Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Solgte en fjernstyret bil som var gennem checket og alt virkede .. køber modtager den og meddeler efter 7 dage at den ikke virker og bare køre rundt af sig selv .. modtager den tilbage med smadret gea... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ugennemskuelig, og uventede gebyr. Fandt ud af intet er gratis. Heller ikke når der ikke er noget salg, blev krævet 200 kr for at have annoncer på platformen som privat, syntes ikke at jeg anbefale de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fungerer upåklageligt. Har enkelte gange haft udfordinger med købere (jeg sælger primært), men er blevet håndteret fint. Fragt muligheder kan godt være lidt dyre til/fra Danmark. Ellers kan je... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tradera er vel fin nok, men har nu to gange i træk været udsat for at mine varer (forstærkere) har været skadet under transport. Ved ikke om svenskere generelt ikke pakker specielt godt ind. Kort sa... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Established in 1999, Tradera stands as the Nordic region's leading online marketplace, specializing in second-hand goods. With our 3 million members, 6 million weekly visits and more than 4 million listings at any given point, we are the largest marketplace in the Nordics for sustainable shopping. At Tradera, you can shop sustainably among millions of unique items and bargains. It's easy, fun, and smart – both for your wallet and the environment!

Kontaktoplysninger

2,7

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

9 t anmeldelser

Har besvaret 94 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Brug ikke Tradera

Brug ikke Tradera
Tradera har alligevel igen overgået sig selv i at være næsvise og ligeglade med kunderne !
Jeg modtager en Royal Copenhagen lysestage og tænker det er en lidt anderledes model end dem jeg har , men opdager der desværre mangler et stykke , og kan fornemme skår !
Åbner en sag da jeg desværre ikke selv kan skrive til sælger , da jeg heller ikke kan blive verificeret -trods mange forsøg!
Sælger skriver at hun ikke anede det , men er åben overfor en løsning , kan af gode grunde ikke svare . Sender sagen videre , Tradera lukker den og siger stagen ikke afviger fra billederne !
Ja resten behøver jeg vel ikke uddybe !!!

5. februar 2026

Hello Camilla!

Thank you for sharing your experience. We’re truly sorry to hear how disappointed you are and understand how frustrating it must be to receive an item that appears damaged and then feel unable to properly communicate or be heard 😔💛

We understand that not being able to contact the seller directly, combined with verification issues and a closed case, has left you feeling ignored. That is of course not how we want our processes or decisions to be perceived. Your feedback regarding how cases are handled and communicated is important to us and helps highlight where trust can break down.

Thank you for taking the time to explain what happened.

Købte et ur på Tradera.

Købte et ur på Tradera.
Da jeg efter flere måneder IKKE havde modtaget uret,
benyttede jeg mig af min ret til at annullere handlen.
Jeg fik mine penge retur!
Dermed var handlen for mig afsluttet!

Men… flere måneder senere modtog jeg uret
Tradera havde IKKE omdirigeret uret til sælger
i forbindelse med afslutningen af min handel

Tradera erkendte at de skulle betale retur forsendelsen,
men forlangte jeg skulle sende uret retur for min regning.
og få refunderet min omkostning senere.
Jeg er folkepensionist, kunne IKKE lægge penge ud.

Senere fik jeg en NY faktura!
Tradera har nu sendt deres krav til inkasso!

NB!
Jeg anvender IKKE Tradera mere,
kan derfor ikke kontakte Tradera kundeservice,

Jeg opfordrer Tradera kundeservice selv direkte at tage sagen op!

5. februar 2026

Hello Finn!

