Jeg bestilte et par støvler som blev sendt d. 18/01/20. Der er nu gået en måned og de er ikke ankommet endnu. kundeservice er til ingen hjælp. Er virkelig skuffet, jeg plejer ellers at være glad for t... Se mere
Jeg bestilte en pakke her den 30/03/2020 og jeg har aldrig modtaget den. Pengene blev trukket med det samme, men pakken er aldrig kommet. Kundeservice er ikke til at få fat på og trackeren af pakken e... Se mere
Elendigt retur service! Jeg købte en kjole og et par bukser. Kjolen er i stykker og bukserne er for store. Der var tilbud, så til sammen kostede det 400kr. Det koster så næsten 1/4 af den pris at få... Se mere
Dårlig serivice! Jeg skulle returnere en vare som var i stykker ved modtagelse. En returseddel koster 80 kr, og da jeg skal aflevere den på pakkehuset, kan den ikke scannes. PostNord fortæller mig... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
With 300 new styles added each week, TOPSHOP.COM is jam packed with all the latest styles. Check out our collections and latest designer collaborations for SS09!
God service og hurtig levering!
Super fedt, hurtig levering og god service. Fik min pakke 1 uge før seneste leveringsdato. Bestilte tirsdag eftermiddag og fik den leveret fredag morgen. Super godt;)
God og overskuelig hjemmeside
God og overskuelig hjemmeside, med en masse fine ting.
Der er altid en størrelsesguide til at hjælpe en, hvis man har behov.
Det er lidt træls at man ikke kan skift valuta til DKK, når man skal havde en ting sendt.
til danskere, tøjet kommer for sent!
Jeg bestilte her for nogle dage siden et par jeans og en trøje fra Topshop. Jeg betalte 10 pund, for at tøjet skulle komme i løbet af to dage. Der er nu gået tre dage, og har modtaget en besked om at de regner med at jeg for pakken imorgen, regner med det, altså ikke sikkert. Det vil altså sige at nu kunne jeg ligesåvel have taget standard levering istedet for at betale ekstra. Enormt irriterende når jeg skulle bruge tøjet i dag.
Dårlig service
Pakken kom tre dage for sent i forhold til, hvad de havde lovet, og det var ikke muligt at komme i kontakt med dem
Fine ting, men lang ventetid
Da man jo bestiller fra England, hvilket jeg ofte gør, forventede jeg en del ventetid. Da jeg bestilte min ordre, fik jeg en forventet dag hvor min pakke ville komme, som ganske vidst lå langt væk fra bestillingsdatoen.
Da pakken ikke kommer den dato og der når at gå en uge hvor pakken stadig ikke er kommet, skriver jeg til deres kundeservice, og får svar dagen efter, om at vente lidt længere for at se om min pakke dukker op. - samme dag som jeg også modtager min pakke. Tøjet er pakket forsvarligt ind og er som det skal være, størrelserne hælder måske lidt mere på den store side, men ikke noget der gør noget, da det er minimalt.
Udemærket oplevelse og bestiller helt sikkert fra Topshop.com en anden gang, da det vidst er billigere end i butikken i København. Dog vil jeg bestille med bedere tid inden jeg skal bruge tøjet.
Altid en god oplevelse
Har længe brugt deres hjemmeside, da den britiske pund har været billig. Nu gør jeg det stadig, da der er større udvalg end i butikken i København. 9 ud af 10 gange holder kvaliteten på deres tøj, har sjældent været skuffet. Det koster selvfølgelig penge at returenere, men heller ikke her har jeg nogensinde haft problemer med dem.
Grunden til at de ikke kan få 5 stjerner, er at det burde være muligt at returnere til deres danske butik (Urban Outfitters kører med dette).
Fedt tøj.. men..
Jeg har altid elsket deres tøj og er tilfreds med varene.... hvis de altså kommer.
Begge gange hvor jeg har bestilt online, så går der nogle dage hvor jeg går og glæder mig til at få mine ting. Men så modtager jeg en besked hvor der er nogle af mine bestillinger der er blevet udsolgt på lageret. Det er bare rigtig surt, når man forventer nogle visse ting at der skal gå så mange dage før man ved hvad man får.
Igen jeg elsker deres hjemmeside, men jeg er altid nervøs når jeg shopper derfra, for jeg aldrig sikker på om jeg får mine varer.
Fine varer.
Varerne var fremme til rimelig tid. Dog stemte alle str. ikke helt overens med hvad jeg havde bestilt så noget af det måtte sendes tilbage, men med gratis retur. Varerne er super kvalitet og det er ihvertfald ikke sidste gang jeg bestiller derfra!
100 % tilfreds!
