Som nyt medlem af TL fagforening har jeg oplevet en stor støtte og forståelse i forbindelse med min fyring. Allerede fra starten har jeg følt, at jeg havde en tryg hånd i ryggen, hvilket gjorde det le... Se mere
Teknisk Landsforbund tilbyder et højt niveau af faglig fællesskab og repræsenterer og understøtter mig i overenskomstspørgsmål på det private arbejdsmarked. Og så er det rart at være medlem af et fo... Se mere
TL har været en stor hjælp for mig. De er altid imødekommende og lette at få fat i, når man har brug for rådgivning eller støtte. Derudover tilbyder de et bredt udvalg af aktiviteter og kurser, som bå... Se mere
Virkelig en for dårlig oplevelse. Der har ikke været en TR eller lignede til stede på Sjælland selvom jeg er ansat på Sjælland. Mit navn bliver stavet forkert gentagende gange i officielle mails t... Se mere
Teknisk Landsforbund er et fællesskab af 24.999 kreative specialister.
Svarer typisk inden for 2 uger
TL har guld i medarbejderstaben
Jeg har været medlem af A-kasse og fagforening siden 2012, hvor jeg blev færdiguddannet. I forbindelse med min tidligere arbejdsplads konkurs for nyligt, har jeg kun modtaget uovertruffen service fra jeres ansatte Mariane, der har "grebet", hjulpet og guidet mig igennem forløbet. Jeg er gået fra at have hjertebanken, til at kunne trække vejret igen.
Et stort tak til Mariane fra mig!
jeg betaler dyre domme
jeg betaler dyre domme, for ingenting føler jeg. Jeg betaler knap 1100kr om måneden, for a-kasse, fagforening og lønsikring. Og nu skal jeg betale 3700.- tilbage, og jeg synes det virker sjusket den måde det bliver gjort på. derudover har de en masse medlems"fordele" som jeg ikke bruger overhovedet.
Jeg har været i 3F og det havde de god kommunaktive egenskaber at tilbyde deres medlemmer. Jeg skifter snart til enten ASE eller FRIE, de er meget billigere, og tilbyder noget meget billigere. ASE fortæller også, at hos dem, så slipper jeg for at skulle forholde mig til politiske ting, som skulle komme til udtryk i at stræke. Jeg er i byggebrancen og konstruktører ligner ikke noget som giver mening pt.
Teknisk landsforbund, bruger hvad jeg mener en forældet brugerplatform, og virker meget uambitiøse generelt.
God påske.

Ekstraordinær undervisning og medlemsfordele hos Teknisk Landsforbund
Min erfaring med Teknisk Landsforbund har været intet mindre end fremragende. Som ekstern underviser har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med TL's konsulenter ved flere lejligheder. Hver gang har jeg været imponeret over deres høje kompetenceniveau, engagement og evne til at formidle komplekst stof på en forståelig og engagerende måde. Deres passion for både undervisning og deres fagfelt skinner igennem, hvilket skaber en inspirerende og lærerig atmosfære for studerende.
Ud over deres undervisningsevner er jeg også begejstret for de medlemsfordele, som TL tilbyder på deres hjemmeside. Disse fordele tilføjer reel værdi og understøtter medlemmernes professionelle udvikling og trivsel på en måde, der går ud over det sædvanlige. Det er tydeligt, at TL forstår vigtigheden af at investere i deres medlemmers fremtid gennem både uddannelse og eksklusive tilbud.
Alt i alt fortjener Teknisk Landsforbund topkarakter for deres bidrag til faglig udvikling og medlemspleje. Jeg ser frem til fremtidige samarbejder og anbefaler varmt TL til alle, der ønsker at fordybe sig i deres faglige kompetencer og nyde godt af en række medlemsfordele.
Ærligt talt humoristisk ..
Ærligt talt humoristisk ...
Det er nærmest imponerende hvor lidt man føler sig hørt hos TL. Du sender det aftalte materiale, men så får man en rykker for det. Du ønsker at komme i kontakt med folk, men de er ikke tilgængelige, men når de mangler noget fra dig, så får du sgu at høre!
Jeg har sat og undersøgt andre a-kasser og fagforeninger og har været i samtaler med dem. TL siger de kan hjælpe med jobsøgningen, det eneste de har at tilbyde er kommentarer på ens CV og ansøgninger og så skal du da liiige høre om deres "imponerende" jobportal, med unikke jobs, som du så kan finde på portaler som jobindeks, ofir og til tider jobnet alligevel. Men de andre a-kasser tilbyder forbindelser, netværksmøder og der var sågar en a-kasse der har sat mig i kontakt med en person som allerede har sat 2 møder op i virksomheder jeg altid har drømt om at arbejde i, og jeg er ikke engang medlem endnu.
Farvel og tak TL, vi ses aldrig igen.