Thank you for sharing your experience. We’re very sorry to hear about this situation and understand how stressful it must be, especially after the purchase was cancelled and refunded 😔

Receiving the item months later and then being asked to cover return costs upfront is understandably difficult. Your feedback is important to us, and we encourage you to contact our customer support so we can review the case.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ikke eksisterende hjælp, hvis din pakke ikke dukker op

En sælger har valgt at sende en pakke udenom Tradera, hvilket jeg ikke var klar over.
Da pakken ikke dukkede op efter et par uger kontaktede jeg sælger som blev ved med at sige jeg bare skulle vente lidt mere fordi det var jul og der var ekstra travlhed. Nu har jeg stadig ikke fået min pakke men tradera vil ikke hjælpe med refundering på trods af at jeg har tilkøbt køberbeskyttelse… kundeservice siger at det skal berettes indenfor 30 dage - men midt i julemåneden hvor post skal sendes fra Sverige til Danmark kan det godt tage lang tid… dårlig service og dårlig behandling af en loyal kunde med over 300 handler og kun gode anmeldelser… de burde oppe deres service og tilbyde en løsning og hjælp.

4. februar 2026

Hello Mads!

Thank you for sharing your experience. We’re very sorry to hear about this situation and understand how frustrating it is, especially when shipping delays occur over the holiday period and you’ve acted in good faith 😔
We also understand your disappointment when you’ve purchased buyer protection and still feel left without support.

Your feedback regarding shipping outside Tradera, time limits for cases, and how this affects loyal customers is important to us and helps highlight where our processes may feel too rigid. We take this seriously and appreciate you taking the time to explain what happened.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Magen til fup firma skal man lede længe…

Magen til fup firma skal man lede længe efter ...hvis man ikke passer på så tager de alle de penge du har solgt for ... Aldrig om jeg vil bruge den side nogensinde igen ... Og jeg anbefaler den ikke til andre

2. februar 2026

Hej Mia!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du känner så här och förstår att det skapar både ilska och frustration 💛
Det är självklart inte den känsla vi vill att någon ska få när de använder Tradera.

Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna att du kontaktar vår kundservice igen så att vi kan se över vad som har hänt i ditt ärende.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tradera har lidt svært ved at forstå at…

Tradera har lidt svært ved at forstå at jeg som sælger bliver vred og føler at jeg bliver dårligt behandlet når de tilbage betaler en køber det fulde beløb på et anlæg som Bring har ødelagt. Hvor sagen ikke er færdig behandlet og hvor Bring kommer med et forlig på at tilbage betaler køber omkring 600 dkr. Nu står jeg som sælger med ingen penge og et forbrug på utroligt meget tid. Traders service har været s mangelfuld og der har været alt for mange kokke ind over

1. februar 2026

Hej Henrik!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att situationen känns både frustrerande och orättvis, särskilt när en fraktskada ännu inte är färdigutredd och du som säljare står utan ersättning 💛
Vi beklagar också att kontakten med vår kundservice upplevts som bristfällig och otydlig.

Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna att ärendet ses över närmare. Du är välkommen att kontakta vår kundservice igen så att vi kan följa upp vad som hänt och hur processen hanterats.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

2 købere hopper fra

Har prøvet at sælge et sølvarmbånd. Først som auktion og senere med fast pris. Begge gange går der få dage før der er en køber og begge gange hopper køberen fra. Den første køber svarer og betaler aldrig den næste skriver bare at hun kun køber guld. Billeder og tekst viser at det er et sølvarmbånd.

Har desværre kun dårlig erfaring med Tradera

28. januar 2026

Hej Miriam,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det känns både frustrerande och tråkigt när köpare inte fullföljer sina köp. Det ska självklart inte behöva hända.

Om en köpare inte genomför köpet kan du rapportera utebliven försäljning, så att vi kan granska kontot och vidta åtgärder vid upprepade överträdelser.

Tveka gärna inte att kontakta vår kundservice om du vill ha hjälp i det aktuella fallet.

Signe på Tradera💛

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg har haft en ekstremt frustrerende…

Jeg har haft en ekstremt frustrerende oplevelse som sælger på Tradera. Jeg har gjort det helt tydeligt overalt, i profilbillede, profiltekst og i alle annoncer, at mine varer KUN kan afhentes, og at betaling KUN accepteres via MobilePay eller kontanter ved personlig afhentning.

