Jeg har lige købt 2 Carbide slibeskiver, korn 24, til slibning af murstensvægge i en kælder. Det er anden gang jeg handler ved Toolsonline.dk. Fik endnu engang leveret produkterne hurtigt og problemfr... Se mere
Perfekt håndtering af ordre fra Toolsonline.dk og virkelig god service. Købte deres fantastiske værktøj til terrasser Dextor Powerhand til at rette terrassebrædderne og det er et must-have. Glem alt o... Se mere
Jeg har kun gode erfaringer med dette firma. Jeg handler primært multistiger og stilladsdele til vores firma, og her sparer jeg rigtigt mange penge i forhold til vores normale grossist. God servic... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Produkterne på ToolsOnline.dk er kendetegnet ved at være top funktionelle og holdbare, samt til priser som er op til 40% billigere end tilsvarende produkter i Byggemarkeder og hos trælasthandlere. Søger du professionelle artikler som stiger, skruer, værktøjstasker, bits og bitholdere til de rigtige priser - så har du klikket det rigtige sted! Leverandørerne er blandt verdens førende indenfor hver deres område.
Danmark
- www.toolsonline.dk
Fint nok
Bestilte en træstige, som kom efter nogle dage med fragtmand. Ved bestilling havde jeg anført jeg ville ringes op når den var leveret. Det blev jeg ikke. Stigen var ikke pakket ind eller beskyttet og havde kun 1 lille bule som den jo snart får alligevel.
Stigen kom, meeen..
Efter at have bestilt en stige, oplevede jeg, at jeg blev trukket penge, men at varen ikke blev leveret. Jeg ringede en fredag til Lars fra ToolsOnline, som sagde at der måtte være gået noget galt, og at han ville vende tilbage inden for et par timer. Mandagen efter ringede jeg til ham, og undskyldningen var (med humor i stemmen), at det er svært at huske fredags-aftaler om mandagen. Nå, men nu ville han sørge for at der skete noget. Da jeg Onsdag ikke havde modtaget nogle stiger eller hørt fra ham, så ringede jeg igen, og her sagde han, at der gik noget galt med hans leverandør Jumbo stiger. Han sagde også, at den ville blive leveret fredag.. og det gjorden. Lars var ikke ubehøvlet eller noget i denne handel, men jeg giver tre stjerner, da jeg synes det er lidt amatøragtsigt håndteret.
Opdatering:
Ja, jeg kan nu se at stigen er købt via Stigekompagniet.dk, men havde bildt mig selv ind, at der var Toolsonline.dk, da det var Toolsonline.dk der havde trukket penge samme dag ordren gik ind. I øvrigt godt at stigekompagniet.dk ikke er E-mærket, da mærket ikke tillader at pengene hæves før varen sendes. Jeg vil således opfordre til at redigere Stigekompagniet.dk's hjemmeside hvor der står, "Vi har indtil videre valgt ikke at e-mærke denne webshop, men vi lever fuldt op til kravene i forbindelse med certificering af shoppen, da Stigekompagniet.dk er tilnærmelsesvis tæt på Toolsonline.dk, som er E-mærket.".
Jeg kan egentligt ikke se at Lars bør have større interesse i at Stigekompagniet.dk får en halvdårlig anmeldelse, da han også ejer Toolsonline.dk. Jeg citerer fra Stigekompagniets hjemmeside: "Bag Stigekompagniet.dk står H W ApS. ejet af Lars Mikkelsen, som også driver Toolsonline.dk". Det er så at sige to sider af samme sag.

Besvarelse fra Toolsonline
Perfekt forløb
Jeg har købt et Jumbo stillads til 11.000 kr. Det var nemt at bestille, fik ordrebekræftelse med det samme. Stilladset sendt med fragtmand få dage senere. Det blev leveret på en palle, og placeret på min grund som anvist. Beløbet blev ikke hævet på min konto før leveringen. Så 5 stjerner herfra
Elendig levering
Jeg bestilte en hobbystige, og en stige fik jeg, kun 2 dage efter bestilingen. Så langt så godt. Leveringen derimod var elendig:
Jeg havde skrevet på bestillingen (2 steder) at hvis jeg ikke var hjemme så skulle stigen bare stilles ved min dør.
