Se, hvad kunderne siger
Een aantal keren gebeld in de ochtend. Doorloop je een heel menu en denk je eindelijk doorverbonden te worden… krijg je: onze medewerkers zijn in gesprek en de wachtrij is vol. De verbinding wordt nu... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Skatterådgiver
- Revisionsfirma
- Bogholderi
- Skattekonsulent
- Udfærdigelse af selvangivelser
- Hjælp til selvangivelse
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. U kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. Daarnaast kunt u informatie vinden over Toeslagen en over de Douane. Verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de Belastingdienst.
Kontaktoplysninger
Niet te bereiken.
Niet te bereiken na een heel menu doorgewerkt te hebben. Sta veel te lang in de wacht. Leuker kunnen ze het niet maken wel veel lastiger.
zie zorgtoeslag terugbetalen voor…
zie zorgtoeslag terugbetalen voor startende werkers, fix dit proces man. IEDEREEN die ik ken heeft dit probleem en IEDEREEn komt in de proberemen
Ik sta 50 min in de wachtrij en mijn…
Ik sta 50 min in de wachtrij en mijn (mega simpele?!) vraag over een vraag bij de inkomstenbelasting wat ik in moet vullen kan niet eens beantwoord worden. Heb ik dus helemaal niks aan.
Waardeloos personeel, fatsoensnormen ver te zoeken
Waardeloos. Eerste keer met een vraag over inkomstenbelasting. Dan zou ik uiterlijk 2 dagen daarna teruggebeld worden door Belastingkantoor Groningen, bellen ze op de 3e dag om 9 april 08:53. Terugbellen op dat nummer heeft geen zin dus weer hen gebeld via het algemene nummer. Staat bij de notitie "3x gebeld, meneer neemt niet op". Volgens mijn telefoon ben ik toen 2x in 1 minuut gebeld (een normaal mens belt bijvoorbeeld 30 minuten later nog eens) en daarmee was de taak voor de ambtenaar blijkbaar klaar. Volgende incident: Ik zou voor een andere vraag weer binnen uiterlijk 2 dagen teruggebeld worden, nog steeds niks gehoord - dit is inmiddels de 4e dag. Wat ik ook kwalijk vindt is dat ik onder mijn BSN nummer nu mijn vragen/gegevens bewaard worden in het systeem met notitie dat ik mogelijk (bewust) niet opneem, terwijl ik niet geholpen ben. Fatsoen van de service en personeel is dus ver te zoeken (naast dat veel werknemers onkundig zijn: ik wordt meerdere keren tot 2x doorverwezen omdat de persoon het niet weet, en de 3e belt dus niet terug)
Er gaat wel eens wat mis
Er gaat wel eens wat mis - de Belastingdienst klantenservice is goed bereikbaar en lossen problemen adequaat en direct op wanneer mogelijk. De medewerkers zijn goed op de hoogte en hebben een dienstverlenende houding.
De belastingdienst is één grote…
De belastingdienst is één grote corrupte bende! Als je ondernemer bent en je signaleert dat 4 accountants “ dezelfde fout” maken, waardoor je duizenden euro’s verliest en je meld dit. Dan krijg je als antwoordt..” wat vervelend voor u Mvr” helaas wij kunnen u niet helpen.
Mensen bestelen noem ik het.
Belastingdienst is onbereikbaar
Een aantal keren gebeld in de ochtend. Doorloop je een heel menu en denk je eindelijk doorverbonden te worden… krijg je: onze medewerkers zijn in gesprek en de wachtrij is vol. De verbinding wordt nu verbroken…
Gewoon onbereikbaar!
Telefonische keuzemenu's zijn veel te…
Telefonische keuzemenu's zijn veel te lang en vervolgens kom ik in de wachtrij om daarna alsnog bij een verkeerde afdeling uit te komen. Wordt ik doorverbonden, weer wachten! Waarom niet een beslisboom maken op de website zodat je van tevoren al weet welke keuze's je moet indrukken? Dan voer je gewoon die code in en heb je meteen de juiste afdeling..
Belasting erfbelasting harteloos
Belastingdienst zijn boeven Erfbelasting terwijl mensen zelf alles hebben opgebouwd al verdrietig genoeg ouders kwijt ben mijn hele leven dubbel op ze kop staat alles moet achterlaten rara hoe worden jullie rijk over de rug van hard werkende of overleden mensen bah schaamteloos harteloos "bedrijf" door jullie zie ik het leven niet eens meer zitten omdat ik me vader beloofd heb hier te blijven en voort te zetten wat hij zelf in ze testament als wens wou en dan komen jullie walgelijk
De belastingtelefoon, heb je niet zoveel aan
De belastingtelefoon "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker" gaat niet helemaal op. Ik belde perongeluk het +31 nummer, heel normaal lijkt het maar dat is blijkbaar niet zo... het is een totaal andere centrale en ze gaan geen antwoord geven mits je niet vanuit het buitenland belt. Doorverbinden? Dat kan ook niet want we sluiten over een half uurtje. Wat een onzin, 30 minuten in de wachrij gestaan voor een medewerker die er gewoon geen zin in heeft.