Alligevel har en køber kunnet gennemføre et køb og betale via Tradera Wallet, fordi platformen ikke giver sælgere mulighed for at fravælge Wallet. Det er problematisk i sig selv, men bliver endnu mere absurd af, at jeg ikke har noget betalingskort tilknyttet min konto og aldrig har accepteret denne betalingsform.

På trods af dette blev jeg gentagne gange af kundeservice mødt med, at det var mit ansvar at tilbagebetale køber. Da jeg gjorde opmærksom på, at fejlen hverken skyldes manglende information fra min side eller en handling, jeg har accepteret, blev chatten afsluttet.

Det kan ikke være sælgers ansvar, at køber ikke læser annoncen, eller at platformens systemer ikke giver mulighed for at fravælge bestemte betalingsløsninger.

Indtil Tradera giver sælgere reel kontrol over betalingsmetoder, kan jeg ikke anbefale platformen.

28. januar 2026

Hejsan Simon,

Tack för din feedback.

Vad gäller betalmetoder stämmer det som du skriver - säljare har ej möjlighet att bestämma vilka betalmetoder en köpare använder, utan alla för köparen tillgängliga betalmetoder är godkända att betala med via Traderas betalsystem och inget som kan väljas, likaså är kontanter och betalning utanför Tradera godkänt via plattformen.

Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Ingen penge retur

Jeg købte en vare, hvor sælger fandt en lille revne i glasuren, vi blev enige om et nedslag, sælger har oprettet en sag, men jeg har aldrig fået pengene retur. Dette køb er fra i sommers. Jeg har kontaktet både sælger og tradera support flere gange men intet sker. Det er sgu øv. Bruger aldrig traderea igen

26. juli 2025

Hej Britt,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du inte fått den återbetalning du väntat på och att ärendet dragit ut på tiden. Vi förstår att det känns både frustrerande och tråkigt.

Det här är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst via chatten med information om köpet och ärendenumret, så att vi kan reda ut vad som har hänt.

Signe på Tradera

Under al kritik

Dårlig oplevelse med defekt varer og ingen hjælp på trods at jeg har købt køberbeskyttelse

16. december 2025

Hej,
Tack för att du delar din upplevelse. Jag förstår att det är frustrerande att få en defekt vara och samtidigt uppleva att köparskyddet inte gav den hjälp du förväntade dig. Köparskyddet ska ge trygghet vid problem, och jag beklagar att det inte upplevdes så i ditt ärende.

Din feedback är viktig och tas med för vidare förbättring.

Simone. Tradera Kundservice

Køberbeskyttelse hjælper intet

Køberbeskyttelse hjælper intet, når du som køber aldrig har modtaget den/ flere varer som du har købt på Tradera. Man køber varer med frimærker uden sporing, og varen går tabt under processen, er alt ansvaret lagt på køberen og køberbeskyttelsen dækker ingenting. Du har som køberen mistet varen og penge. Så hvad er meningen med at købe købebeskyttelse med? Det giver en falsk trykhed, at du som køber vil blive dækket for nogen form for kompensation, hvis du mister din vare og penge. Der er ingen hjælp at hente.

Jeg anbefaler ikke at handlr på Tradera.

25. januar 2026

Hejsan Rara,

Tack för din feedback.

Köparskyddet gäller även om objekt är borttappade under frakten och även om de har skickats med frimärken. Vi kan inte svara för individuella ärenden i ett öppet forum, men det du beskriver låter frustrerande och inte så köparskyddet ska fungera; Om du kontaktar vår kundservice via: https://www.tradera.com/support/se/ så kan vi hjälpa dig vidare gällande detta.

