TIKA -Rideudstyr Anmeldelser 926

3,8

Fantastisk sted at handle. Super god rådgivning og søde behjælpelige ansatte. ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️ Og fedt at de har fået foder i butikken, til både heste og andre dyr.

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Se mere

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Se mere

Manglende information om varens farve på hjemmesiden, retter henvendelse via deres kontakt formular, ingen respons på efterspørgslen. Skriver mail, ingen respons. De er den eneste med den vare, så... Se mere

1. Ridning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

3,8

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kun gode oplevelser

Jeg har kun gode oplevelser ved at handle hos tika, nemt at bestille via webshoppen 😊

26. januar 2022
TIKA -Rideudstyr-logo

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Tusind tak for de rosende ord :)

10/10

10/10, mega god service. Hurtigt svar på mail, insta og lign. Søde mennesker som sidder/arbejder derinde. <3

9. januar 2022
TIKA -Rideudstyr-logo

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Tak for roserne, det giver jeg videre til mine kollegaer :)

Super kundeservice.

Super kundeservice.
Fik meget hurtigt svar på spørgsmål om ombytning af vare.
Vil bestemt anbefale dem og vælge dem igen.

29. december 2021

Langsom kundeservice, manglende svar længe

Skriver mail, ingen respons.
De er den eneste med den vare, så efter god tid hvor de har haft mulighed for at svare prøver vi over Facebook og vupti så får vi svar.
Vi bestilte og fik varen hurtigt, men det er dårlig kundeservice at man ikke kan komme I kontakt med firmaet og jeg gruer for evt reklamationsbehov.
Vælger helt sikkert andre steder om muligt og køber én eller ganske få ting af gangen.

25. december 2021

Dårlig retur service

Dårlig retur service, for det første at det koster penge at returnere, og for det andet at det ikke fungerer med køb af pakkelabel på hjemmesiden.
Så det blev rigtig dyrt at returnere med post nord.

18. oktober 2021

Selve forsendelse og returnering…

Selve forsendelse og returnering fungerede fint. Men er lidt træt af at måle skemaerne ift. størrelse valg ikke er at finde på alle produkter. Så vil det evt. blive nemmere at vælge den rigtige størrelse.

13. oktober 2021

Dårlig service om udsolgt vare

Under hestival er der nogle særlige omstændigheder der gør sig gældende pga det store antal ordre - lange ventetider på hjemmesiden, svært at betale, udsolgte varer osv. Jeg synes også det er helt fair at varen ikke er reserveret i kurven før købet er gennemført, og jeg har endda støttet jer på FB overfor folks urimelige krav og forventninger.

MEN at man holder hestival bør IKKE være argument for træls kundeservice. Jeg bestiller flere varer bla et underlag, betalingen går igennem og den står også på min faktura. Den står nu som udsolgt på hjemmesiden. Dagen efter kan jeg se det igen er på lager (tænker de måske har fået en retur eller et fortrudt køb).

Da jeg så modtager min pakke står der at underlaget var udsolgt og dermed fratrukket købet.
Jeg ringer og snakker med jer, og hører hvorfor i ikke I det mindste skrev eller ringede da i vidste at varen var blevet udsolgt på trods af at købet var gået igennem - så havde jeg da haft en chamce for at købe det da det kom på siden igen dagen efter.
Svaret var lidt at sådan var det bare under hestival og det var en beslutning - super træls..

20. september 2021