Jeg blev ringet op af chaufføren (unden forudgående varsel - dvs. jeg anede ikke at han kom med stigen nu), men nåede ikke at tage telefonen. Han lagde en besked på min tlf. svarer: "Jeg er her med stigen men jeg kommer ikke op med den. Jeg stiller den dernede og hvis der ikke kommer nogen så kører jeg med den igen".
Jeg gik straks ned men stigen stod ikke ved indgangsdøren. Så jeg ringede til chaufføren som så fortalte mig at han har parkeret et godt stykke længere ned ad gaden (hvor han åbenbart var i gang med at levere varer til en butik) - og der kunne jeg så hente min stige. Ikke noget med at undskylde eller beklage.
Hvis gratis levereing betyder dårlig levering, så ville jeg gerne have haft valget mellem gratis og dårlig eller betalt og ordentlig.
Seriøs firma
God hjemmeside, gode priser, god service, hurtig levering. Jeg handler helt sikkert her igen.
Mvh Jesper
Super super god service
Købte en winerstige torsdag blev leveret fredag, så kan det vist ikke gøres hurtigere. Fejl på stigen, så jeg ringede og snakkede med Lars. Han sendte en ny med det samme, som blev leveret 2 dage efter. JEG KAN KUN KOMME MED DE BEDSTE ANBEFALINGER, OG SÅ ER VAREN TILMED OGSÅ BILLIG.
ELENDIG KUNDESERVICE OG MANGEL PÅ RESPEKT!
1) Varerne var ikke pakket hensigtsmæssig og forsvarligt (i alt over 30 kolli men ifølge fakturaen 5 kolli), så varerne kunne ikke undgå at tage skade ved leveringen
2) Jeg følte mig forpligtet på at hjælpe "pensionisten", som leverede varerne i en alt for lille varebil, hvis huset og/eller varerne ikke skulle tage skade, da han ikke var i stand til at håndtere de mange og tunge kolli
3) Da jeg vil returnere varerne, blev tonen anderledes og direkte i strid med god markedsføring og generel lovgivning på området
4) Da jeg henvendte mig telefonisk og skriftligt alt for mange gange, fik jeg usmagelig og dårlig kundeservice. Manden var yderst ubehagelig at være i dialog med og lovede at tage hånd om sagen. Det gjorde han absolut IKKE - gentagne gange undlod han bevidst at besvare mine mange henvendelser.
5) Returomkostningerne blev over 70 % dyrere end anvist i telefonisk. Hvorfor fik jeg aldrig svar på.
6) Firmaet formåede ikke en eneste gang at holde de aftaler, som vi indgik undervejs i forløbet
7) Det var undertegnede, som hver eneste gange skulle rette henvendelse trods lovning på, at de nok skulle tage kontakt til undertegnede snarest (på mandag fik jeg at vide - det er flere måneder siden)
8) Jeg håber virkelig, at firmaet tage denne mening til eftertanke og rette henvendelse til undertegnede for at optage dialogen igen? Hvis de tier og jeg falder i "glemmebogen" som hidtil, vil familien, venner, naboer og jeg aldrig handler her igen! Jeg har aldrig fået så dårlig kundeservice i mit liv som menneske og husejer...
Hurtig levering og god vare
Ville købe en stige, men var i tvivl om, hvilken en jeg skulle vælge på hjemmesiden. Ringede til firmaet, og blev anbefalet at købe Cosco stigen. Har nu modtaget den, og den lever fuldt op til min forventning. Varen blev sendt med TNT, som oven i købet bar den op til 4. sal. Så god service hele vejen igennem
Det virker
Bestilte et stillas som blev leveret efter 2 dage , pris og kvalitet hænger sammen
No title
hurtig og professionel betjening. Denne hjemmeside kan varmt anbefales.