Falske billeder

Jeg handlede på tradera og blev vildledt af en annonce på en zaptec go billader og den så fin ud men problemet er at det var ikke den der var på billedet og sælger vil ikke tage den tilbage og tradera vil ikke handle efter egne regler at de billeder der uploades skal være af det produkt man køber .. jeg har nu ville stævne vedkommende da det er mange penge det drejer sig om og anmoder sælger om hans data , men sælger vil ikke oplyse dette og tradera svarer ikke . Så vil du lave obskønne handler så er tradera det rigtige sted for dig ellers hold dig væk

Jeg har nu efter at haft haft kontakt med tradera fået svaret at man ikke oplyser folks private navne og ikke vil være behjælpelig med info så disse kan stævnes . Jeg har set mig nødsaget til at anmelde Tradera til Allmänna Reklamationsnämnden . Men havde da ønsket at dette kunne være foregået mere gnidningsløst . Men tradera er det sted man skal sælge hvis man bruger fake billeder fremfor billeder af produktet

4. januar 2026

Hej Brian!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att affären inte motsvarade annonsen och att situationen upplevs som både frustrerande och allvarlig 💛
Att annonser ska spegla den faktiska varan är en viktig regel hos oss, och vi förstår din besvikelse när detta inte upplevs ha följts.

Vi vill gärna se över ditt ärende närmare och rekommenderar att du kontaktar vår kundservice igen så att vi kan granska vad som har hänt och hur vi kan hjälpa dig vidare.

Jeg blev blokeret

Jeg blev blokeret, da jeg oprettede en profil, uden at få nogen begrundelse. Det er mildest talt umuligt at komme igennem deres unblock procedure, så man kan benytte siden. Jeg har både sendt billede af kørekort og pas, som de har bedt om, men intet har virket.
Jeg har aldrig tidligere været på siden, men er alligevel udelukket derfra.

23. januar 2026

Hej Rene!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du blivit blockerad utan tydlig förklaring och förstår hur frustrerande det är när verifieringsprocessen inte leder vidare 💛
Kontospärrar sker i samband med säkerhetskontroller och brukar vara rätt lätt att lösa!

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundservice igen så att ärendet kan följas upp och granskas närmare.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fjerner annoncer uden grund og siger de…

Fjerner annoncer uden grund og siger de er fake. Ved ikke om de har AI til at gøre det eller en knold der intet aner om produkterne. Umuligt at snakke med kundeservice der også bare er Ai.

22. januar 2026

Hej Rune!

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplever att annonser tagits bort utan tydlig grund och att kontakten med kundservice varit bristfällig.

Annonser kan tas bort om äktheten inte kan verifieras, men du är alltid välkommen att kontakta oss igen så att vi kan se över ärendet.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Auktioner med praksis i strid med almindelige aftaleprincipper

Min oplevelse er, at Tradera-auktioner ikke har et reelt bindende sluttidspunkt. Bud er bindende for brugeren, men platformen forbeholder sig i praksis retten til at afgøre auktioner efter udløb.

Det gør auktioner uforudsigelige og svækker tilliden til processen. Efter min opfattelse harmonerer det dårligt med almindelige forbruger- og aftaleprincipper, hvor både vilkår og tidsfrister bør være bindende for begge parter.

I mit tilfælde har jeg skriftlig dokumentation for, at Tradera selv oplyser, at auktioner kan afgøres efter det angivne sluttidspunkt.

Jeg har haft fine oplevelser med “Køb nu”, men vil fremover undgå auktioner på platformen.

17. januar 2026

Hejsan Rasmus,

Tack för din feedback.

Vi förstår din upplevelse och oro du beskriver kring hur auktioner hanteras och uppleves i praktiken. Förutsägbarhet och tydliga ramar är viktiga för att skapa förtroende och vi har förståelse för att det känns problematiskt om avslutstidspunkten inte uppleves som bindande för alla parter.

Vi tar till oss dina synpunkter kring hur auktionsprocess kommuniceras och den kan uppfattas i relation till allmäna avtalsprinciper. Samtidigt är det positivt att höra om de bättre erfarenheterna av "köp nu" annonser.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Træt af Tradea og deres dårlige behandling når man sælger var på Tradea. Ingen sælger beskyttelse

Prøver lige igen Tradea
Der er ikke kommet nogen afgørelse og i har skrevet et svar til os men intet konkret som ikke kan bruges.
Igen dårlig kommunikation.