Min ordre kom inden for leveringstiden er passer perfekt i størrelsen! Ingenting at klage over der! :-)
orden blev slettet
Jeg havde bestilt en kjole som jeg havde tænkt skulle bruges tl bryllupskjole, der går nogle dage efter at jeg har bestilt den, og jeg venter på at få mail om at ordren er afsendt. Istedet får jeg en mail om at ordren er aflyst da kjolen er udsolgt. Jeg ved at den i hvert fald ikke var udsolgt dagen efter, så jeg forstår ikke hvordan den pludselig er forsvundet fra lageret. Virkelig dårlig oplevelse!!
Overskred leveringsdato og dårlig kundeservice
Jeg har ofte skulet ud over de mange lækre stativer med tøj i Topshop på Strøget, hvor priserne desværre også er skruet godt op. Derfor besluttede jeg mig for at slå til, da jeg fandt en super fin bikini på deres britiske hjemmeside. Jeg bestiller, betaler 30-40 kr. for forsendelse, og får at vide, at jeg vil få den senest ti dage efter. Da der er gået tolv dage, er jeg lidt irriteret. Mine veninder siger, at de de selv ikke har haft problemer med Topshops hjemmeside, og at de leverer hurtigt, så jeg skriver til kundeservicen for at få en status på min ordre. De har endnu ikke svaret - til gengæld kom bikinien tre dage efter... Tøjet fejler ingenting, og jeg er glad for mit køb, men jeg har efter den ringe kundeorientering ikke rigtig lyst til at handle der igen.
Super!
De hele var som det skulle, fik mit tøj på den dag, de skrev at jeg ville få det, så det var dejligt!
Service i top!
Jeg bestilte min vare og 7 dage efter var den ankommet! Den var helt i orden og ja det var bare perfekt! Super god service, jeg kan snildt anbefale topshop.
Mvh. en tilfreds kunde som vil forsat bestille derfra
Super netbutik
Altid fine varer og OK levering. :-) Har bestilt derfra flere gange og der har aldrig været nogle problemer. Jeg bestilte dog engang nogle øreringe som var ødelagt da posten ankom med dem - så de må ikke ha' været pakket godt nok ind.
Derudover ellers fint.
Altid perfekt!
Jeg har bestilt mange varer fra topshop.co.uk denne sommer, og har været ovenud tilfreds hver gang. Dejlig overskuelig hjemmeside, gode produkter og hurtig levering. Deres retursystem fungerer også optimalt - i England. Grundet Postdanmarks bizarre regler, er det ikke gratis at returnere varer (man får en slip med hvor der står, at Topshop betaler portoen), da de ikke accepterer det, ellers ret fantastiske, system. Ærgerligt. Men fra Topshops side fungerer det; pengene blev sat ind på min konto få dage efter de modtog min returnerede vare.
Desuden har de engang imellem gratis fragt - også til Danmark - så det er værd at holde øje med (5 pund sparet).
Kan varmt anbefale topshop.co.uk
Retur nr
Jeg havde købt en kjole fra topshop over nettet, den passede desværre ikke og jeg vill returnere den. For at kunne gøre dette skulle jeg have et retur nr.
For at få det skulle jeg logge ind på min profil på deres hjemmeside, mit problem var bare at den ikke ville lade mig logge ind, lige meget hvad jeg gjorde - den havde slet ikke registreret mig.
Jeg prøvede derfor at kontakte deres customer service, og jeg har aldrig oplevet dårligere service. I lidt under 14 dage skrev jeg frem og tilbage med dem, for at få mit retur nr.
Jeg blev gentagende gange nødt til at rykke dem for at svar, de svar jeg fik kunne jeg så ikke bruge til noget, tilsidst printede jeg alle de mails jeg havde skrevet med Topshop og min ordre sammen og sendte det tilbage uden retur nr. Dette blev jeg nødt til for at få sendt kjolen tilbage inden de 14 dage var udgået.
Det er første gang jeg har haft så store problemer med at sende noget retur og det giver mig ikke lyst til at shoppe i deres net butik igen.
nu vente jeg så på at pengene kommer ind på min konto....
Godt til den skæve vinkel.
Rigtigt meget fint tøj som er med på beatet, dog skal man huske, at man får hvad man betaler for. Hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside.
Topshop! - når man ikke har butikken i sin egen by
Jeg nyder at være på ferie, og opdage, at der er en Topshop!(London, Barcelona, etc.). Men her har du hele butikken, lige meget hvor du befinder dig. Glimrende!
Deres kundeservice har været upåklagelig! Varerne kommer i løbet af 4-5 arbejdsdage, hvilket er lang tid, men taget i betragtning af at det kommer fra UK, så er det jo hurtigt.
-Julie.
Altid i god stand
Jeg er rigtig glad for at handle på topshop.
Selvom leveringen godt kan tage lang tid, så gør det ikke noget for mig da det tøj jeg altid for er i god kvalitet.
Der er også studierabat, hvilket er rigtig dejligt :)
Billigere end reallife butikken i Danmark
Har købt flere gange herfra og bliver ved med det - det er billigere end at købe i butikken her i Danmark. Fragten er helt rimlig og leveringstiden er omkring 1 uge...alt i alt = God oplevelse :)