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund
Som at tale til en væg...
Efter at jeg var blevet færdiguddannet, blev jeg introduceret til TL af en lærer fra mit studie, som fortalte mig at dette vil være den mest passende a-kasse for mig. Jeg tilmeldte mig og kom igennem det sædvanlige trummerum, jeg så positivt på fremtiden og min mulighed i at komme hurtigt i arbejde.
1 år senere, og jeg har indset at TL ikke er en a-kasse eller fagforening som kan tilbyde noget af det de reklamere for. Det eneste de kan give dig er rykker for når de lige står og mangler noget info, som man førhen allerede har sendt til dem, men "Hov, vores system kan lige pludselig ikke finde det" og når man havde en aftale med dem at de skulle dukke op til ens møder i jobcenteret har de ikke dukket op til nogle af de møder, og jeg har snart indkaldt dem 8 gange!
Nu er jeg sygemeldt, gået ned med stress og har svært ved at se en mulig fremtid indenfor det erhverv jeg elsker. Jeg ringer ind og beder om at komme i kontakt med deres konsulenter om hjælp til min jobsøgning, "Vi ringer til dig, bare rolig!" en uge går, "Ja, ja, vi ringer til dig, bare rolig!" en måned går. "Jamen de relevante kontaktpersoner er nu på kursus!"
Du er bare et nummer for dem, ikke andet end et tal i deres statistik. Aldrig i min tid med denne a-kasse har jeg haft nogen form for konstruktiv samtale, og vil ikke engang anbefale den til min værste fjende.

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund
Hjælp i forbindelse med opsigelse og fritstilling
Som TL medlem i 45+ år, har jeg været så heldig først nu at have brug for assistance fra TL.
I forbindelse med jeg blev opsagt fra mit job, havde jeg brug for hurtig assistance til gennemlæsning af opsigelsen og fratrædelse dokumenterne.
Her havde jeg brug for assistance til at sikre at jeg ikke begik fejl i forbindelse med indgåelse af fratrædelses aftalen, og her trådte TL til med kort varsel og hjalp med gennemlæsning og gode råd.
Med de de råd jeg fik, har mit 45+ årige medlemskab været det hele værd.
At være organiseret i et fagforbund, er ligesom at have en brandsforsikring. Hvis man er heldig får man aldrig brug for den, men er man uheldig, bliver man lykkelig for at have en.
Tak til TL, for den store hjælp jeg fik.
Solid og pålidelig støtte
Efter en usaglig opsigelse henvendte jeg mig til Teknisk Landsforbund for hjælp, og de viste sig at være professionelle og dedikerede. De tog sig tid til at gennemgå min sag omhyggeligt og hjalp mig med at dokumentere de uretmæssigheder, der var knyttet til min opsigelse.
Under processen opdagede de også, at jeg skulle have været dækket af en overenskomst, hvilket min tidligere arbejdsgiver ikke havde informeret mig om. Teknisk Landsforbund arbejdede målrettet for at sikre, at mine rettigheder blev håndhævet, og de bistod med at sikre den kompensation, jeg fortjente.
Kommunikationen med dem var professionel, og de holdt mig løbende opdateret om sagens udvikling. Deres rådgivning var klar og forståelig, hvilket gjorde hele processen mere håndterbar.
Klar anbefaling herfra!
Teknisk landsforbund er en kompetent og…
Teknisk landsforbund er en kompetent og seriøs fagforening.
Der er altid hjælp og vejledning når der er brug for det.
Besøg hos ProShop
TL-klubben hos BEUMER havde arrangeret et besøg hos ProShop i Højbjerg ved Århus.
Besøget var virkelig interessant og spændende, man kunne høre på Ronnie (som viste os rundt) at han var meget engageret - så meget at tiden skred.
Det var meget spændende at se hvordan det foregår, fra kunden afgiver sin ordre, til den forlader ProShop.
Det var også dejligt at høre deres samarbejde med Jobcenteret ang. personer, der gerne vil på arbejdsmarkedet, men har behov for en mere lempelig tilgang p.g.a. forskellige udfordringer, dejligt med et firma hvor der er plads til de - skal vi kalde dem - lidt skæve eksistenser.
TL arrangementet(BEUMER ansætter) besøget i ProShop
Mange tak for arrangementet. Det var spændende at se et anderledes robot baseret lagerstyringssystemet live.
Virkelig lærerne og entusiastisk præsentation. Meget rørende at høre om det fantastisk samarbejde mellem Proshop og jobcenter - den tid, hjælp og støtte til borgere, der mest brug for det.
Super Arrangement
Jeg har lige været på endnu et virksomhedbesøg gennem TL, sammen med resten af mine kollegaer der er medlem. fantastisk rundvisning i Proshops robot lager, lærigt, interessant og relevant
TLs kongres.
Jeg har lige deltaget i TLs kongres.
Det er med en super demokratisk følelse, at deltage i fagforeningens øverste lovgivende organ.
De fleste der har lyst, og deltager i TL regionernes generalforsamling har mulighed for at deltage.
Useriøs organisation
Meldte mig ind da jeg var underuddabdels, da vi fik at vide at der ingen regning vil komme og at det kun var for at modtage nyhedsbreve.
Jeg er nu færdig med min uddannelse, og har derfor modtaget en regning, føler mig misinformeret og snydt... det samme føler mine klasse kammerater.