Sagen er denne som en opfølgning:

Er godt træt og oplever en urimelig behandling af Tradea.
Sagen vedrører ordren: 145782097
Varenr: 706276502

Hos Bring anmeldelse:
Pakkenummer: 370722152284976164
Forsendelsesnummer: 70722152339208102

Sagen er at vi har solgt 2 amerikanske bæltespænder til en køber på Tradea (hans kode navn: seimabr) De to amerikanske bæltespænder er dyre at købe i usa, et i bronze og et i stål.

Jeg får hurtigt et problemer med køber og han lavet en anmeldelse om at 1 af bæltespænderne er gået i stykker og fremviser fotos af det defekte spænde, foreslår at vi skal betale 50 % tilbage til ham.
Her i hans foto serie af bæltespændet er der intet billede af indpakningen (bæltespænderne er pakket ind i en bobbelplast pakke/brev samt yderligere i små poser hvor spænderne er i.)
Disse bobbelplast breve bliver brugt i hele verden som sikker transport af smykker, elektronik m.m. og det er mig der har betalt.

Køber fortæller at vi skal anmelde en defekt var til Bring og kontakte os med Press på.

Kommunikation med køber bliver til ved og jeg kontakter bring for hurtig behandling, men det tager tid.
Køber bliver ved med at presse på og jeg spørger nu ind til indpakning om han kan dokumentere indpakningen med foto, samt er det andre bronze spænde ok.

Foto af indpakning som jeg selv har betalt bobbelplast kuvert har ingen revner eller skrammer så jeg undre mig meget.

Jeg kommunikerer med køber og informere ham om at det tager tid med “Bring” og jeg gør alt hvad jeg kan.

Køber bliver nu ukorrekt i sin beskrivelse af indpakningen og det er ikke korrekt beskrevet af ham, han fortæller at det er dårligt indpakket og mit ansvar, at det blot er en almindelig brev og små poser m.m. (Tradea kan se hele kommunikationen med mig og køber på deres side). Køber virker som han er godt klædt på med Tradera regler.

Jeg bliver nu mistænksom og køber presser på og skriver ukorrekt om den handel der er lavet, han er meget inde i detaljen om køber beskyttelse på tradea og om at sælger beskyttelsen er dårlig, hvis indpakningen er dårlig fra mig/sælger så er det sælger der skal betale.

Køber opretter en ny sag og vil nu ikke vente på bringes afgørelse, oplever ham som et Press om penge og jeg vil ikke presses og opfordrer ham til at vente på bringes afgørelse.
Nu har Tradea så hurtigt afgjort at det er ham der for pengene tilbage og mig som sælger der skal faktureres af Tradea, da jeg ikke har lavet en ordentlig indpakning.
Hmmmm 🤨

Dette er ikke ok forhold for dem der sælger på Trandea der er klart forskel på købers ret og sælger (beskyttelse).
Det er som om der er ingen der har tjekket købers kommunikation med mig og køber virker meget beregnet og direkte har fejlagtigt forklaringer.

Hos tradea er der så dårlig hjælp, det er stort set umuligt at få kontakt og det virker som om det er en digetal maskine du skriver med, ingen hjælp, standard svar.
Som køber på tradea har du ret til at presse på og har letter ved en god handel, som sælger er det besværligt har brugt tid på at se på sælgers beskyttelse og den er lig 0000000

Derfor sælg ikke dine vare på Tradea du får grå hår og det er køber der kan lave en god handel og presse på.

16. januar 2026

Hejsan igen Hanne,

Tack för din feedback.

Vi är verkligen ledsna över att läsa om din upplevelse och förstår hur frustrerande och orättvist situationen har känts för dig. När man som säljare upplever sig pressad av en köpare, samtidigt som ett ärende pågår med transportören, är det naturligt att känna sig både maktlös och ifrågasatt.

