Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Regelrechte oplichters. Hier zit een marketingbureau achter, dus geloof de andere reviews niet. Dit 'bedrijf' biedt een dienst aan die je zelf via mijn.toeslagen.nl kunt regelen. Ze stellen dezelfde... Se mere
Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Se mere
Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.toeslagenaanvraag.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zij hebben voor mij de toeslagen goed…
Zij hebben voor mij de toeslagen goed geregeld. De communicatie is snel en ook de toekenning. Ik geef 5 sterren omdat zij erachter zijn gekomen dat ik meer toeslagen kon krijgen en dat is toen ook geregeld.
Toeslagenaanvraag.nl / Toeslagen-aanvraag.nl…NIET INTRAPEN
ik krijg een aanmaning per mail van deze oplichters €39 euro voor een dienst die gewoon gratis is via de belastingdienst.nl.
wel betaald met spijt , .
ga eerst DigD aanvragen en via belastingdienst.nl gewoon zonder moeite gratis aanvragen .
........................................................
Kosten aanmaning na vervaldatum betaling:
Kosten verhoging na vervaldatum eerste aanmaning € 96,76
Kosten verhoging na vervaldatum tweede aanmaning € 129,50
Kosten verhoging na vervaldatum derde aanmaning € 156,50
Henk de Groot
Afdeling debiteurenbeheer
Het is dat ik geen 0 sterren kan geven
Het is dat ik geen 0 sterren kan geven, welk zelfs 1 ster verdienen ze niet!
Trap hier niet in dit is 1 grote misleiding site wat je 39€ gaat kosten.
Als je in Google "zorgtoeslag aanvragen" intypt dan is deze site de eerste hit en je denkt meteen dat het netjes van de belastingdienst is om zo'n website te maken voor om zorgtoeslag aan te vragen, maar niets is minder waar, voor je het weet word er 39€ afgeschreven en het enige wat ze doen is deze aanvraag doorsturen naar de belastingdienst (waar iedereen het gewoon moet aanvragen wat gratis is)
Dit is een site dat snel geld wil verdienen van mensen die niet voor niets een zorgtoeslag aanvragen.
Het is 1 grote misleiding..DOE JE AANVRAAG via BELASTINGDIENST.NL ipv bij dit malafide bedrijf.
Mijn dochter is net 18 geworden en krijgt op deze wijze gelijk al met oplichters te maken.
De huurtoeslag lukt maar via de normale…
De huurtoeslag lukt maar via de normale manier. Het kwam er maar niet doorheen. Toen maar via deze website toeslagen aangevraagd. Het lijkt nu gelukt te zijn. Moet nog wel 2 weken wachten op mijn geld
Wijzigen zorgtoeslag
Ik heb elke problemen met inloggen met de digi code en het lukte dus ook niet om mijn toeslagen te wijzigen. Ik ben meer gaan verdienen en heb geen zin om terug te betalen aan het einde van de rit. Is me al een keer eerder overkomen. Toeslagen aanvraag heeft mij hierin geholpen en ik ben hier zeker over te spreken.
Schandalig dat ze hier voor geld…
Schandalig dat ze hier voor geld vragen.
Gewoon oplichting praktijken.
Hopelijk is het wel goed gegaan, anders is mijn zoon onnodig geld kwijt.
Zorgtoeslag gevraagd op 14 juni en…
Zorgtoeslag gevraagd op 14 juni en vandaag deze gestort gekregen. Ongeveer 3 weken geleden kreeg ik nog een bericht van ze dat mijn inkomen die ik heb opgegeven niet klopt. Dit is rechtgezet. Ik ga nog wel even controleren maar gegaan naar verwachting
Ik heb hier zorgtoeslag aangevraagd
Ik heb hier zorgtoeslag aangevraagd. Na 3 dagen kreeg ik een e-mail met dat ik ook recht heb op zorgtoeslag van vorig jaar. Dit zou neerkomen op nog €1248 van vorig jaar. Hoe kan het dat mij dit niet is verteld. Het is dat dit van hun hoor anders was ik dit misgelopen. Het is belachelijk dat ik als burger hier niet eerder van op de hoogte wordt gesteld. Dit zijn geen makkelijke tijden.
Snel geholpen
Door een noodgedwongen verhuizing naar een sociale huurwoning kwam ik erachter dat ik misschien recht heb op huurtoeslag. Belastingtelefoon gebeld en daar is geen doorkomen aan, dus dan maar via deze weg. Het kost je wel een paar tientjes, maar dan is het ook geregeld!
Goed op weg geholpen bij stopzetten…
Goed op weg geholpen bij stopzetten zorgtoeslag.
Misleidende profiteurs !!.
Misleidende profiteurs !!.
Van onwetende mensen die het vaak niet breed hebben en weinig verstand van fiscale diensten hebben.
Ze rekenen €39 euro voor een dienst die gewoon gratis is bij de belastingdienst.