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund
TL "glemmer" lige at fortælle at den…
TL "glemmer" lige at fortælle at den fritagelse for kontingent man har under uddannelse skal efterbetales for et helt år (6 tusind), fordi man har været på barselsdagpenge i 4 måneder... Forventer at få en lille heads-up på sådan noget når man skriver til dem at man går på barsel. Det er ret mange penge at skulle efterbetale når man er under uddannelse..

Besvarelse fra Teknisk Landsforbund
Pludselig kæmpe regning som studerende
Jeg læste på deres hjemmesiden at man kunne blive fritaget for at betale kontingent som studerende, og der stod ikke noget om nogle særlige forbehold. For at at dobbelttjekke ringede jeg derind og talte med dem, inden jeg meldte mig ind, og udtrykte tydeligt at jeg kun ville være medlem hvis det ikke kostede mig noget, da der var flere år til at jeg var færdiguddannet og dermed reelt kan bruge tilbudet til noget, og blev forsikret at det ikke kostede noget. Nu et år efter har jeg modtaget en kæmpe regning på små 8.000 kr, og et krav om at jeg tilbagebetaler kontingentet fra hele sidst år, da jeg har haft for høj en indkomst til at være fritaget (godt nok kun siden marts måned, men jeg skal stadig tilbagebetale hele beløbet??) Dette forbehold stod åbenbart i det brev, hvor der står at man er blevet fritaget fra kontingent, men ikke på hjemmesiden og de fortæller heller ikke om det, når man nu ringer ind og spørger... Det er jo fuldkommen absurd at man skal betale så mange penge for et produkt, som man åbenlyst ikke kan bruge til noget, når der er flere år til man er færdiguddannet. Da jeg ringede ind og spurgte om det virkelig kunne passe får jeg at vide at ja, det er en underlig regel, at man skal betale hele året selvom man kun har haft for høj indkomst halvdelen af året, men sådan er reglen, og hvis jeg havde ringet derind og fortalt det i marts, ville jeg ikke skulle have tilbagebetalt det hele?! Bevares, man skal selvfølgelig læse alle sine breve helt igennem, men det ville også være på sin plads at gøre sine kunder opmærksom på den slags regler, når man nu godt ved at de er der...
Fantastisk fagforening
Fantastisk fagforening og dygtige medarbejdere har været der for mig uanset situationen. Jeres støtte og rådgivning har været uovertruffen. De allerbedste anbefalinger til TL.
Som ansat på en uorganiseret…
Som ansat på en uorganiseret arbejdsplads, har jeg haft stor hjælp og meget kompetent vejledning fra medarbejdere i medlemscentret lokation Fredericia bl.a. i forbindelse med lønforhandlinger. Det har resulteret i et rigtigt godt resultat ved seneste forhandling, som var til gavn for ikke kun mig, men også øvrige kollegaer. Jeg er yders tilfreds med rådgivning, input og hjælp fra "damerne" i medlemscentret Fredericia.
En fagforening der er der for dig hvis…
En fagforening der er der for dig hvis du skulle for brug for hjælp
En RIGTIG fagforening der gør sit…
En RIGTIG fagforening der gør sit ypperste for at yde en god og faglig kompetent service for medlemmerne. Og så er der en super lønsikring oveni hatten.
Super god fagforening
Super god fagforening, hvor jeg deltager i mit faglige netværk, som har gode relevante emner. Jeg bruger også de lidt skæve arrangementer, som rundvisning på et bryghus, perle kunst osv. Også sidder der altid en medarbejder klar til at hjælpe