Fantastisk sted at handle. Super god rådgivning og søde behjælpelige ansatte. ⭐️⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️ Og fedt at de har fået foder i butikken, til både heste og andre dyr.
Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Se mere
RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Se mere
Manglende information om varens farve på hjemmesiden, retter henvendelse via deres kontakt formular, ingen respons på efterspørgslen. Skriver mail, ingen respons. De er den eneste med den vare, så... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.
Solbjerg Plantagevej 3, 6731, Tjæreborg, USA
- info@tikarideudstyr.dk
- www.tikarideudstyr.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg elsker og handle hos TIKA dejlige…
Jeg elsker og handle hos TIKA dejlige ting og sager der passer med det der står
Og virkelig go service altid hurtig levering
Og har de en sjælden gang ikke varen ringer de og har en løsning
Man bliver aldrig skuffet hos TIKA
Hilsen cindie og fly

Alt var som ønsket
Hurtig levering, og rigtig god service, når man handler online, også ved returnering af varer.
Altid super god service og lækre…
Altid super god service og lækre produkter til en god pris. TIKA får de bedste anbefalinger af mig!

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr
God service. Opringning at der var lidt snavs på underlaget som sagtens kunne gå af. Rabat på købet samt ekstra gave med. Snavset gik også af.
Alt er perfekt og hurtig ekspedition.
Absolut fantastisk
Har nogle fantastiske tilbud og kundeservice i den absolutte topklasse.
Kan helt klart anbefale.
God betjening og hurtig levering 😊
Snyd med størrelse på strigle.
Bestilte en strigle i voksenstørrelse, men fik en strigle i lille børnestørrelse, for MEDIUM er åbenbart en ekstremt lille størrelse. Det fremgår ingen steder at MEDIUM er meget lille.
Dårlig stil af TIKA - at de så ved henvendelse ikke vil hverken bytte striglen eller returnere pengene.
Efter anmeldelse på Trustpilot ombestemte TIKA sig - og refunderede mig pengene for striglen...

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr
Vi er glade for vi opdagede denne…
Vi er glade for vi opdagede denne hjemmeside. God kvalitet til gode priser! :)
super hurtige og rigtig god service
Hurtig service og levering
Hurtig service og levering. Nemt at returnere, hvis behov
Rigtig god service
Rigtig god service, den ene strigle var udsolgt, og de lod mig derfor ombytte til en anden valgfri strigle uden merbetaling. God og hurtig levering !
Handler tit hos tika det er nemt og…
Handler tit hos tika det er nemt og afsender hurtigt. Dog oplever jeg til tider at varen er udsolgt eller restordre
Ville ombyttet en vare til en anden størrelse det kostede mig 80,-
Bestilte et par bukser som var for små. Bestilte sammen str som jeg normalt bruger, der er ikke oplyst at de er små i størrelsen på hjemmesiden.
Ville gerne ombytte til en størrelse større, men det vil koste mig 80,- i porto.
Aldrig har jeg oplevet SÅ dårlig service!
En ting er, at man selv skal betale for porto retur hvis man vil returnere varen og have pengene tilbage.
Men er helt uforstående overfor at man ikke kan ombytte til en anden størrelse!!

Den bedste service
Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to gange faktisk og begge gange blev der hurtigt sendt en ny helt magen til. Dejligt med fantastisk service og gode priser
Ingen problemer
Have bestilt for korte stigremme, sendte retur og pengene blev betalt tilbage kort efter👍🏽
Hurtig levering og godt materiale
Hurtig levering og godt materiale - havde bestilt en lammepad til 499kr og det kom efter 4 dage med posten. Materialet var over alt forventning af god kvalitet, så klart en positiv anmeldelse her fra!
Øv at man skal betale 49,- i…
Øv at man skal betale 49,- i returfragt. De kunne lære noget af mange andre hjemmesider.
God kompetent betjening