TransIP Anmeldelser

2.011
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima prijzen voor domeinnamen en mail/webhosting. Maar het is vooral de support die er voor mij echt uit springt. Reageren supersnel, vriendelijk en helpen je echt verder. Mijn site was gecrasht voll... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had een zakelijk domein geregistreerd inclusief uiteraard een e-mailadres. Nu heb ik mijn zakelijke account na zo'n 10 jaar opgezegd ivm opheffing bedrijf. Dit heb ik online gedaan. Helaas verdween... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik krijg pas een dag na de contractverlenging een notificatie dat het contract voor een domeinregistratie weer met een jaar is verlengd. Dit is geen klantviendelijke praktijk. kost me weer 2 tie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Transip is iets duurder dan veel andere, maar de kwaliteit van hun producten, servers en vooral support is erg goed. Voor mij zeker de iets hogere kostte waard. Meerdere vps'en (gehad) bij transip... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Webhostingvirksomhed
  2. også i
  3. Cloud-lagringstjeneste
  4. DNS-udbyder

Skrevet af virksomheden

Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.011)

214 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Waardeloze club

Waardeloze club. Veel schade door opgelopen. We hebben een wijziging van ons mailadres doorgegeven in augustus. In november blijkt dat onze site is verwijderd met duizenden euros schade als gevolg. Omdat ze de mailwijziging hadden gemist. Niets meer aan te doen. Neem contact op met het incasso bureau.

28. november 2025

Hoi,

Dat is een vervelende situatie kan ik me voorstellen! Ik ben in de communicatie gedoken en mijn collega heeft op je verzoek tot het wijzigen van je e-mailadres gereageerd dat je dit zelf dient te doen in je controlepaneel.

Dit is ook conform onze richtlijnen. Je hebt als klant de volledige controle over je eigen gegevens en dient die zelf up-to-date te houden en eventuele wijzigingen door te voeren. Mijn collega heeft je hiervoor ook de stappen gegeven.

In het vervolg is het verstandig om bij dergelijke verzoeken altijd te wachten op een eventuele bevestiging of instructie. Zo voorkom je nare situaties zoals deze.

Zou je een bericht kunnen sturen vanuit je controlepaneel? Of een mail naar support@transip.nl ter attentie van Beau? Dan kijk ik graag met je mee wat we hier eventueel aan kunnen doen om de situatie op te lossen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prijs gaat zonder geldige reden omhoog

Prijs gaat zonder geldige reden omhoog. gemiddeld 15,- per maand voor webhosting en zelfs een factuur van 18,- gehad. Begonnen met 10,- per maand (ook prijzig in vergelijking) In de algemene voorwaarden staat ook dat ze de prijzen mogen verhogen of verlagen, en dat heb ik ervaren.

25. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle afhandeling en persoonlijke service

Wederom een snelle afhandeling van mijn probleem (website niet toegankelijk) en het is een fjin systeem om in de online omgeving een vraag te kunnen stellen of zelfs telefonisch contact op te nemen. Beter dan al die chatbots.

Do NOT use Transip.

Do NOT use Transip.

I've been there for years, they started out really cool and had decent pricing. Kept raising prices year over year, and with the latest price increase my monthly bills are just absolutely outrageous.

I am going to cheaper domain and hosting(never even used them for that, they were already WAY expensive for what they offer) providers. Domain names are so expensive, it's stupid.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Zeer agressief in sturen van incasso, terwijl ze zelf fouten maken en afspraken niet nakomen. Noooooit aan beginnen!!

Hoi heer Hoiting,

Dat klinkt als een slechte ervaring met ons, een waar wij uiteraard niet voor staan. Ik kan me ook niet direct vinden in de feedback en ik zoek dan ook graag voor je uit wat er mis is gegaan in deze.

Een stukje uitleg over ons proces wanneer een factuur niet betaald wordt: we sturen gedurende meerdere maanden meerdere mails en SMS met herinneringen dat een factuur niet betaald is. Als betaling dan uitblijft dan gaan we inderdaad over tot het rekenen van incassokosten.

Om eerlijk te zijn vind ik incassokosten na meerdere maanden van niet betalen niet agressief. Je geeft wel aan dat wij bepaalde fouten hebben gemaakt en afspraken niet zijn nagekomen, dat kijk ik graag voor je na!

Zou je een bericht kunnen sturen vanuit je controlepaneel? Dan heb ik gelijk alle benodigde informatie bij de hand. Als je jouw bericht richt aan Beau dan komt deze bij mij uit.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bieden domeinnamen aan die niet beschikbaar zijn.

Domeinnaam gekozen die als beschikbaar stond op de site van transip. Webhosting pakket erbij en afgerekend. Blijkt die domeinnaam helemaal niet beschikbaar te zijn maar dat hoor je pas nadat je al hebt betaald uiteraard. Graag het hele pakket annuleren, geen probleem. Nu een week later nog steeds geen cent terug gekregen. De communicatie is prima, men reageert snel op berichten, maar het feit dat ze domeinnamen aanbieden die niet beschikbaar zijn, en dat een terugbetaling zo lang moet duren is gewoon volledig waardeloos.

19. november 2025

Hoi Samuël,

Het is uiteraard niet de bedoeling dat als een domein niet beschikbaar is, onze website dat wel aangeeft! Mogelijk dat je over het hoofd hebt gezien dat er "verhuizen" stond bij het domein. Maar het zou natuurlijk ook altijd zo kunnen zijn dat er iets fout ging. Zou je een bericht kunnen sturen vanuit het controlepaneel? Dan kan ik kijken om welk domein het ging en waarom jij niet zag dat deze niet beschikbaar is.

