1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

tinekhome er et mikstur af boheme living, elegant enkelthed og botanical living. Med inspiration fra rejser og naturen, kombinerer Tine Kjeldsen farver og traditionelt håndværk til kollektioner der med gennemgående skandinavisk enkelthed passer så fint i tidens indretningstrend. Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler ud fra egne designs samt fra unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien.

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dyr returnering

Købte en krukke som desværre slet ikke lignede den på billedet.. skulle selv betale returomkostningerne på 150 kr. fordi den vejer 8 kg. Lidt træls at I ikke oplyser hvad varen vejer på jeres hjemmeside, og lidt træls at jeg selv skal betale for retur. Næsten halvdelen af varens pris der går til returnering. Ikke et sted jeg vil købe fra igen.

30. juni 2025

Dårlig service, mangelfuld levering

Bestilte en vare. Beløbet blev trukket på min konto for varen, men havde efter 4 uger stadig ikke modtaget varen. Var i dialog med medarbejdere over mail, i den fysiske butik og telefonisk, uden det blev ordnet. Har ventet på svar på mails i flere dage og måttet rykke for respons. Efter jeg bad om (efter 4 uger) at ordren blev annulleret og jeg fik mine penge tilbage gik det heldigvist hurtigt og har nu fået mine penge igen. Men alt i alt en dårlig oplevelse med dårlig service og ekspedering efter min mening.

14. november 2023

Kære Marie

Vi er meget ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse ved at handle hos os. Vi anerkender, at der er sket en fejl, efter vores kurerer mistede din pakke under første levering.

Efterfølgende er der simpelthen sket en misforståelse på vores lager, som har gjort, at din ordre ikke er forsøgt genleveret.

Vi beklager endnu en gang, og håber at du i fremtiden ønsker at handle hos os.

Klar anbefaling

Enormt hjælpsomt personale ved køb på webshoppen. Har netop fået leveret to ordrer, som hver kom på under to dage. Handler her helt sikkert igen 👏🏼

7. august 2023

Jeg var inde og købe et pudebetræk

Jeg var inde og købe et pudebetræk, da der var 50% tilbud og jeg siger så til ekspedienten at jeg var i tvivl om det var den samme farve som vi havde i forvejen derhjemme. Og jeg spørger så om det er muligt at jeg kan bytte det, hvis det ikke er det rigtige eller få pengene tilbage.
Jeg får at vide at det er ikke noget problem og pengene kan også gives retur, såfremt jeg har bonen med.

Min kæreste kører så ind for at bytte betrækket og får at vide at det kan vi ikke, grundet at det er en udsalgsvarer. Dette synes jeg ikke er i orden og derfor den ene stjerne.

12. juli 2023

Kære Jonas

Vi er kede af, at du ikke føler, at du har haft en god oplevelse ved at handle i vores butik.

Dog må vi erkende, at vi ikke deler samme oplevelse af situationen.

Som en ekstra service, hos Tine K Home, tilbyder vi faktisk, at man kan få sine penge retur, selvom man køber en udsalgssvare. Dette er ikke normal kutyme hos de fleste danske butikker. Ønsker man penge retur, er det dog en nødvendighed, at man i denne situation fremviser kvittering.

Da din kæreste kom ind med pudebetrækket, oplyste hun, at hun desværre ikke længere var i besiddelse af kvitteringen. Under normale omstændigheder kan vi som butik ikke stille yderligere op, men som en ekstraordinær service blev din kæreste tilbudt at bytte pudebetrækket til et andet - endda selvom hun ikke længere kunne fremvise kvittering.

Hos Tine K Home stræber vi altid efter at give den bedst mulige oplevelse, når man interagerer med virksomheden. Både online såvel som i vores fysiske butikker. Derfor er vi meget ærgerlige over misforståelsen - og i forlængelse af denne - din anmeldelse.

Meget god service

Meget god service! Havde fået vinglas i gave med skår i, der blev hurtigt sendt et nyt.

19. april 2023

Kære Ditte

Vi beklager, at du modtog et vinglas med skår i. Dog er det trods alt godt at høre, at du hurtigt modtog et nyt glas.

Tine K Home Service

Flot og exceptionel god service fra…

Flot og exceptionel god service fra ansatte i forbindelse med ombytning.
Lækre lampeskærme i super kvalitet.

6. marts 2023

Hej Maya 🤗

Først tak for din fine anmeldelse. Vi er så glade for at du har fået en exceptionel god service, det er noget vi bestræber efter at give alle vores kunder. Håber du bliver glad for dine lampeskærme.

Fantastisk kundeservice

Vildt lækre produkter, hurtig levering og altid helt fantastisk kundeservice!

21. februar 2023

Hej Gitte

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for du synes vi har nogle lækre produkter.

Service i top

.. I er mit 1.valg til efterhånden mange ting og det er der bestemt gode grunde til 🤗
Den service jeg har oplevet ved Tine K både på skrift og via tlf de gange jeg har handlet, tror jeg man skal lede længe efter
Tak for Tine K 👌

20. februar 2023

Besvarelse fra Tine K Home

Irene, tusind tusind tak for dig! ✨

Vi er så glade for at kunne hjælpe og servicere dig, vi er altid beæret over så glade og positive anmeldelser. Vi er altid et opkald væk for at hjælpe! 🤗

Fantastisk god

Fantastisk god, venlig og hurtig betjening både omkring mail kommunikation samt og få tilsendt de gode varer.

13. februar 2023

Hej Tina

Så glad for de 5 stjerner du har givet os, tusind tak. Kommunikation er supervigtig for os, så vi sikrer os kunder, føler sig hørt og forstået.

