‘t Jonge Ukkie  Anmeldelser

2,9

Zeer slechte ervaring. Absoluut geen aanrader! Twee maanden geleden een vierwieler voor mijn dochter besteld en tot op heden niets ontvangen. Meerdere keren gebeld, gemaild, geappt en berichten... Se mere

Een bestelling gedaan en deze is ook netjes verzonden. De bestelling is echter nooit aangekomen. Via de website contact opgenomen. Toen hier geen reactie op kwam heb ik een mail gestuurd. Hier echter... Se mere

Ik heb 9 juli een bestelling bi t Jonge Ukkie gedaan van een vacuum zwembadstofzuiger. Echter dee nooit mogen ontvangen. Heb al 2 of 3x gemaild en ook geprobeerd telefonisch contact op te nemen echter... Se mere

Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze klein... Se mere

1. Legetøjsforretning

Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Wel mijn bestelling betaald maar niets…

Wel mijn bestelling betaald maar niets gekregen. Ook het 06 nummer wat ze geven op hun site wordt niet beantwoord.

31. juli 2024
‘t Jonge Ukkie -logo

Besvarelse fra ‘t Jonge Ukkie

Goedendag,

Bedankt voor uw review. Jammer dat u ons een 1-sterrenreview geeft. Op de website staat dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn, maar wel via de app, chat en mail. Wij hebben u via de app beantwoord, maar tot op heden hebben wij hier nog geen reactie op mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
't Jonge Ukkie

Slechte webshop!

Eind maart een pakketje besteld, tot op heden nog niks ontvangen. Meerder malen contact proberen te zoeken maar tot op heden nogsteeds geen oplossing. Bestel hier dus niet!

10. juni 2024

Lange verzendtijd

Op 8 mei mijn bestelling geplaatst en inmiddels nog niks ontvangen. Er wordt een levertijd van 1-8 werkdagen gehanteerd, daar zijn we nu al ver overheen. Communicatie verloopt slecht. Duurt lang voordat je een reactie op je vraag krijgt.

30. maj 2024

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Ik kreeg van te voren een voorbeeld te zien en mijn bestelling ging de volgende dag al op de post. Het was ook heel mooi en leuk ingepakt.

3. maj 2024

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service. Ik had last minute een product nodig wat custom made is. Dit is ontzettend snel verzonden en prachtig verpakt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, de service en de prijs van het product. Ik raad dit bedrijf echt aan.

3. maj 2024

Het gelaserde treintje van Little Dutch…

Het gelaserde treintje van Little Dutch besteld en de gelaserde naam vlaggetjes. De producten waren erg goed geslaagd en de ouders waren er blij mee! Ook werden de producten erg leuk ingepakt, zo kan je ze gelijk al geven als cadeau. Zeker aan te raden!

5. april 2024

Levertijden kloppen niet!

Levertijden zoals aangegeven op de website kloppen niet! Fietsje waarbij aangegeven stond: vóór 13u besteld, morgen in huis... Kwam 4 weken later! En ook andere 2 items +6 weken op moeten wachten. Ik zou hier niet meer bestellen, maar voor andere webshops kiezen.
Wel vriendelijk contact gehad via email... maar moest hier continu zelf als klant achteraan. Nooit een mail gehad uit eigen initiatief van de webshop, om mij als klant op de hoogte te stellen van de vertragingen... Slechte zaak

26. januar 2024

Helaas zijn meerdere artikelen die het…

Helaas zijn meerdere artikelen die het bedrijf op de website staan niet leverbaar. Ipv dat ze dit pro-actief melden moet je er zelf achteraan. Erg jammer want nu moet ik het na 2,5 week nog steeds hebben en ergens anders bestellen. De artikelen zijn overigens nog steeds te bestellen op de website in mijn inziens belachelijk

4. marts 2024