Trademax.se Anmeldelser

73.155

3,6

Jeg har købt en sofa (Copenhagen) hvor sofabetrækket på 3 af hynderne allerede er gået op. Lynlåsen er alt for lille til sådan en stor hynde. Jeg har været i kontakt med jer flere gange og jeg har sen... Se mere

Jeg har bestilt de lækkerste havemøbler, og jeg kan slet ikke få mine arme ned igen, for de er af god kvalitet, mega billig og ekstrem flotte, opfylder det hele. Godt nok, tager deres levering 3 uge... Se mere

Jeg har købt badeværelse spejle fra den svenske side, men fandt ud af at de ikke kunne sende dem til Danmark. De fik annulleret min bestilling og fik returneret mine penge, efter vi fik talt sammen ov... Se mere

1. Møbelforretning

Trademax erbjuder ett stort sortiment av både möbler och inredning. På Trademax hittar du allt från soffor, sängar, matbord till heminredning för ett trevligare hem. Vårt fokus ligger på kvalitet och design men med en billig prisslapp. Ända sedan företaget bildades 2008 har affärsidén varit att erbjuda våra kunder kvalitativa produkter till ett lågt pris. Detta kan vi göra eftersom många andra företag köper sina varor med flera mellanled som ska ha betalt på vägen, något som leder till ett högre pris på slutprodukten som sedan kunden i slutändan får betala. Välkommen till Trademax.se - möbelvaruhuset på nätet med över 280.000 nöjda kunder. Vi hoppas såklart också att även du blir nöjd. Lämna gärna ett omdöme så vi kan förbättra oss ännu mer och uppnå en 100% nöjdhet.

Middel

73 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(73.155)

1.318 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har ej fått respons på reklamation

8. juli 2019

Tack för ditt omdöme.

Beklagar att det dröjer, kan se att vi mejlade er den 4/7 angående er reklamation och inväntar nu svar ifrån er.

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar så hjälper vi dig mer än gärna.
Trademax

Ok indtil jeg så eksp.gebyr

Min oplevelse som kunde i butikken var helt ok - indtil vi kom til betalingen - FRAKTFRIT - så fint - men så tilkommer der bare lige et ekspeditionsbeløb på 295 sek - som kunde er dette eksp. gebyr lig med fragt/en del af det beroende på hvor stor en sending det er. Så fraktfrit er det ikke - når jeg tænker på eksp. afgifter er det normalt i størrelsesorden - 20-50 kr - så skriv hellere frakt istedet for - det vinder I flere kunder på - det andet er bondefangeri

30. juni 2019

Tack för ditt omdöme.

Vi tar ut en expeditionsavgift vars storlek är beroende av de beställda varornas volym. Avgiften täcker kostnader för till exempel framplockning, emballering, lastning, leveranskontroll samt frakthandlingar och kvitton.
Vissa företag väljer att baka in denna i priset, vi har valt att visa den, vilket gör att vi kan ha lägre priser och att det blir billigare för kunden ju mer man handlar.

Leverans vecka 40?

Leverans vecka 40?? For noget i har leveret forket?
Hol jer væk fra det her fusker butik! Jeg har betalt for et matgrup med seks stole. Kan ikke bruge dem eftersom forket ben leveret.

Og når man reklamerer over det bestiller de bare nyt bensæt men først til leverens om 17 veckor!! Det er bare amatør agtigt.

7. juni 2019

FUP OG FIDUS, hjernedødt højt ekspeditionsgebyr

jeg skulle bestille et ROLLS SOFFBORD MED HYLLA til 649kr og efter man har udfyldt ALT, sætter de pludselig et ekspeditionsgebyr på 195kr på, det er jo totalt fup og fidus og i øvrigt har furniturebox.se totalt samme setup med 195kr i ekspeditionsgebyr, så folk hold jer væk. jeg mindes ikke at have set et sådn så højt ekspeditionsbegyr før, jeg fordi de vil ligge så højt i på google så muligt i deres priser. igen fup og fidus.

2. juni 2019

Rent snyd

Rent snyd.
1)Priserne er ex moms. De informere ikke kunden i forvejen.
2) De trækker beløbet før levering. Helt ulovligt.
3) Lang levering..

24. april 2019

Tack för ditt omdöme.

Våra priser är inklusive moms, vi har även fri frakt i Sverige, leveransen sker fortast möjligt. Beräknad leveranstid hittar du på din orderbekräftelse. Dessvärre kan jag inte se något på din order då du inte har lämnat någon referens.

Trademax

“Vi behøver et svensk telefonnummer...”

“Vi behøver et svensk telefonnummer...”
For anden gang får jeg denne beaked, selvom jeg selv har aftalt levering med DSV i mellemtiden (med bekræftelse til dansk nummer).
Vi er ellers en del med dansk nummer og ejendom i Sverige..

23. januar 2019

Tack för ditt omdöme.

Vi ber om ursäkt för frustrationen, dessvärre går det ej igenom i vårt system om man inte ha ett svenskt telefonnummer och vi kan ej boka en leverans till er utan detta.

Aldrig mer "trademax"

19. december 2018

Tack för ditt omdöme.

Tråkigt att du känner så, du är varmt välkommen att kontakta oss så ska vi se om vi kan lösa ditt problem.

Urusel logistik igen

Urusel logistik igen! :-(((

23. november 2018

Hej!

Tack för ert omdöme.

Vi beklagar att er upplevelse hos oss har varit mindre bra.

Trademax

Kan ikke levere som aftalt og måtte…

Kan ikke levere som aftalt og måtte tage fri fra job en hel dag

9. november 2018

Hej

Tack för ert omdöme!

Vi beklagar att ni är inte är nöjda med hur vi har våra leveranser.

Dessvärre kan vi inte erbjuda helg leverans.

MEGET DÅRLIG STILL

jeg har bestil en vare på trademax til levering i sverige hos min ven. trademax vil ikke leverer varen til min ven fordi han ikke har et svensk mobil nr. Min ven har boet i malmø sverige i 12 år og har aldrig været ude for noget som det her før, og han har aldrig haft et svensk mobil nr . jeg tænker at trademax må have en god forklarning .

7. november 2018

Tack för ditt omdöme.

Vi kan inte levererar varor om ni inte har gett ett svenskt nummer.

För att transport bolagen aviserar endast till svenska nummer.

Kom desværre hjem med 2 sofaer

Kom desværre hjem med 2 sofaer, der er transportskader på dem begge. Jeg valgte at købe og hente dem i Sverige, og i det jeg valgt det, skal jeg selv sørger for at få dem tilbage i tilfælde af reklamation.

6. november 2018

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att detta har hänt er.

Vi har bett butiken att kontakta er.

Trademax

Varen havde en fabrikationsfejl og det…

Varen havde en fabrikationsfejl og det er mig der skal bevise dette ved hjælp af video. Irreterende og dårlig service at jeg nu skal vente på at Trademax godkender dette. Imens mangler jeg varen.

22. oktober 2018

Hej
Tack för ditt mejl.

Vad tråkigt att du känner så. En reklamation måste man lägga när det är något som är fel och vi måste visa det vidare till våra leverantörer för att sen kunna hjälpa kunden.
Vi tackar för ditt tålamod.

Önskar dig en bra dag
Marielle

????

Det er for dårligt, at man kun kan handle, i forbindelse med fragt, hvis man har et svensk mobil nr. Vi har kun danske og måtte afleverer naboens mobil nr. Ellers en god service. 👍😀

7. august 2018