TineKHome Service

Super service, Nikolaj gjorde alt for at hjælpe mig og gav mig 2 gode løsninger at vælge imellem. Jeg samler på jeres lanterner og fik muligheden for at afhente i butikken (Odense) i stedet for lageret pga afhentningen skulle være en lørdag hvor jeg alligevel er på Fyn. Bor på Als og porto ville være høj pga stor størrelse på lanternen. Vi fik løst det på perfekt måde. Tusind tak for lækre varer og super service.

26. januar 2023

Hej Hella ✨

Først og fremmest tak for din dejlige anmeldelse! Vi bestræber os altid på at være løsningsorienteret for at give vores kunder den bedste oplevelse!

TineKHome Service

Jeg bestilte og allerede dagen efter…

Jeg bestilte og allerede dagen efter kom forsendelsen. Jeg havde anmodet om et par klistermærker (mærkater med firma ligo på) da jeg selv ville pakke noget af forsendelsen ind, og de var vedlagt. I forsendelsen havde en medarbejder (Kristoffer) skrevet en venlig hilsen som jeg blev glad for. Jeg blev så glad for nogle af varerne, at jeg genbestilte allerede 2 dage efter og ligeledes der, var servicen i top. Så 5 stjerner ✨ herfra! Mest pga Kristoffer 😄

12. januar 2023

Hej Carine!

Tusind tak for den positive og yderste dejlige anmeldelse! Vi er superglade for Kristoffer og giver ham også 5 stjerner herfra. ✨✨✨✨✨

TineKHome Service

God service og høj grad af kundeforståelse

Jeg har hele vejen igennem mit køb via nettet oplevet super god kundeservice, såvel på chatten ved onlinebestilling samt personlig betjening af Kundeservice ifm. fremsendelse af varer til Italien. Da mine varer kom frem til Italien var der desværre sket en skade på en af mine varer - muligvis under transporten, således at en lampe var blevet slået skæv. I løbet af fire dage fra min reklamation modtog jeg en ny fin lampe i Italien uden ekstra beregning. Tusind tak for rigtig god service og for at udvise høj grad af kundeforståelse.

20. november 2022

Hej Kristina!

Sikke en dejlig anmeldelse du er kommet med, som netop beskriver det niveau vi hos TineKHome prøver at sigte efter hver eneste dag.

Så rigtig mange gange tak for sådan en dejlig anmeldelse!

fantastisk hurtig levering

hurtigste levering jeg har oplevet ved netkøb.

22. november 2022

Hej Lisbeth

Den dejlige besked, giver jeg da lige videre til vores lager. Tusind tak for det.

Spørgsmål stillet om aften

Spørgsmål stillet om aften, besvaret tidligt næste dag
Fin sevice 🙂

7. oktober 2022

Besvarelse fra Tine K Home

Tusind tak for de 5 stjerner Liv!

TineKHome Service

Bestilte en vare hos tinekhome

Bestilte en vare hos tinekhome. Modtog en fin vare - to stjerner for det. Ønskede at returnere varen pga den var ikke den størrelse, jeg havde forventet. Skrev og bad om en returlabel på den oplyste mail-adresse. Har skrevet mail både den 17. og 19/8 og har hørt absolut intet tilbage. Virkelig dårlig stil !!! - minus 3 stjerner for det. Vender ikke tilbage til denne webside for at handle.

2. september 2022

Hej Kirsten

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse med kommunikationen efterfølgende. Vi har lige haft sagen oppe og vende, vi kan desværre ikke lokalisere dine mails.

Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med dette, derfor modtager du en mail indenfor 5 minutter med returlabel + en rabatkupon for ulejligheden, hvis du skulle få lyst til at handle hos os igen.

TineKHome Service

Desværre er vores køb af Sofa L/Jop/Shadow

Desværre er vores køb af Sofa L/Jop Shadow en stor skuffelse. Betrækket sidder ikke fast, karter rundt og sofaens siddehøjde er for lav. Den er hård og rygpuderne hurtigt ude af form. Betrækket skal hver dag trækkes 5-10 cm på plads i hver ende af sofaen. Stoffet trækker opad, så siddefladen krøller i bølger. Rigtig ærgerligt. Sofaen er ganske enkelt ikke gennemarbejdet. Den frister i design/udseende, men den taber pusten, når den tages i brug.

17. maj 2022

Hej Anne

Vi beklager det sene svar.

Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse med vores sofa. Vi bestræber os altid på at levere holdbare produkter af høj kvalitet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe og høre mere omkring dine udfordringer med sofaen. Så hvis du har lyst, må du gerne skrive en mail til info@tinekhome.com med dine kontaktoplysninger. Så vil vi kontakte dig snarest muligt.

TineKHome Service

Virkelig god service og søde…

Virkelig god service og søde medarbejder. Købte i december en lampeskærm og på grund af forskellige omstændigheder, har jeg først nu kunne bytte den. Der var ingen problemer. Kan kun anbefale dem.🙏

18. august 2021

Falsk markedsføring med 1-3 dages…

Falsk markedsføring med 1-3 dages levering. Bestilte nogle ting til et middagsselskab som efter 10 dage og flere rykkere endnu ikke er dukket op. Eneste formildende omstændighed var en dedikeret kundeserviceperson som har givet kompensation og fulgt op med lageret.
Hvorfor love noget man tydeligvis ikke kan holde - jeg handler andet sted næste gang.

14. november 2020

Dårlig kundeservice

Jeg har ringet flere gange til ‘kundeservice’, indtalt besked på svareren OG skrevet mail til service snabel-a tinekhome.dk men jeg hører ingenting!!! Dårlig service. Jeg har fået leveret min bestilte vare, som er flot, men defekt. Det må vel regnes ind under tab...... ærgerligt.

20. oktober 2020