ELENDIG SERVICE !! Vi er en speciallæge klinik i Region Sjælland, hvor vi af og til har behov for tolkebistand. Når vi bestiller en tolk, får vi hurtigt et OK, men denne aflyses et par dage før patie... Se mere
Dårlig tolke selskab, desværre dem der sidde oppe er uhøflige, uretfærdige og handler ikke med fornuft. Og når der skrives en klage , havner klagen i de forkerte hænder og mange gange i hænder på... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
VELKOMMEN TIL DET NYE TOLKDANMARK • Åbent i alle døgnets 24 timer, også i weekenderne: 70 27 22 23 • Personlig kalender • Fremmødetolkning på alle sprog • Tegnsprog tolkning I hele Danmark • Skriftlig oversættelse af høj kvalitet • Telefontolkning med og uden forbestilling • Skrivetolkning og meget mere
Islevdalvej 100.A, 2610, Rødovre, Danmark
- klage@tolkdanmark.dk
- www.tolkdanmark.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
ELENDIG SERVICE !!
ELENDIG SERVICE !!
Vi er en speciallæge klinik i Region Sjælland, hvor vi af og til har behov for tolkebistand. Når vi bestiller en tolk, får vi hurtigt et OK, men denne aflyses et par dage før patientes skal komme. Vi må så aflyse patienten og give dem en ny tid (efter nogle uger) og så håbe på at der kommer en tolk denne gang.
Nok laveste tolkeløn i DK
Lønnen svarer til (nu om dage laveste) kontorløn. Man bliver kun lønnet per kvarter.
Ingen løn
Jeg har haft tolket for dem i 2023, tænk 29timers tolkninger både fremmøde og telefonisk og video, lønnen var en joke til 2200kr. Jeg stoppede hos dem, november 2024 København kommune ringede og sagde jeg er booket måned foran for at lave telefon tolkning! Jeg lavede så 3 telefontolkninger i november 2024 og nu er vi i Januar og stadig ingen løn! Telefonen lægges rør på når jeg ringer! Er det prank eller hvad foregår der i tolkdanmark? Chefen er nødt til at vågne op
Jeg er meget glad for at arbejde med… Tolk Danmark
Jeg er meget glad for at arbejde med Tolk Danmark hver dag. Jeg har været her i fem år, og jeg er stadig imponeret over arbejdsmiljøet, holdånden og professionaliteten i arbejdet.
Virksomheden værdsætter sine medarbejdere og tilbyder mange muligheder for personlig udvikling. Vi opfordres konstant til at forbedres konstant til at forbedre os for at kunne levere den bedste service til vores kunder.
Jeg håber på at være en del af dette team i mange år fremover. Serife...
Jeg har arbejdet som tolk hos…
Jeg har arbejdet som tolk hos Tolkdanmark siden 2019, og overordnet set har jeg været meget tilfreds med min oplevelse. Det er tydeligt, at Tolkdanmark har gjort en stor indsats for at forbedre nogle af de udfordringer, der har været tidligere, og det har skabt en mærkbar forskel i det daglige samarbejde.
Lønnen udbetales altid til tiden, hvilket er afgørende for trygheden i arbejdet, og personalet er utroligt hjælpsomme, hvis der skulle opstå problemer. Man føler virkelig, at der bliver lyttet til én, og at virksomheden er interesseret i at finde løsninger, så hverdagen glider så smidigt som muligt.
Selvom der stadig kan være små bump på vejen, oplever jeg, at de arbejder løbende på at optimere og skabe gode vilkår for deres tolke. Jeg kan klart anbefale Tolkdanmark til andre tolke, der ønsker en pålidelig og samarbejdsvillig arbejdsgiver.
Svindlerfirma
Jeg har tolket I Københavns kommune siden september 2023. Kommunen betaler tolke transportid og kilometergodtgørelse. For 2 måneder siden stoppede Tolkdanmark med at udbetale kilometergodtgørelse med begrundelsen at jeg ikke kører bil, derfor får jeg kun penge for transporttid som er ikke det samme som kilometergodtgørelse. Jeg køber det ikke. Jeg har snakket med andre tolke som siger de mangler ikke kilometergodtgørelse. Pas på dette grådige firma som bliver rige på os, tolke, som bliver slidt både fysisk og psykisk og det er os der udfører arbejdet! Københavns kommune bliver selvfølgelig underrettet.
Update: jeg kan se nu at der skrives positive anmeldelser lige pludseligt i samarbejde med Tolkdanmark. Sikkert mod betaling eller er de måske ansat direkte i firmaet. De har forsøgt at få min anmeldelse fjernet men det lykkedes ikke.