Positieve reviews zijn nep,deze worden geplaatst om de negatieve reviews onderop de stapel te zetten
Huurtoeslag
Ja ze hebben de toeslagen voor ons in orde gemaakt. Voor huurtoeslag was het voor niet duidelijk wat nou wel en niet meetelt. Ik betaal 866,33 en hierdoor zou ik geen huurtoeslag kunnen krijgen. Volgens toeslagen-aanvraag kan ik wel huurtoeslag krijgen. Het is in ieder geval goed geregeld.
Ik ben weer meer gaan werken en daarom…
Ik ben weer meer gaan werken en daarom wilde ik mijn zorgtoeslag stopzetten. Ik had dit bijna gedaan. Voor de zekerheid contact opgenomen met toeslagenaanvraag en uit de berekening blijkt dat ik als ik van 2 naar 3 dagen ga werken, ik nog steeds recht heb op dezelfde hoogte aan zorgtoeslag. Ik heb hier niks aangevraagd, maar dit is mijn ervaring.
6 weken terug huurtoeslag opgevraagd…
6 weken terug huurtoeslag opgevraagd via deze site. Gelukkig is het goed gegaan. Wel vervelend dat ik eerst een voirschot krijg en dan weer een paar weken moeten op de rest.
Prima ervaring met een probleem die ik…
Prima ervaring met een probleem die ik maar niet opgelost kreeg. Toeslagen aanvraag heeft ontdekt waar aan het lag. In de ochtend gemaild en in de middag hadden ze het al opgelost. Bellen met de Belastingdienst was gewoonweg onmogelijk. Dan maar wat betalen en het laten oplossen. Blij? Ja het is opgelost maar het kost wel wat geld.
Top!!
Toeslagen aangevraagd op 2 mei en paar dagen geleden is dit gestort. Ik merkte op dat ik een hoger bedrag had gekregen en ik dacht dus dat er iets fout was gegaan. Het bleek dat toeslagen-aanvraag mijn aanvraag had aangepast, omdat ik recht had vanaf 1 november 2021 en niet vanaf 2 mei.
This company has helped me with fixing…
This company has helped me with fixing health care allowance. Don't have a digid so this was the best option. This will cost you a few pennies but still i recommend this if you can't fix this on your own.
OPLICHTERS !!!
OPLICHTERS ! LET OP!
Gewoon naar site van de belastingdienst gaan dat kost niks.
M’n man had niet gezien dat hij op een andere site zat. En gelijk € 39,50 armer. WAT HEB JE ERAAN? Alleen maar armer zonder 1 enkele goed antwoord.
Oplichters😂
Het feit dat de recensies zo verdeeld zijn (alléén extreem negatieve recensies en super positieve recensies) zegt al genoeg. Alle positieve recensies zijn geschreven door nepaccounts en de negatieve recensies zijn echt. Als je een beetje goed kijkt zie je bijvoorbeeld dat al die nepprofielen allemaal maar één recensie hebben geplaatst: dit is een rode vlag!! Toeslagen moet je via de belastingdienst regelen en NIET via een extern "bureau" dat overigens helemaal niet bestaat.
Aan de website mankeert ook heel wat: sommige pagina's zijn niet goed beveiligd (geen HTTPS), er is amper informatie beschikbaar (geen telefoonnummer) en de informatie die ze wel opgeven klopt niet eens. Zo blijkt na zelf een netwerkscan te hebben gedaan, dat hun echte locatie helemaal niet overeenkomt met de locatie die ze opgeven op de website.
Verder raad ik het niet aan om op google gelijk op het eerste resultaat dat je ziet te klikken. De eerste resultaten zijn ADVERTENTIES! Als je "toeslagen aanvragen" intikt komt deze website daarom bovenaan te staan. Dit verklaart ook waarom zo veel mensen op dit soort websites terechtkomen: ze kijken niet goed en klikken impulsief! Als je een klein beetje moeite doet en naar beneden scrolt, vind je een link naar de officiële belastingdienst website.
Als je er toch eenmaal intrapt en ze toestemming hebt gegeven, schrijven ze ineens 40 euro van je rekening af. Een aanvraag hoort helemaal geen geld te kosten! via de belastingdienst is dit gewoon GRATIS! Vervolgens dreigen ze dat je meer moet betalen of anders schrijven ze van je rekening af via incasso. Ze zeggen zelfs dat ze deurwaarders gaan inschakelen als je niet betaald (dit is natuurlijk onzin!)
LET OP: Hun tactiek is om zich voor te doen als een grote organisatie waar je niks tegen kunt doen. MAAR in de werkelijkheid zijn het hoogstwaarschijnlijk een paar sukkeltjes die amper een geloofwaardige website in elkaar kunnen zetten. Neem ze daarom niet al te serieus en geef nooit serieus antwoord. Serieus antwoorden heeft geen enkele zin.
In de mails die ze sturen gedragen ze zich eerst stoer, maar zodra je aangifte gaat doen, worden ze bang en storten ze het geld terug.
DOE DAAROM GELIJK AANGIFTE!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.