virkelig dårlig kundeservice:
1. De taler dårligt nok engelsk (uforståelig indisk accent)
2. Man kan ikke købe ekstra bagage efterfølgende.
3. Vi kontaktede flyselskaberne frem og tilbage da travellink sagde at vi skulle købe igennem flyselskabet, dog var det ikke muligt

Besvarelse fra Travellink
Sidste gang jeg benytter Travellink.
AI styret og robotsvar. Spørgsmål til et callcenter er ikke en option.
Jeg var igennem hele processen med en booking og betalte. Efter login på mitID returnerede siden blot tilbage til start UDEN NOGEN SOM HELST BESKED OM BOOKINGEN VAR GÅET IGENNEM OG BETALINGEN GENNEMFØRT.
Travellink yder ikke garanti for at en evt. dobbeltbooking blir tilbagebetalt (svaret fundet i deres robotsystem), så jeg skal ikke snydes til endnu et forsøg. Jeg er helt færdig med Trallink.
Pas på "derude".

Besvarelse fra Travellink
Forfærdeligt. De lader en betale ekstra, fordi de er tredje-partsvirksomhed som ikke samarbejder med fx ryanair. Og derfor skal man betale gebyr i lufthavnen for at tjekke ind. Begge veje!!
Servicen er virkelig dårlig og der er ingen hjælp at hente der heller.
Så selvom deres priser er billige, så kommer i nok til at betale mere for det alligevel

Besvarelse fra Travellink
Helt igennem inkompetent firma, der gang på gang holder en hen.
Havde booket rejse gennem dem, men de havde glemt at meddele flyselskabet at der var betalt for baggage, og vi måtte derfor betale en ekstra gang for baggage.
De lovede at refundere udlægget, men efter 10 telefonsamtaler er det fulde beløb endnu ikke refunderet. Bliver lovet det sker indenfor 24 timer gang på gang.
Det nærmer sig svindel…..

Besvarelse fra Travellink
Trawellink bruger AI til at styre deres app, f.eks. ved indcheckning. Men da der var en fejl i vores bekræftede og godkendte bookning var vi hjælpeløse. AI kan ikke rette fejl. Vi var klar til at aflyse ferien og alle reservationer. Først et døgn før - da indcheckningen var åben - fik vi tjekket ind via telefon linien - uden bekræftelse. Vi tør ikke bruge Travellink igen.

Besvarelse fra Travellink
Vi havde to billetter på jeres app til omk kl.15 og så går den en time før og der står en time før på boardingpasset. Vi har altid brugt app og det virkede normalt.
Så vi er sure og i er ligeglade. Vi står og har en operation dernede i morgen og skulle have været der til morgen. Nu får vi ikke penge og i er ligeglad med folk med dårlige hjerter. Siger, at man kan klage og høre om det om 14 dage.. Svindel firma, at i ikke giver en fly tur på et andet fly.

Besvarelse fra Travellink
Jeres hjemmeside kommer gevaldigt til at minde om et scam når det hele pludseligt bliver 5oo kr dyrere, bare fordi jeg ikke har et mastercard debit - det er ikke gratis når jeg ikke tidligere har valgt mit betalingsmiddel - men at det hele bliver dyrere i det øjeblik jeg gør! Skam jer!

Besvarelse fra Travellink
Uacceptabel service og total mangel på ansvar.
Ualmindelig dårlig oplevelse med Travellink. Vi havde booket en rejse fra Cambodja til Sri Lanka, som blev annulleret mindre end 24 timer før afrejse, og vi blev kun informeret via flyselskabet – ingen besked fra Travellink.
Da vi forsøgte at få hjælp og en løsning, blev vi mødt af flabede og usamarbejdsvillige agenter, som overhovedet ikke anerkendte deres formidlingspligt. De nægtede endda at kontakte flyselskabet for os og lod os stå med ansvaret for at finde en alternativ flyvning selv.
Vi oplevede total manglende kommunikation, manglende ansvar og en fuldstændig uprofessionel behandling. Kan absolut ikke anbefales – Travellink lever ikke op til deres rolle som rejseformidler og svigter kunderne fuldstændigt i kritiske situationer

Besvarelse fra Travellink
Udrejsen var helt i orden,fløj med Dolimiti og Lufthansa, fin service. Hjemrejsen med Norwegian var knap så heldig,vi kunne ikke få det samme bagage med hjem som udrejse. Når vi prøvede at bestille ved Travellink skrev de at det var ved Norwegian, og ved Norwegian skrev de at det var ved Travellink, så det opgav vi. Det kostede så 90 Euro ved flyet, for 2 tasker, det kunne de da finde ud af. Dårligt samarbejde mellem Travellink og Norwegian

Besvarelse fra Travellink
LAD være med at købe billet gennem travelling!
Du ender med stress, frustration og 400 kr i ekstra betaling for den ene vej, ved endnu ikke hvad det kommer til at koste den anden vej.
Mit råd til alle er, at købe billetten direkte gennem flyselskabet og undgå denne frustrerende og fordyrende mellemmand

Besvarelse fra Travellink
Købte 3 billetter med flytafgang kl 1000. Vi får besked fra Travellink om, at fly er forsinket til 18.00
Vi tager i lufthavnen, så vi er der i god tid klokken 15.00
I lufthavnen får vi at vide, at flyveren fløj oprindelig tid klokken 10.00.
I vores Travellink står der stadig, at flyet først afgår om 3 timer
Vi forsøger at kontakte Travellink, men deres support er elendig og svarer ikke.
Vi måtte derfor købe 3 nye billetter til overpris, hvilket betyder, at vi nu har givet 3 gange mere for en rejse end den burde koste.
Det er slet ikke ok. Travellink er et elendigt selskab og skylder os penge!!!

Besvarelse fra Travellink
Har booket en rejse med 2 mellemlandinger.
Første fly er blevet aflyst - har kontaktet dem 4 gange på en måned, får at vide at de godt kan se der mangler en tur fra Cph til London og de er ved at finde en alternativ forbindelse, der vil gå op til 72 timer. Men intet sker.

købte flybilletter igennem Travellink til Venedig ,
ingen problem derned med SAS , men da vi skulle hjem med Raynair opstod problemet , skulle checke in , men kode / mail oplysninger fra travellink kendte Ryanair ikke , kunne kun komme i kontakt med en Robot hos travellink der ikke kunne hjælp. vi måtte til sidste betale 3x55 Euro for at komme hjem. aldrig Travellink mere.

Besvarelse fra Travellink
Købte en rejse i december 2024 med afrejse 24 oktober 2025 og tilkøbt afbestillingsforsikring, men afbestilte rejsen den 23 september og blev lovet at ville få penge tilbage inden for 10 dage. Skulle have rejst den 24 oktober og får mails fra flyselskabet om vortes flytider og bagageindtjekning, så tyder ikke på de holder deres aftaler !!!!!