Lokation
Skift lokationPollaan 31, 7202 BV Zutphen, Gelderland, NL
Wat fijn dat ze zich ook in Zutphen hebben gevestigd!! 👍🏻 Hele fijne zaak. Vooral het enorm brede assortiment is echt een uitkomst! Ben met een verbouwing bezig, en loop de deur inmiddels plat daar.... Se mere
Redelijk assortiment, maar degene die mij hielp wist niet wat adereindhulsjes waren, ik heb 't m uiteraard verteld, maar hij was bang dat ie dat niet onthield. Daarna nog uitgelegd waarvoor het gebrui... Se mere
Product van de website in de winkel opgezocht en snel gevonden, afgerekend en factuur naar e-mail adres verstuurd. Bovendien een kwaliteitsproduct (100st. 80mm TX25 zelf borende houtschroeven met schr... Se mere
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Pollaan 31, 7202 BV, Zutphen, Gelderland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Schroefjes besteld
Schroefjes besteld. Ik kreeg al snel bericht dat ik het op kon halen. Dat ging allemaal goed. Bij het verlaten van de winkel zag ik ineens dat ik de verkeerde maat meegekregen heb. Dus gelijk weer terug gelopen naar de balie. Het werd ook gelijk goed opgelost. Ik kreeg de juiste maat mee. Gelukkig dat ik maar even extra keek, het scheelde mij een extra rit!
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Besvarelse fra Toolstation - Zutphen
Behulpzame winkelmedewerker die mee…
Behulpzame winkelmedewerker die mee denkt naar oplossingen.
Kan beter
Geen info over het moment van levering, foute prijsinformatie en geen advies

Hele fijne winkel
Ontzettend aardig personeel, snel en fijn geholpen. Scherpe prijs ook. Kleine winkel waar bijna alles van achter moet worden gehaald. Je kunt online bestellen en betalen en het zowat meteen ophalen of gewoon naar de winkel zonder het eerst te bestellen. Super tevreden!
prima apparaat voor een goede prijs
Ik kwam er erg laat achter dat ik twee…
Ik kwam er erg laat achter dat ik twee rollen aluminium tape besteld heb en er maar één ontvangen heb.

Besvarelse fra Toolstation - Zutphen
Had kettingzaag olie nodig was niet…
Had kettingzaag olie nodig was niet aanwezig. Werd keurig volgende dag thuis bezorgd zonder kosten.
Snel en correct geholpen.
Snel en correct geholpen.
Online gekeken of product op voorraad was, daarna naar de winkel en afgehaald
Uitgebreid assortiment
Uitgebreid assortiment, makkelijk online te bestellen, goede kwaliteit én goede prijzen (tov traditionele bouwmarkten) Top !