Købte en winerstige torsdag blev leveret fredag, så kan det vist ikke gøres hurtigere. Fejl på stigen, så jeg ringede og snakkede med Lars. Han sendte en ny med det samme, som blev leveret 2 dage efte... Se mere
Jeg har kun gode erfaringer med dette firma. Jeg handler primært multistiger og stilladsdele til vores firma, og her sparer jeg rigtigt mange penge i forhold til vores normale grossist. God servic... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Produkterne på ToolsOnline.dk er kendetegnet ved at være top funktionelle og holdbare, samt til priser som er op til 40% billigere end tilsvarende produkter i Byggemarkeder og hos trælasthandlere. Søger du professionelle artikler som stiger, skruer, værktøjstasker, bits og bitholdere til de rigtige priser - så har du klikket det rigtige sted! Leverandørerne er blandt verdens førende indenfor hver deres område.
Danmark
- www.toolsonline.dk
Super god service helt klart anbefales
Toolsonline.dk et suverænt sted at handle.
Perfekt håndtering af ordre fra Toolsonline.dk og virkelig god service. Købte deres fantastiske værktøj til terrasser Dextor Powerhand til at rette terrassebrædderne og det er et must-have. Glem alt om almindelig skruetvinger. Samtidig var der hurtig levering så handler helt klart hos Toolsonline igen og derfor giver jeg også min bedste anbefaling her.
Købte deres monteringsværktøj(dextor)…
Købte deres monteringsværktøj(dextor) til montering af skjulte skruer på terresse. God service på telefonen, hurtig levering og værktøjet var nemt at arbejde med.
Super hurtig og gratis levering
Super hurtig og gratis levering. TAK.
God service ifm ændring af ordren
God service ifm ændring af ordren, varen var der dagen efter, ikke sidste gang jeg handler ved toolsonline
Kvalitetsprodukter til gode priser
Jeg har lige købt 2 Carbide slibeskiver, korn 24, til slibning af murstensvægge i en kælder. Det er anden gang jeg handler ved Toolsonline.dk. Fik endnu engang leveret produkterne hurtigt og problemfrit. Jeg er meget tilfreds med skiverne. God kontrol og ydeevne, og de holder overraskende længe før de er slebet i bund, selvom de er billige sammenlignet med mange af de andre skiver på markedet. Toolsonline kan stærkt anbefales.
Købte skruer til CAMO montage
Købte skruer til CAMO montage - halv pris af af de originale. Fungerer perfekt! Kan varmt anbefales.
3 Carbide skriver bestilte jeg om…
3 Carbide skriver bestilte jeg om Lørdagen og som lovet blev de leveret om tirsdagen af GLS. Kanon pris på produkterne og ser fine ud, har ikke testet dem endnu. Og gratis fragt..
Hold jer væk
Hold jer væk. Bestilte en forskallingsstøtte og betalte med det samme. 2 dage efter er bixen lukket, pengene er trukket, så et surt bekendtskab.
Hurtig levering, god service
Bestilte nogle af de helt specielle Dector terrasseskruer og havde dem hos mig dagen efter. Ringede først og fik en god forklaring på anvendelse af produktet. God og effektiv kundeservice
Bestilte en aluboks - har intet modtaget
Bestilte en aluboks - markeret som værende på lager - slut juni.
Bliver så ringet op at den ikke er på lager alligevel, men at den ville komme i start august.
Vælger at lade ordren afvente august.
Vi skriver nu 11. september, jeg har ikke set skyggen af aluboks - som stadig står markeret som værende på lager, og har gjort det hele tiden.
Trods gentagne mails til deres "kundeservice" har jeg ikke fået noget svar.
Heldigvis har de ikke trukket beløbet på mit kort, men jeg forventer ikke at se denne vare og ønsker egentligt heller ikke at handle et sted hvor der ikke svares på henvendelser.

Besvarelse fra Toolsonline
Kort og godt- hurtig
Kort og godt- hurtig , billig og effektiv behandling - tak!
med venlig hilsen
Claus Bach/BEL
Hurtig levering og god service.
Hurtig levering og god service.
Købte nogle carbide slibeskiver, som blev leveret dagen efter (Leveret i carport). En af skiverne var dog plukket forkert, det kan jo ske..., så jeg skrev til Lars og han svarede hurtigt. De sendte en ny hurtigt og uden beregning. Så alt i alt: Hurtig levering samt god og fair service.
Hurtig og professionel
Jeg bestilte noget stilladstilbehør - Pakken stod i min indkørsel 36 timer senere.
Kan kun anbefale Toolsonline.
Jeg bestilte en tagstige
Jeg bestilte en tagstige, hurtig levering og super service.
Kan kun anbefales.
Stor tak Toolsonline!
Tak Toolsonline! Nok engang kanon service og hjælpsomhed. Noget af det bedste jeg har prøvet :-)
God service, lave priser!
Jeg har kun gode erfaringer med dette firma.
God service, hurtig levering.
Jeg kan på det varmeste anbefale at handle her.
Køb ikke her!!!
Køb ikke her! Lover 2% prisgaranti og gratis levering!!! GLEM DET så snart man bestiller så er varen desværre ikke på lager ved producenten alligevel og man bliver måske kontaktet i løbet af en måned hvis man er heldig. Bull shi*! Købte ved frishop.dk , som åbenbart godt kunne få vare fra jumbo stillds efter 2 dage, sendt direkte!!!

Besvarelse fra Toolsonline