VI beklagar också att du upplever att kommunikationen med oss varit bristfällig och att besluten inte tydligt speglat den dialog och dokumentation som funnits i ärendet. Det är viktigt för oss att både köpare och säljare känner sig rättvist behandlade och att våra processer är så transparenta och hjälpsamma som möjligt.

Även om vi inte kan gå in på detaljer kring enskilda ärenden i ett öppet forum, tar vi din feedback kring säljarskydd och hantering på största allvar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din uppdaterade upplevelse, även om den varit mycket negativ.

Sælg ikke dine vare her

Som ndre har nævnt er der virkelige dårlige vilkår for salg, og køber kan til hver en tid overtale tradera om at få refunderet deres fulde beløb fra et salg.

16. januar 2026

Hejsan Andreas,

Tack för ditt omdöme.

Vi är ledsna att du upplever villkoren för säljare som bristfälliga och att processen vid återbetalningar inte känns rättvis. Det är förståeligt att det skapar frustration när man som säljare inte upplever sig tillräckligt skyddad.

Vårt mål är att skapa en trygg marknadsplats för både köpare och säljare och vi tar kritik kring balans, villkor och hur beslut upplevs på fullt allvar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, även om den varit negativ.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg har dd fået lukket en annonce

Jeg har dd fået lukket en annonce og nu skal jeg bevise ægtheden af en brugt parfume? Kvitteringen er væk, flaske og æske bærer batchnummer og æsken har tekst for at varen kun må sælges af autoriserede sælgere. Måske er jeg anmeldt af den køber som ikke betalte og derfor fik en negativ anmeldelse? Måske er jeg for billig og skal tvinges ud af Tradera af andre sælgere? Jeg tjekkede alle andre med samme vare og INGEN af dem har kvittering eller tydeliggjorte batchnummer i deres annoncer. Det er ren chikane. Jeg overvejer at stoppe.

15. januar 2026

Hejsan Tina,

Tack för din feedback.

Vi förstår att det här uppleves som både frustrerande och orättvist, särskilt när en annons stängs och du ombeds styrka äktheten på en vara som är använd och där kvitto inte längre finns kvar.

När annonser granskas sker det för att säkerställa att det som säljs på Tradera är tillåtet och uppfyller våra regler, oavsett om det är nya eller begagnade varor. Krav på kunna styrka äkthet kan därför ställas även om andra annonser vid en första anblick ser annorlunda ut; det är heller inget som publiceras i annonserna, vilket gör att processen kan uppleves som inkonsekvent.

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse, även om den varit negativ.

Kæmpe kæmpe scam side

Kæmpe kæmpe scam side. Hold jer fra det og beskyt jeres penge. Endnu værre er deres kundeservice.

14. januar 2026

Hejsan Din Pleje,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplever Tradera som en scamsida och inte har haft en bra upplevelse av vår kundtjänst.

Zaptec go

Jeg købte et produkt på deres siden og der var vildledende information af produktet der billedet var fra producentens hjemmeside . Jeg skrev til sælger 5 min efter accept af prisen så ingen auktion og anmodede om annulering men ingen accept heraf og ingen hjælp overhovedet fra tradera . De kan slet ikke anbefales

12. januar 2026

Hejsan Brian,

Tack för ditt omdöme!

Vi beklagar att ditt senare köp inte levt upp till dina förväntningar och säljares beskrivning. Om du kontaktar vår kundservice via https://www.tradera.com/support/se/ så kan du få vidare hjälp gällande detta så du ej behöver betala för en vara som inte är som säljaren beskrivit.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fremragende salgsplatform

Fremragende salgsplatform. Gode handler begge veje er kun hvad jeg har oplevet. Meget nem metode til forsendelse inden og udenrigs uden brug af printer.

7. januar 2026

Hejsan Mauser!

Tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du upplever Tradera som både en framregende men också smidig plattform att använda!

Vi önskar dig en trevlig helg!
Alex

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.