Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Se mere

Regelrechte oplichters. Hier zit een marketingbureau achter, dus geloof de andere reviews niet. Dit 'bedrijf' biedt een dienst aan die je zelf via mijn.toeslagen.nl kunt regelen. Ze stellen dezelfde... Se mere

Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Se mere

Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Se mere

1. Finansiel tjeneste uden banklicens
  2. Alternativ finansieringstjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,6

Als het moet!

Ik begrijp de negatieve reviews niet helemaal. Iedereen weet toch wel wie de Belastingdienst is en waar je toeslagen kan aanvragen. De kosten zijn wel een beetje stiekempjes aan het einde van het formulier gezet, maar het staat er wel. Ik had niet veel keus dan mijn toeslagen door toeslagenaanvraag te laten doen. Ik kwam geen steek verder. Elke keer kreeg ik een brief thuis dat er nog iemand stond ingeschreven en ook bellen naar de Belastingdienst is een en al ellende. Met toeslagenaanvraag kreeg ik toch weer dezelfde brief, maar ze hebben de situatie uiteindelijk weten op te lossen. Je ziu toch denjen dat toeslagen makkelijker gedaan zouden kunnen worden. Wat een regels en onduidelijkheid. Afijn ik ben goed geholpen.

20. april 2023

Heel erg goed!

Was vorig jaar 18 geworden en had zorgtoeslag aangevraagd. Ik wist niet dat ik nog recht had 444.- van vorig jaar. Hier werd mij op gewezen en met mijn akkoord in orde gemaakt.

Met vriendelijke groet
Selena Dominquez

9. maj 2023

Oplichters

Oplichters. Zij melden niet dat er. 39 euro wordt berekend. Je denkt met belastingdienst te maken te hebben.Als je storneert krijg je een dreigmail met forse boete . Nooit doen.

24. april 2023

Ja gewoon SUPER

Ik ben vorig jaar gescheiden en ontdekte dat ik zorgtoeslag kon krijgen. Dit heb ik bij toeslagen-aanvraag gedaan. Prima allemaal, maar toen kreeg ik een email dat ik nog zorgtoeslag vanaf 1 juli 2022 en nog ongeveer 1000 euro krijg. Dit noem ik pas goed nieuws. ik denk als het niet hier had aangevraagd dan was ik er ook niet achtergekomen.

2. marts 2023

Super bedrijf!

Ik schrijf nooit reviews maar dit vedrijf heeft ontdekt dat ik ook toeslagen van 2022 kon krijgen. Dat is 12x €111 dat ik nog terugkrijg. Fantastisch zeg ik je.

7. april 2023

Zelf huurtoeslag gevraagd via…

Zelf huurtoeslag gevraagd via toeslagen.nl en elke keer kreeg ik een brief over dat ik al huurtoeslag krijg. Dit is dus niet zo! Telefonisch is er geen doorkomen aan.
Toeslagen-aanvraag zei het probleem te kunnen oplossen en heeft dit uiteindelijk ook gedaan na wat onderzoek. Hartstikke fijn!

29. marts 2023

Voor als je er zelf niet meer uitkomt, dan zeker een aanrader!

Ik probeerde te achterhalen waarom de toeslagen maar niet worden betaald. Bellen, bellen en nog eens bellen met de belastingdienst en niemand die je een duidelijk antwoord kan geven over waarom ik geen toeslag krijg. Uit noodzaak toeslagen aanvraag om hulp gevraagd en heeft te maken met servicekosten die worden gekenmerkt als servicekosten, maar eigenlijk geen servicekosten zijn. Dit is nu eindelijk opgelost!!

1. marts 2023

Oplichting en misleiding.

Op slinkse wijze is door deze oplichters geld van mij afhandig gemaakt. Ik heb NOOIT aangegeven akkoord te gaan met een incasso van 39€ voor een dienst die ik makkelijk zelf kan. Deze oplichters zorgen ervoor bovenin de zoek van google te komen zodat je als je niet goed oplet denkt gewoon met de belastigdienst te maken te hebben. Toen ik dat doorhad ben ik weggesurft van deze website maar hebben zij toch mijn gegevens gebruikt. En nogmaals ik heb NIET OP AKKOORD geklikt. Dit is extreem misleidend en oplichterij.

26. februar 2023

Gewoon een stelletje honden die…

Gewoon een stelletje honden die misbruik maken van Digibeten en Ouderen doormiddel van google sponsor. Toeslagen aanvragen is gratis maar wanneer deze site bovenaan komt te staan op Youtube zijn er veel mensen die denken dat het de site van Belanstingdienst is.
Het zou simpel gewoon niet legaal mogen zijn. Het is gewoon "legale oplichting."
Net binnen de lijntjes maar wel zo dat ze even snel een hoop mensen 39.50 afrogellen.

24. februar 2023

Snel gedaan alsmede de hulp

Ik denk dat ik er toch niet uitgekomen was zonder de hulp van Toeslagen-aanvraag. Met een schommelende inkomen en door servicekosten waarvan ik dacht dat deze meetelde. Ik had het idee dat ik geen toeslagen kon krijgen. Zij zeiden dat ik wel toeslagen kon krijgen en dat klopte uiteindelijk ook. Jammer dat je niet kan bellen.

6. februar 2023

Wij hadden hulp nodig bij onze…

Wij hadden hulp nodig bij onze toeslagen. De Belastingdienst is onbereikbaar en wij hebben het daarom via deze website moeten regelen. Onze ervaring is positief, al begrijp ik wel waarom sommigen een andere mening hebben. Ik zag wel degelijk meteen dat dit van een bedrijf is. De mail contact is snel beantwoord en de toeslagen waren 2 dagen later aangepast met onze AOW wijzigingen. Vandaag weer een bericht gehad van dit bedrijf dat wij nog extra recht hebben op toeslagen van 1 januari 2022 tot 12 september 2022.

1. februar 2023

Het zijn oplichters

Ik heb hier mijn toeslag aangevraagd en er werd ineens €39 afgeschreven zonder dat dit duidelijk vermeld stond en je het ook gewoon gratis aan kan vragen bij de belastingdienst. Ik heb nu nog steeds geen toeslag ontvangen.

30. januar 2023

Er dette din virksomhed?