Ik zou "Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker" even herzien naar "Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet".
De belastingdienst heeft ongegrond mijn…
De belastingdienst heeft ongegrond mijn verzameld inkomen over 2026 opgeplust mwt ruim 2000 euro wat mij 40 euro toeslag per maand scheelt. De uitleg van de belastingdienst is dat alle salarissen zijn gestegen in hun denkwijze. In mijn geval scheelt het 40 euro per maand toeslag. Controleer je toeslagen!!
2 maanden geleden ingeschreven voor…
2 maanden geleden ingeschreven voor zorgtoeslag, staan er bij mijn toeslagen 2 datums, 1 beweerd dat het bedrag de 20ste is overgemaakt, dit is niet waar, de andere zegt de 25ste, helaas heb ik niks van mijn €360: vernomen. Mijn bankrekening nummer klopt gewoon, dus wat is er daar gaande? Ergens vertrouw ik de boel niet, een organisatie waar dusdanig veel geld heen en weer gesluist word riekt voor mij naar corruptie. Overigens is het ergens van de zotte dat zorg en huur tegenwoordig dusdanig duur zijn geworden dat er genoeg mensen zijn die het zelf niet kunnen financieren dat een nationale toeslag überhaupt nodig is.
Bizar lange wachttijden
Bizar lange wachttijden. Alsof je niets beters te doen hebt dan continu in de wacht te staan. Verschrikkelijk dat je gewoon niet even iemand snel iets kan vragen. Zo respectloos.
Verschrikkelijk
Voordat je besluit om telefonisch contact op te nemen met belastingdienst afdeling Erfrecht/ Erfgenamen is het raadzaam om alvast ook een begrafeniskist aan te schaffen. Voordat ik aan de beurt was had ik zelf al mijn laatste adem uitgeblazen. Ben je aan de beurt word je geholpen door een medewerker die er zelf geen hout van begrijpt. Trouwens ..mujn vader lag koud 2 maanden onder de grond. En dat stelletje viespeuken hebben al de gore lef je er op te wijzen dat je xo spoedig mogelijk je gegevens voor erfbelasting moet inleveren. Altijd op zaterdag die blauwe brieven door die deurgleuf. Zodat niet direct kunt reageren. Bellen ? 25 tot 30 minuten in de wacht. Schandalig
Waarom heeft onze overheid zelden zijn…
Waarom heeft onze overheid zelden zijn zaakjes op orde? Jarenlang hoor je hetzelfde maar er veranderd niks. Wil ik aangifte doen, is het de hele dag al te druk bij onze belastingdienst. Ben je ingelogd dan kunnen ze je gegevens niet ophalen omdat er een storing is. Vermoeiend!!
Onmogelijk om de aangifte te doen
Onmogelijk om de aangifte voor de inkomstenbelasting te doen. Site al de hele dag uit de lucht, zoals elk jaar. Werken er alleen stagiaires op de IT afdelding?
Ik wil jullie excuses niet voor het…
Ik wil jullie excuses niet voor het ongemak. Ik wil gewoon mijn aangifte invullen. Maken overal reclame om je aangifte te doen per 1 maart, maar laten elk jaar zien het niet aan te kunnen. In plaats van miljarden naar het buitenland, je eigen systeem eerst eens maken. Man man man.
Schandalig!
Volgens mij is de inkomstenbelasting invullen voor niemand een hobby. Dan zit je met je goede gedrag voor de laptop, krijg je de melding 'het is op dit moment erg druk op Mijn Belastingdienst het is op dit moment niet mogelijk om in te loggen. Schandalig! Hier moet de Belastingdienst toch op voorbereid zijn. Ik heb inmiddels over een periode van 3 uur op verschillende momenten proberen in te loggen, zonder succes!
een dropship winkel met philipijnse…
een dropship winkel met philipijnse customer support bied nog betere service. 2 dagen bellen 4x is het gesprek random opgehangen zit je opnieuw in de wachtrij 2 oplossingen voor een probleem kregen beide werkte niet en de 3e die ik kreeg was volgens die medewerker standaard procedure en snapte niet het advies van zijn collega’s. Voorderest gaat alles over de post het is 2026 ongelofelijk en mijn helft van me winst maar jatten om dit corrupte land te financieren….
onmogelijk maken om geld terug te krijgen
Krijg een brief met dat ik geld terug krijg voor belasting van mijn auto echter moet ik nu mijn rekening nummer opgeven geld halen er al jaren geld van af.
moet inloggen belastingdienst.nl / betalingenenontvangen echter word dan van kastje naar de muur gestuurd en onmogelijk te vinden waar je gegevens moet gaan invullen smeerlapperij zoals gewoonlijk bij de belastingdienst
Læs mere om andre typer anmeldelser.