Wat betreft de terugbetaling; het is afhankelijk van de betaalmethode hoe terugbetalen werkt. Alle methoden hebben zo hun eigen processen. Ook hierover geef ik je graag meer uitleg wanneer je je geld terug kan verwachten.

Als je je bericht ter attentie van Beau richt, komt deze bij mij uit en ga ik er voor je achteraan. Ik hoop iets van je te horen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet geschikt voor een advocatenkantoor

Ons advocatenkantoor heeft helaas slechte ervaringen met TransIP, in het bijzonder Stack. Zonder aanwijsbare reden verdwenen er bestanden uit onze opslag. Dit is desastreus voor een advocatenkantoor met een bewaar- en zorgvuldigheidsplicht.

Wij hebben meerdere malen melding gemaakt. Helaas ontvingen wij een hele slechte service. Kort gezegd kwam het erop neer dat het probleem aan onze waarneming lag en niet aan Stack, terwijl er aantoonbaar documenten uit de opslag verdwenen.

Ons kantoor is overgestapt naar een betrouwbare clouddienst.

Hoi,

Dat is geen goede ervaring kan ik me heel goed indenken! En we nemen het "verdwijnen" van bestanden altijd zeer serieus.

Uit ervaring weten we dat het kan lijken dat bestanden verdwijnen doordat bijvoorbeeld meerdere mensen tegelijk de synchronisatieclient hebben ingesteld. Omdat het geen back-up applicatie is, maar 2 richtingen op synchroniseert kan een wijziging op de computer van persoon A direct effect hebben op de bestanden op de computer van persoon B en C.

Uiteraard kan ik vanaf hier niet zien waarom de bestanden er niet meer zijn. Zou je een bericht kunnen sturen vanuit je controlepaneel? Dan kijken we graag mee of we nog iets voor je kunnen betekenen voor die betreffende bestanden en of we de oorzaak kunnen achterhalen van de verdwijning.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Er wordt direct gereageerd maar.............

Er wordt direct gereageerd. Men zoekt ge;ijk een oplossing. Maar als op de oplossing goed gereageerd dan blijven de herinneringen binnenkomen, Als daarop de oplossingsmail teruggestuurd wordt dan blijven ,ondanks de belofte dat het allemaal oke is, de herinneringsmail wederom binnenkomt . Dit moet beter geregeld worden.

Hallo Ad,

Begrijp ik goed uit je review dat je een betalingsafspraak bent overeengekomen, maar dat je wel nog herinneringen van ons binnenkrijgt? Ad van der Heiden is een naam die vaker voorkomt in ons systeem, dus ik kan niet met zekerheid zeggen welk van de account van jou is, en dus ook niet concreet zien waar het mis gaat.

Zou je een bericht kunnen sturen vanuit het controlepaneel ter attentie van Beau? Dan kijk ik graag met je mee wat er mis gaat en hoe we onze dienstverlening, en jouw ervaring met ons, kunnen verbeteren.

Dank je wel voor de feedback! Ik hoop snel iets van je te horen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ze zijn te duur geworden en doen niks voor resellers.

Prima bedrijf met redelijk goede service. Maar helaas veel te duur geworden. Domeinnamen en Webhosting kun je elders voor veel minder inkopen. Daarnaast doen ze niks voor je als je een reseller bent. Ik heb altijd domeinen voor mijn klanten via Transip geclaimed, nooit een cent aan kunnen verdienen omdat ze weigeren een korting te geven. Ik heb inmiddels alle domeinen (60+) elders ondergebracht.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absurde jaarlijkse prijsverhogingen en onprofessioneel 'support'

Vorig jaar werd de prijs voor 1TB cloud met maar liefst 25% verhoogd van 6,- naar 7,50. Dit jaar kondigen ze doodleuk weer een verhoging van 20% aan en wordt het 9,-. Ik haak af en ongetwijfeld velen met mij.
Ik doe het voorlopig wel zonder privé-cloud voor mijn foto's. Mocht ik weer een cloud willen, dan ga ik naar Tresorit. Hun cloud is sneller, heeft ook encryptie, is uiterst betrouwbaar met meer en betere features en een uitstekende klantenservice. Als zakelijke klant heb ik uitstekende ervaringen met ze. De Stack-cloud service is op zich wel oké (vandaar 2 ster ipv 1), maar nogal basic, beetje traag en verre van bijzonder.
Ook voor mijn (toekomstige) webhosting sla ik TransIP dus over, omdat ik dit soort onaangename verrassingen onwenselijk acht. Ik vind af en toe een prijsverhoging prima hoor, maar het moet wel een beetje redelijk blijven.
Bye bye TransIP! Bedenk goed dat je je klanten maar 1x kunt verliezen, want ze komen niet meer terug.

PS: Ik heb mijn klacht bij support geuit en om een toelichting gevraagd. Ik kreeg eerst een ongeïnteresseerde/onprofessionele reactie en toen ik nogmaals aandrong kreeg ik weer een onprofessionele, empathie-loze reactie met nikszeggende toelichting. Deze mensen hebben duidelijk schijt aan aan hun klanten! Ik heb de laatste ster dus ook maar afgetrokken.

15. november 2025

Als je elk jaar gemiddeld 15% meer wilt betalen

Erg lang klant bij TransIP geweest, het produkt is goed. De service is minder, maar als willekeurig welk bedrijf elk jaar opnieuw de prijzen krankzinnig verhoogt dan vertrek ik als klant. Met mij gaan ws ook meerdere klanten mee. Goed gedaan TransIP!

13. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.