De synder
De synder, de betaler alt for lidt. Ikke vil samme arbejde hos jer. Dårligt firma
Det er alt for besværligt at bestille…
Det er alt for besværligt at bestille en tolk, man skal udfylde en masse ting og hvis man ikke kommer ind det helt rigtige sted så sidder man fast og må prøve igen.
Ingen hjælp at hente i kundeservice
Ubehøvlet ‘service…
Ubehøvlet ‘service’ glemmer bookinger og egentligt fremkommer personalet ligeglade.
Mit firma er tit afhængige af tolke, vi bestiller 3 uger før og på trods af dette, får vi ingen tilbagemelding om bekræftelse, blot når vi på dagen ringer for at høre hvor tolken bliver af, så bliver der sagt “ vi kan da tage en telefontolk”? 1 time efter aftalen….
De har monopol på tolkning men aflyser konstant
De har monopol på tolkning indenfor det offentlige Danmark, men melder afbud konstant, dette firma burde efterses af TV2.
Min kone skulle til special læge som krævede en tolk tilstede, men Tolkdanmark blev ved med at aflyse samme dag som konsultationen skulle finde sted, og vi fandt så en ny tid, men det var 2-3 uger ude i fremtiden hver gang, der gik 4-5 mdr. med dette, jeg havde også selv kontaktet Tolkdanmark fordi vi selv havde fundet en tolk der kunne træde til, men Tolkdanmark havde fundet en anden og det blev så også aflyst i sidste øjeblik, så besluttede lægen at måske kunne jeg erstatte en tolk, og det gik fint.
Lægen fortalte mig at de havde samme problem hver gang de skulle bruge en Tolk, men der var jo ikke andre de kunne kontakte.
Tolkdanmark har monopol på at oversætte indenfor det offentlige, men kan ikke magte opgaven, de burde fratages dette og efterses for svigagtig fakturering til kommuner i hele landet
5-stjernet oplevelse
Jeg har haft en SUVERÆN oplevelse med Mylect, som er den skriftelige del af Tolkdanmark.
Jeg skulle som privatperson have min navneattest oversat med et certificeret tolkestempel og derefter legaliseret hos Udenrigsministeriet.
Jeg kontaktede først Legalisering.dk, som gav mig et absurd dyrt tilbud efter 24 timer. De skulle bruge min originale legaliserede personattest, men jeg måtte ikke møde op personligt for at aflevere den, trods jeg var i København henover to dage. Jeg googlede, og Mylect kom frem. Jeg fik et hurtigt tilbud, som var billigere, og jeg måtte godt aflevere det originale dokument hos dem i Rødovre.
Kevin fra Mylect var rigtig god til at svare hurtigt og holde mig underrettet. Efter ca. 1,5 uge fik jeg det hele med posten.
Jeg er fuldstændig tilfreds med det hele og bruger jer gerne igen, hvis muligheden skulle opstå igen.
Svarer ikke på bookninger
Jeg bookede en tolk for 3 uger siden. Jeg har intet hørt til min bookning. Jeg ringede og talte med en servicemedarbejder for en uge siden vedr. det manglende svar. Jeg har stadig intet hørt.
Har skrevet følgende anmeldelse
Har skrevet følgende anmeldelse, som Trustpilot har efter 3 dage fjernet.
Utroligt! Jeg bliver ved. Kunder og tolke skal vide, hvad er Tolkdanmarks politik.
Dog er Trustpilots handlinger også bekymrende.
“ Dette opslag kommer sikkert til at ende…
Dette opslag kommer sikkert til at ende med, at Tolkdanmark fjerener mig som tolk.
Dog tanken om at mine direkte henvendelser til dem resulterer ikke i noget er frustrerende.
Mit tolke ID-kort var udløbet. Tolkdanmark efter flere måneder tilsender et brev, hvor der ligger et ID-kort på en hel anden tolk og helt andet sprog.
Jeg skriver mail til dem. Ingen respons.
Igår godkender jeg en opgave på 1,5 time.
Opgaven bliver annulleret 1 minut inden opstarten. Uden løn.
Jeg kontakter Tolkdanmark og få at vide, at vil blive kontaktet af kvalitetsafdeling i løber af dagen.
Det sker ikke.
Så, til alle tolker fra Tolkdanmark, pas på, opgaver kan bliver taget fra jer 1 minut inden opstarten, uden løn.”
- - - - -
Jeg har arbejdet som tolk i Tolkdanmark i snart i 3 års tid. Jeg er virkelig glad for det. Stemningen er god, samarbejdet er perfekt blandt kollegaer. Der plads til at være syg og have syg barn, det kalder jeg yderst fleksibilitet. Der er altid arbejde og lønnen er altid betalt til tiden og føler aldrig j er blevet snydt. Så
Jeg vil da klart anbefale tolkdanmark...
