TIKA -Rideudstyr Anmeldelser

4,1

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Se mere

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Se mere

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Se mere

Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Se mere

1. Ridning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,1

God service og kompetent rådgivning

Jeg var forbi TIKA Rideudstyr i marts 2017, hvor jeg fik en virkelig god service og kompetent rådgivning af en dygtig og engageret ekspedient.
Jeg kan på baggrund af min oplevelse i butikken varmt anbefale TIKA Rideudstyr til andre.

5. august 2017

Altid hurtig og effektiv service

Altid hurtig og effektiv service og levering. Kundeservice er altid i top hvis man har spørgsmål. Kvaliteten af varerne er super og synes de er godt beskrevet på hjemmesiden så man ved hvad man får. Absolut min varmeste anbefaling af TikaRideudstyr.

15. juli 2017

Dårlig service

Jeg købte et dækken den ene dag, dagen efter kunne samme dækken fås med 35%. Rabat. Der følte jeg mig snydt. Hvis jeg skulle have rabatten, skulle jeg returnere det købte dækken og bestille et nyt. Det ville jeg så gøre, men pga en fejl trak den ikke rabatten i webshop. Mine henvendelser har der først været sene besvarelser på og tilsidst ingen. Desuden blev der trukket for forsendelse selv om den skulle være gratis. Den blev dog returneret men først efter lang tid. Så alt i alt en dårlig oplevelse. Håber de behandler andre kunder bedre

30. juni 2017

Den ene vare jeg havde købt var …

Den ene vare jeg havde købt var desværre udsolgt, på fakturen stod der jeg fik et gavekort på 100 kr, det var der ikke, skrev til Tika, som ikke gav sig den ulejlighed at svare :-(

22. juni 2017

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Hej Annie, vi beklager meget at du ikke havde modtaget gavebeviset, men desværre kan vi ikke se at have modtaget en mail fra dig. Du har nu fået dit gavebevis på mail :-) Mange hilsner fra TIKA

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Jeg har kun godt at sige om Tika Rideudstyr og jeg har altid fået mine varer hurtigt og uden problemer!

20. juni 2017

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Tusind tak for din anmeldelse, den blev vi rigtig glade for. Mange hilsner fra TIKA

Hmmm..

Hurtig levering. Opdager dog da jeg modtager pakken at den ene vare jeg havde købt var udsolgt, da der bare ligger en seddel i.. ikke så meget som en mail eller et opkald.
Ret træls når man har glædet dig i 1,5 uge..
Udover det var den "pose" dækner altid kommer i, fuldstændig ødelagt og tapet sammen overalt...
Og så havde de lige glemt at skrive at de sporer jeg havde købt var børne str, dvs at de er alt for små, for "korte" til at komme rundt om støvlen...

20. juni 2017

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Hej Marika, under vores fødselsdagssalg fik vi mange hundrede ordrer, og vores folk arbejdede over, vi måtte prioritere, og valgte at få varerne sendt ud, og så skrive ved ordren hvis der var en udsolgt vare, ved vi plejer at tage kontakt, og det var et svært valg.
Der burde stå hvis der er tale om junior sporer, hvis der er fejl leveret må du endelig sige til, så vil vi gerne ordne problemet for dig.Mange hilsner fra TIKA

Det køre bare på skinner
Pakken var der dagen efter

19. juni 2017

Besvarelse fra TIKA -Rideudstyr

Hej Gert, tusind tak for anmeldelsen, dejligt at høre fra dig. Mange hilsner Tina

Bortset fra at der gik en måned før …

Bortset fra at der gik en måned før varen kom og jeg ikke fik nogen besked undervejs fungerede tingene. Jeg fik det som jeg havde bestilt, varen var i orden og beløbet blev først trukket på kontoen da varen ankom

27. maj 2017

Reklamation - perfekt håndtering

Købte ridejakke til datter - fik den i løbet af 2 dage med GLS. Lynlås bandt når den skulle lynes af - og efter flere test besluttede vi at den skulle retur. Ringede og fik tilsendt returlabet via GLS. Ærgeligt da vi var i nød for jakken. Men jeg ringede igen da jeg mente at den måtte være ankommet, og fik besked på at den netop var leveret og de ville kigge på den når den ansvarlige kom tilbage. Få timer senere så jeg en mail med information om at den var sendt, GLS trackingnummer og næste dag var den ombyttede jakke i vores hænder midt på dagen. HURTIGERE, bedre og mere gelinde kan det altså ikke gøre. Tak til TIKA

17. maj 2017

Super service, kan kun anbefales..
Jeg skulle returnere en vare og bytte en anden, det gik hurtigt - let og uden problemer.
Hurtig svar på e-maile.
Anita g Jensen

3. maj 2017

Fik ikke hele ordren

Dårlig kommunikation gjorde, at jeg ikke fik hele min ordre. Jeg bad om at få en af grimerne i en anden størrelse, dette viste sig ikke at kunne lade sig gøre, hvorefter alle grimerne blev afbestilt.

Ellers ok butik.

1. maj 2017