Jeg vil ikke kalde nogen racist, men min oversættelseserfaring (25 år)har lært mig, at der er mange psykopater, løgnere og hyklere i denne verden.
tolk dukket ikke op til samtalen
tolk dukket ikke op til samtalen. Responderede ikke på tlf henvendelser eller sms. Efter 27 min kom man igennem til Tolkdanmark der fortæller at tolken ikke kommer. At give os besked var ikke noget tolkdanmark prioriterede. La hver med at bruge tolkdanmark. Dette er ikke første gang undertegnede har oplevet den her type sager når de har været blandet ind
Meget dårlig virksomhed!
Meget dårlig erfaring med tolkdanmark, eftersom havde færdselstyrelse bestilte tolkdanmark til min teoriprøve d.9 august, i Odense.
Men ender med tolken var i Jylland Ribe og færdselstyrelse måtte aflyste min teoriprøve, pga tolken ikke kommet.
I dag skulle jeg til teoriprøve kl.8:15., men altså tolk blev syg, og så igen måtte de aflyste min teoriprøve.
Det er direkte dårligt af dem, der ikke overholde aftalerne.
Jeg vil aldrig anbefale tolkdanmark fremover.
Uprofessionelt og forfærdelig kommunikation
Jeg har d. 9/6-2022 bestilt videotolkning via Teams. Jeg har forinden mødet (kl. 16:00) kontaktet jeres hovednr. for at sikre at tolken kunne komme på via Microsoft Teams. Jeg havde i bestillingen vedhæftet link hertil, og i forsikrede mig om, at tolken nok skulle komme på.
Det endte med at tolken brugte 20 minutter på at hente teams, for så at komme på uden at kunne få sin mikrofon til at virke. Vi måtte aflyse mødet, hvilket er super uheldigt, da det går ud over mange mødedeltagere og borgeren i dette tilfælde som er særligt udsat.
Jeg er meget utilfreds med ENDNU en gang at have en oplevelse af, at tolken ikke er forberedt til at tolke. Det må bare IKKE ske.
Dagen efter d. 10/6-2022 bestilte jeg igen en tolk. Da tolken ikke kunne møde fysisk, blev det via Teams igen. Ligesom dagen forinden, kontakter jeg jeres hovednr. inden mødet, og spørger om tolken er klar via Teams senere, hvilket jeg bliver lovet, at tolken nok skal være. Det ender IGEN med at tolken bruger over en halv time på at komme på.
Det fungerer bare ikke, og jeg kommer aldrig til at bruge TD igen.
Jeg har naturligvis sendt ovenstående på mail til TD, men da der nu er gået halvanden måned, og da jeg stadig ikke har fået noget svar - vælger jeg også at skrive det her.
Rigtig godt firma. Klart anbefales !
Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med tolkdanmark siden 2019. Medarbejdere er venlige og hjælpsomme samt stemning på arbejdspladsen er rigtig god. En klar anbefaling herfra!
Ujwal
Dårlig service og behandling
Jeg har i dag kontaktet tolkdanmark med henblik på at bestille 3 tolke til vores skolehjemsamtaler. Medarbejderen jeg talte i tlf var ekstrem ubehøvlet, uforskammet og inkompetent. Jeg vil slet ikke anbefale virksomheden eller fremadrettet gøre brug af dem. Jeg vil desuden sørge for, at resten af mine kollegaer på skolen heller ej gøre brug af tolkdanmark.
Sjovt nok er det KUN virksomhedens nuværende og tidligere medarbejdere, der har givet 4-5 stjerner i trustpilot.
Uprofessionelt Firma
Ringede idag for at bestille en tolk. Efter han snakkede med en får jeg at vide, at jeg er den sidste der får lov at bestille en tolk som privat fordi. der er mange der hopper fra. Først tænkte jeg "hvad er det han siger.." og spurgte hvad han mente og fik svaret "Ja. sådan er det bare"...
Efter vi aftalte en pris på 400 kr. skriver jeg en klage ind fordi, jeg syns det er ok at være ny i job men, at det uacceptabelt det jeg fik at vide..
Jeg får tilbudet på en mail på 400 kr +moms, altså 500 i alt for 1 times telefontolkning... Jeg ringer for at klage og bliver viderstilt og der er ingen der tager telefonen... Efter en halvtimes tid har de ændret min ordre hvor. der står noget helt forkert på tolk navn og tlf.. jeg har ringet og afbestilt det og forstår nu hvorfor der er mange der hopper fra..
Husk det er ikke altid de ansattes skyld, men dårlig ledelse.